Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi, komoly Bull vagyok nagy fantáziaval és farokal(20 cm).
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak komolyan keresek. Helyem van.
Aki talizni szeretne csak az írjon.
Szeretem látni hogy a másik élvezi, komoly Bull vagyok nagy fantáziaval és farokal(20 cm).
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak komolyan keresek. Helyem van.
Aki talizni szeretne csak az írjon.
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék harmadiknak, vagy akár csak kukkolnàm őket.
Sziasztok!A héten pár vagy bi pasi Veszprém környékén?Uni/passzív szerep izgatna, helyem van!Írjatok
Sopron. Ma este ismerkednek. Lany,par, fiúval...privát keress
Valaki Keszthelyen szeretne nyalakodni?
Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Sziasztok. Bábolnai termálba esti szaunázáshoz stb... keresnék partnert.
Holnap megy valaki Sárvárra szaunázni, fürdeni?
Sziasztok! Szombat estére keresek kalandozni vágyó párt vagy lányt, részletek privátban! Tomi
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!Szállás van!
Üdv
Szombat vasárnap lesz egy kis szabadidőm. Szívesen fogadnék társaságot egy kis rosszalkodásra
Szombat vasárnap lesz egy kis szabadidőm. Szívesen fogadnék társaságot egy kis rosszalkodásra
Sziasztok . Mai napon Komárom - Győr vonalon huncutkodnék.
Vas és Zalamegyéből keresek minden jóra....
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
Szia. Engem érdekel... Privi?
(Ez egy válasz Dave069 üzenetére (2025. 12. 07. vasárnap 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párként hasonló korosztályban párokkal ismerkednénk
Szóló férfit nem keresünk!
Szóló férfit nem keresünk!
Sziasztok!Extrémebb játékokhoz Női partnert keresek aki benne lenne ujjazásban,tágításban újjal vagy dildóval.Felcsatolható dildóval szopatás és dugásban.
Sziasztok!40 éves,győri férfi vagyok!Keresek egy kedves,szexi duci,molett,extraduci hölgyet!Imádok kényeztetni,egyáltalán nem vagyok önző tipus!Imádok nyalni,imádom ha a partnerem a nyelvemtől jut a csúcsra!!!Csak reménykedem hogy itt van ilyen hölgy,aki szóba álna velem!Természetesen képet,tel számot is merek adni!Én komolyan gondolom az ismerkedést!Írjatok,beszélgessünk!
Zalaegerszegen keres társaságot lehetőleg bulizós szex imadot

vazelinator

Töki79