Én mennék ha visszaírnál.
(Ez egy válasz Hobor üzenetére (tegnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Holnapi napon (este is akár) Keszthely, Hévíz környékén pár aki pasit keres harmadiknak, és ismerkedne, találkozna? Ápolt, igényes pasi vagyok.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok valami punci nedves bugyi èrdekel?
Sziasztok! Hétvégén Február 14. Győrben tali esetleg valaki/valakik Esetleg kanbuli gangbang? Hely legyen. Utazni tudunk. Várjuk az üzeneteket.
Sziasztok!
Párommal hétvégén (02.07-09) Kehida Termálban leszünk! Korban hozzánk hasonló párral szívesen ismerkednénk!
Szóló pasit nem keresünk!
L,H
Párommal hétvégén (02.07-09) Kehida Termálban leszünk! Korban hozzánk hasonló párral szívesen ismerkednénk!
Szóló pasit nem keresünk!
L,H
Nagykanizsán hölgyek / párok? Helyem van. Sok minden érdekel.
Nagykanizsán párt kukkolnék.
Sziasztok ma Nagykanizsán esetleg vannak fiuk akik el is mernek jönni egy talira
Sziasztok! Olyan hölgyet keresek aki szereti ha jó hosszan van masszírozva, és utána a nyelvemmel kényeztetném..
Ápolt feleséget szopatnék ma vagy holnap autóban is, akár a férje jelenlétében! Priviben írjatok!
Sziasztok! Szombathely környékén 40-es, potens, pasi diszkréten kényeztetne.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Hölgy pár érdekelne egész héten délelőtti órákban!
Nagy vastag farkam van! Vas megyébe!
Írjatok bizalommal
Nagy vastag farkam van! Vas megyébe!
Írjatok bizalommal
Popsi szex kedvelő novel ismerkednek vagy parokkal duplan punciba szendvics . Ha rendkívül nagy puncid van orommel veszem ha megtisztelsz vele hogy kenyeztethetem
Sziasztok én szívesen mennék
(Ez egy válasz Hobor üzenetére (2026. 02. 07. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hétfő délelőtt lány vagy pár Szentgotthardon? Hely van
Kanizsa ma este autós tali 3.nak pasit keresünk
Azonnal szopnék Zalaegerszegen
Ápolt feleséget szopatnék ma vagy holnap autóban is, akár a férje jelenlétében! Priviben írjatok!

vazelinator

reakcio
Paula