Sziasztok harmincas pár keres hölgyeket ,fiúkat - 30 éves korig kalandra.Feltétel fiúknak egész alakos kép arcal és diszkréció .Szájhősök , agresszív alakok kerüljenek.Zalaegerszeg környéke.
Sziasztok! Hosszútávú alkalmi partnerem keresem. Nővel vagy heteró alapon párral ismerkednék.
Sopron-Szombathely vasútvonalon.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék, akkor ismerkedjünk, találkozzunk és töltsünk el kellemes és élvezetes időket.
Sopron-Szombathely vasútvonalon.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék, akkor ismerkedjünk, találkozzunk és töltsünk el kellemes és élvezetes időket.
Sziasztok. 45éves, igényes, fiatalos pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére, kezdő pár is! Győr
Zala megye esetleg Vas megye most akit lehet dugni vagy szopatniprivizz
Sziasztok! Párokat néznék esetleg csatlakoznék Bükfürdő környékén
20 éves fiatal srác vagyok.
Sopronban valaki?
Sopronban valaki?
Komárom, Tata környékén szopnék idősebb macis pasit.
Keszthely, vagy a környéken ismerkednék testközelből is délelőtt.... Pár? Hölgy? Minden megoldás érdekel
Ismerkednek bi srac vagyok, vasmegyebol!
22 óra körül Győr környékén autós kalandra valaki?
Sziasztok! Április 14-16 között Győrben leszek, ápolt férfias diszkrét macis pasi vagyok szívesen kényeztetek orálisan egyoldalúan pasikat de benne vagyok kölcsönös orálban masztiban is.
M0-Bp-Győr vonalon kalandoznék ma este.
Nőt, párt meglátogatnék.
Nőt, párt meglátogatnék.
Sziasztok! Hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék hetero alapon. Szeretek masszírozni és orálisan kényeztetni .
Sziasztok. Édes hármasra keresnénk hölgy partnert mindkettőnk örömére. Csak Hölgyek! Írj ha benne lennél!
Sziasztok! Holnap délelőtt lány vagy pár Szentgotthardon? Hely van
Sziasztok! Olyan párt keresek, aki szereti/izgatja ha néző/ kukkoló előtt szexel! Manuálisan besegítenek igény esetén smile Szombathelyi 50 éves férfi vagyok. Ha esetleg érdekes lehetek váltsunk pár mondatot!
Sziasztok!
Ma délutánra estére keresek párt vagy uni/aktív bi pasit!Veszprém mellett van helyem, sokmindent kipróbálnék
Írjatok
Ma délutánra estére keresek párt vagy uni/aktív bi pasit!Veszprém mellett van helyem, sokmindent kipróbálnék
Írjatok
Fiatal 20 eves srac vagyok.
Van itt Soproni?
Van itt Soproni?
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel ismerkednék!
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel ismerkednék!
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!

vazelinator

Kyra Black