Sziasztok. Idősebb hölgyet keresek akit orálisan tudnék kényeztetni.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
sziasztok. Celldömölk környékén ki szopna le viszonzás nélkül? priv írj
Sziasztok.
Szerda esti Rába quelle szaunázás stb.. Csatlakozik valaki?
Szerda esti Rába quelle szaunázás stb.. Csatlakozik valaki?
Sziasztok!Győrben duci hölgy?Aki akar is,és mer is találkozni?Imádok kényeztetni
Szombathelyen, környékén pár, akik harmadiknak pasit keresnek?
Sziasztok keszthely környékén esetleg holgyek parok???
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok! Fonyód-Keszthely környékén keresné egy érett pár társaságát, hosszútávon.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Mivel ma egy kis csevegést folytattam itt az oldalon nagyon kemény lett a cerkát. Holnap az az hétfőn 18 után egy tali Győrben írj rám és dumálunk.
sziasztok 40 éves Veszprém megyei férfi vagyok Tapolcától nem messze lakom
párokat keresek minden jóra helyem van benne vagyok minden jóban
írjatok
írjatok
Mosonmagyaróváron hölgyet nyalnék akár viszonzatlanul! Kortól testalkattól függetlenül. Hely van írj privát! Diszkréció adott és elvárt!
Sopron csütörtök Fabus szauna 12 után?
sziasztok 40 éves Veszprém megyei férfi vagyok Tapolcától nem messze lakom
írjatok
írjatok
Szerdára és/vagy csütörtökre keresek férfi partnert Győrben (01.21-01.22.). Hely van (lakás, nem kocsi), anyagiaktól mentesen. Kor, alkat lényegtelen, ápoltság viszont elvárt
Intim ékszerrel hölgyekhez vagy párokhoz csatlakoznék
sziasztok 40 ÉVES Veszprém megyei férfi vagyok Tapolcától nem messze lakom párokat keresek hármas szexre
helyem van
benne vagyok minden jóbban
helyem van
benne vagyok minden jóbban
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr

vazelinator

Lenka G