Zalaegerszeg vagy környékén keresek rendszeres szexkspcsolat céljából hölgyet vagy párt.
Privizz, helyem van, ésszerű távolság nem akadály.
Privizz, helyem van, ésszerű távolság nem akadály.
Győr környékén ma este pár???
Sziasztok! Kabrió sportautós kalandozás Keszthely környékén? Lányok, párok
)
)
Kowalternel
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Győrben valaki most
Holnap reggel keresek Sopronban orál kalandot.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Sziasztok! Ma délután pár vagy lány Szombathelyen!?
Sziasztok!
Hétvégén Sárváron wellnessezünk, adatlapunk alapján szívesen ismerkednénk szimpatikus, izgalmas párral. Esetleg masszőr pasi is szóba jöhet. Privát üzeneteket várunk, puszi!
Hétvégén Sárváron wellnessezünk, adatlapunk alapján szívesen ismerkednénk szimpatikus, izgalmas párral. Esetleg masszőr pasi is szóba jöhet. Privát üzeneteket várunk, puszi!
Kizárólag Nőt keresek!
Adatlapom alapján ismerkednék.
Adatlapom alapján ismerkednék.
Sziasztok! Hétvégén, júl.4-én bringázok Badacsony-Keszthely-Fonyód útvonalon. Keresek olyan hölgyet, aki velem tart, akár az egész, akár csak résztávon. Tekerés, strandolás, fürdés, szex, nyitottan mindenre! Legyél vidám, értelmes, szenvedélyes, legyen egy jó nyári kalandunk! A Dunántúlról hozlak-viszlek Téged és a bringádat is!
Sziasztok! Mai nap Győrben és környékén keresek szenvedélyes, nyitott partnert, partnereket!
Soproni partnereket keresek akár hosszabb távon is
Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális
péntek délután hány órától?
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (tegnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:38
2026. július 3-tól 6-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. A fás részen telesen a víz felöli sarokban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Győrben hellyel rendelkező passzív pasi van? (többes szex lenne)
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Csinos hölgyet keresek rendszeres találkozásra. Sportos srác vagyok. Szombathelyen van diszkrét helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr

vazelinator

mojkovevericka
Audrey Hollander