Sziasztok ! A Mai napon szivesen csatlakoznék párhoz akár bi akár heteró alapon . Vas megye
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Perverzió előny
Sziasztok! Ma délután 3-4 körül párt keresek nudizásra. Győr környéke.
Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Zala Vas Somogy esti kellemes időtöltéshez autóskalandra erdős területen vagy kukkolás extrém helyen vagy akár egy masszázsra is izgató fantázia dús játékokra (pizzafutár) kapható vagyok
Két 52 éves bi pasikhoz Balatonmáriafürdő környékén bi párok, srácok?
Sziasztok!
Hétvégére alkalmi társaságot keresek.
Hétvégére alkalmi társaságot keresek.
Sziasztok! Július 29 én lány vagy pár Szentgotthardon? Hely van délelőtt
Sziasztok!Hegyeshalom-Budapest vonalon keresek hölgyet-párt,punci-popsi nyalásra!Imádok kényeztetni,imádok nyalni!Ha valakinek erre lenne igénye,jelezze!Kor-alkat nem számít,minden megoldás érdekel!!
Győrben bi pasi vagy pár?helyem van
Sziasztok.
Párt kersek adatlapom alapján, minden jóra.
Párt kersek adatlapom alapján, minden jóra.
Sziasztok
Keszthely környékén valaki? Pár nő estleg pasi?
Privátban keres
Keszthely környékén valaki? Pár nő estleg pasi?
Privátban keres
Sziasztok! Komoly párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Igényes pár.. Pasit hölgyet párt keres hosszú távon... Hely van.. Utazni tudunk... Párrok előnyben... Higiénia adott és elvárt.. Diszkréten.. Győr környékén
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Sziasztok!Csütörtökre vagy vasárnap délutánra keresek párt.Helyem van Veszprém mellett!Írjatok
Sziasztok! Mai közös nudizásra keresek párt,Győr és környéke.
Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkel...akár hosszabb távra.
Sziasztok.Szopatnék. privátba írj.
UNi biszex férfit keresek feleség elötti szexre.
Sziasztok!
Van itt Győr-Moson környékén olyan fiú/pár, aki/k nem állat módjára, hanem türelmesen, kedvesen beavatnának a bisex dolgokba? Elvehetné valaki a bi szüzességem!
Hely jó lenne, utazni tudok.
Van itt Győr-Moson környékén olyan fiú/pár, aki/k nem állat módjára, hanem türelmesen, kedvesen beavatnának a bisex dolgokba? Elvehetné valaki a bi szüzességem!
Hely jó lenne, utazni tudok.

vazelinator

Sabrina