Mivel ma egy kis csevegést folytattam itt az oldalon nagyon kemény lett a cerkát. Holnap az az hétfőn 18 után egy tali Győrben írj rám és dumálunk.
sziasztok 40 éves Veszprém megyei férfi vagyok Tapolcától nem messze lakom
párokat keresek minden jóra helyem van benne vagyok minden jóban
írjatok
írjatok
Mosonmagyaróváron hölgyet nyalnék akár viszonzatlanul! Kortól testalkattól függetlenül. Hely van írj privát! Diszkréció adott és elvárt!
Sopron csütörtök Fabus szauna 12 után?
sziasztok 40 éves Veszprém megyei férfi vagyok Tapolcától nem messze lakom
írjatok
írjatok
Szerdára és/vagy csütörtökre keresek férfi partnert Győrben (01.21-01.22.). Hely van (lakás, nem kocsi), anyagiaktól mentesen. Kor, alkat lényegtelen, ápoltság viszont elvárt
Intim ékszerrel hölgyekhez vagy párokhoz csatlakoznék
sziasztok 40 ÉVES Veszprém megyei férfi vagyok Tapolcától nem messze lakom párokat keresek hármas szexre
helyem van
benne vagyok minden jóbban
helyem van
benne vagyok minden jóbban
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Szia ma esti talira keresek bisex párt vagy 20 plusszos bisex pasit Győr és Móvár környékéröl. Hely Győrbe van puncit is szeresd mert az is lesz!
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok kedves értelmes diszkrét megbízható pasiként ismerkednék kedves párral kellemes időtöltéshez játékokhoz esetleg egy finom kényeztető masszásra.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok, egy 25éves csinosan telt állapotos fiatal feleség,és 38éves férj vagyunk! Vasárnap délelőtti órában Győr környékén találkoznánk párral, vagy lánnyal.utazni tudunk csak! Fiúk ne írjatok
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Soproni párral ismerkednék
Fejőnővel ismerkednék,van itt ilyen?
Sziasztok.
Rába quelle esti szaunázás, ismerkedéssel? (Szinte mindegyik este jó)
Rába quelle esti szaunázás, ismerkedéssel? (Szinte mindegyik este jó)
Sziasztok! Holnap M1 vonalon, diszkrét, vastagf Urak?? Privátban keress bizalommal!

vazelinator

nathanpetrelli
Pavla