Holnap esetleg?
(Ez egy válasz kistigris1978 üzenetére (tegnap 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, gábor vagyok 44 éves kezdő bisex. Zalaegerszegen vagy közvetlen környékén keresek bisex pasit, aki hellyel rendelkezik és türelmes lenne velem. Minél idősebb, annál jobb. Időpontot eggyeztetünk privátban és a lehetőségeket. Szép napot
Sziasztok kedves párral kalandoznék ebéd után Zala Vas megye
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
,
Zalában, Vasban keresem mára orál partnerem akivel össze tudnék futni egy kis mókára. Privizz
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Nagykanizsán egy lakásban tudok fogadni párokat, én kukkolnék cserébe, de be is szállhatok.
Sárvár -Sopron útvonalon be lehet kapni valamit most 1 órán belül?
:P
:P
Sziasztok! Van itt olyan pár vagy hölgy akik egy összeszokott férfi párost keresnek?
Ma este Győr-Komárom környékén lány, vagy pár??
Sopronban házibarátkoznek, ismerkednék elsősorban intelligens párral.
Sziasztok!Vasárnapra vagy hétfőre keresek egy pasit aki felavatná a szűz popsimat.Nőibe lennék!Írjatok
Balatonmária-Marcali között, két 52 éves bi pasihoz valaki kölcsönös farokverésre ma délután?
Párokhoz csatlakoznék a mai nap, akár nézőként is
Most Szombathelyen unatkozó nő?
Sziasztok. Győr és környékén szeretnék megismerni, egy párt, aki hosszútávú batári kapcsolatra keres, egy állandó férfit. .
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok!
Masszírozni tudó Férfit keresünk ma éjszakára!
Masszírozni tudó Férfit keresünk ma éjszakára!
Valaki Kanizsa környéke

vazelinator

boly69
Dana O