Sziasztok!
Ma estére keresünk csinos, fiatal párt négyes gabalyodásra Győr és környékén!
Üdv,
L,H
Ma estére keresünk csinos, fiatal párt négyes gabalyodásra Győr és környékén!
Üdv,
L,H
Ma valaki???
Ma este valaki ? Keszthely környékén? Pár nő esetleg pasi.
Privátban keres.
Privátban keres.
Sziasztok!
Győr környékén kukkolnék!
Győr környékén kukkolnék!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Ma Zalában taliznék olyannal aki szivesen szopatna. Privizz
Győr és kor délután legyen egy jó napunk.irj
Vas megyében, hellyel rendelkező hölgynek vagy párnak minden kívánságát teljesítem!
Most Szombathelyen?
Pár vagy nő ?
19/6.5 méret tali?
Pár vagy nő ?
19/6.5 méret tali?
Sziasztok.
Győrben ismerkedés? Hölgyek, párok?
Igényes, bevállalós, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres, kemény intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Igényes, bevállalós, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres, kemény intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Hello! Valaki ma délután?
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt! Ha valaki (nő, férfi) szólóban szeretne randizni velem, akkor ennek a kérésnek sem vagyok az elutasítója.
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt! Ha valaki (nő, férfi) szólóban szeretne randizni velem, akkor ennek a kérésnek sem vagyok az elutasítója.
Carpe Diem!
Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkel
Sziasztok!
Hölgyekkel találkoznék mai napon (08.22)
Üzenetben várom a megkereséseket!
Hölgyekkel találkoznék mai napon (08.22)
Üzenetben várom a megkereséseket!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére, kezdő párhoz is! Győr
Sopronban ismerkednék
Ma vagy holnap estére keresünk masszázs lehetőséget Bükfürdőn nőnek
Sziasztok.
Írjatok
Írjatok
Zalakaros kilátó ma este?
Pasit keres valaki mivel holnap ráérek.

vazelinator

raytay