Sziasztok. Írtam privátban helyszíneket.
(Ez egy válasz Peti_Gabi üzenetére (ma 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
19 eves srac ismerkedne hölgyekkel
19 eves srac ismerkedne.
Sziasztok! Kukkolható opárt keresek, vas - zala- gyms megyékből! Szombathelyi 50 éves ff vagyok.
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható diszkrét pasiként ismerkednék párral Berényben vagy Hévízen kellemes időtöltéshez érzéki kényeztetéshez masszázsra. Esetleg egy kukkolás autóskaland erdős elhagyatott területen minden jó kellemes dolgokban bent lennék. Zala Vas Somogy
Ma-holnap délelőtt valaki Szombathely környékén? 40-es potens pasi vagyok.
Sopronban ismerkednék intelligens párral...akár hosszabb távra
Sziasztok!
Ma délután Ásványra megyek horgászni,s masztizni! Valaki,valakik? Minden érdekel!
Ma délután Ásványra megyek horgászni,s masztizni! Valaki,valakik? Minden érdekel!
Autos kalandhoz tud valaki jo helyet Kanizsán?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok, most hétvégén leshető " házas / párt fogadnék Győr környékén. Köszi
Sziasztok! Írtam privátban!
(Ez egy válasz Mrandmissis18 üzenetére (tegnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Mrandmissis18 üzenetére (tegnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Szia.
Most késő délután ráérek.. (Ez egy válasz Mrandmissis18 üzenetére (tegnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Most késő délután ráérek.. (Ez egy válasz Mrandmissis18 üzenetére (tegnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
Sziasztok Nagykanizsán keresem kora este hölgy vagy pár társaságát heteró alapon.
Győrben párok? Pasik ?
Sziasztok!
Szombathely-Körmend-Zalaegerszeg vonalon valaki?
Szombathely-Körmend-Zalaegerszeg vonalon valaki?

vazelinator

Catherin