Győrben valaki?
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok!
Öklözés és más perverzió előny!
Öklözés és más perverzió előny!
Szaisztok!
Szopatható párt keresek.. akár hajózás, bondage, bdsm-el kiegészítve..
(Komárom - Győr)
Szopatható párt keresek.. akár hajózás, bondage, bdsm-el kiegészítve..
(Komárom - Győr)
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem.
Írj, írjatok!
Jövő hét hétvégére kerese partnert Badacsony-Keszthely-Fonyód vonalon nyári kalandra, akár a szabadban, akár keszthelyi lakásra! Nyitott vagyok, tabu nélkül, élvezzük az életünket!
Nagykanizsa - Zalakaros vonalon kalandoznék. Autós szex vagy kukkolás?
Sziasztok! Zalakaros és környékén ki kalandozna ma?privát írjatok!!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Zala Vas Somogy esti kellemes időtöltéshez autóskalandra erdős területen vagy kukkolás extrém helyen vagy akár egy masszázsra is izgató fantázia dús játékokra (pizzafutár) kapható vagyok
Önmagára igényes, utazni és alkalmazkodni tudó , minimum 6 cm farok átmérőjű pasit keresünk aki mer találkozni is és este is van ideje ( tehát álmodozók , olyan kapcsolatban élők akik este nem tudnak eljönni otthonról kérjük ne írjanak ) Ha van kapcsolatod az amúgy nem baj egyáltalán, diszkrétek vagyunk .. csak abban az esetben ha mered vállalni a WhatsApp, Viber es beszélgetést is ...és el tudsz utazni Körmend közelébe is
Szombathelyi sportos, vagány srácként hölgyet keresek. Lehetőleg hosszú távra. Szombathelyen van saját diszkrét helyem. Utazni ésszerű távolságon belül tudok.
Sziasztok!Vasárnap délutánra estére keresek bi pasit, aki felavatna.Uni/passzív szerep izgatna!Helyem van Győr és Veszprém között!
Swinger party ma este Keszthelyen
Szia, az abdai nudira hogy kell menni pontosan? Merre keressem?
(Ez egy válasz dawidka92 üzenetére (2026. 06. 26. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 26. péntek 21:42
Sziasztok! Győrben, hétvégén Covalter, esetleg abdai nudi? Érdekes lehet valakinek?
Nagykanizsán kalandoznék. Helyem van, de autós szex-ben is benne lennék. Hölgyek - párok??
Körmend környékén ma késő este hellyel rendelkező férfit / férfiakat szopnék.
Orál partnert keresek, Hévízen van helyem. Privizz!
Győrbe leszopni valakit? Helyem van
Szentgotthárd ma valami izgalmas?

vazelinator

Holvolt80