Sziasztok!
Szerda estétől -szombat estig keresek női partnert Sopronban!
Helyem van.
Hedonista hajlam előnyt jelent
Szerda estétől -szombat estig keresek női partnert Sopronban!
Helyem van.
Hedonista hajlam előnyt jelent
Sziasztok!
Szerdán este (04.01) szívesen fogadok lányt vagy párt
És ez nem vicc
De akár csak fotózlak is titeket szex közben.
Helyileg Zalaegerszeg
És ez nem vicc
Helyileg Zalaegerszeg
Sziasztok!
Ma Győrben kaland ? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely megoldható.
Írjatok
Ma Győrben kaland ? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely megoldható.
Írjatok
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk 04.01-04.04-ig párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok! Puncit nyalnék husvétkor, kor, alkat mindegy! akár nálam is de utazni tudok!
20 eves srackent keresek partnert
Sziasztok, párként most ismét keresek egy beszálló pasit kizárólag heteró alapon. A keresésem mostani oka, hogy a feleségem az engedélyem nélkül kacérkodott más férfiakkal, így az lesz a büntetése, hogy nagyon megkapja, amire vágyik. Ezt vedd figyelembe, hogy nem kell finomkodni, most nem ez a cél. Érdeklődőket privátban várjuk és azt fogadd el, hogy válogatok, szelektálok. Üdv!
Köszönöm a megerősítést!
Az az indoka mindig hogy aki nem megadni a személyes adatait, az a találkozóra se megy el… ( mondjuk helyet is nekem kell biztosítani, szóval pláne gagyi ez a duma! )
Vicces lenne pl a reptéri doggingok elött Fb profilokat egyeztetve találkozni!
Biztos hogy ő volt az az illető aki törölte magát! Ua szóhasználat és követelmények…
Vigyázni kell vele nagyon! (Ez egy válasz laca39f üzenetére (ma 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:45
Az az indoka mindig hogy aki nem megadni a személyes adatait, az a találkozóra se megy el… ( mondjuk helyet is nekem kell biztosítani, szóval pláne gagyi ez a duma! )
Vicces lenne pl a reptéri doggingok elött Fb profilokat egyeztetve találkozni!
Biztos hogy ő volt az az illető aki törölte magát! Ua szóhasználat és követelmények…
Vigyázni kell vele nagyon! (Ez egy válasz laca39f üzenetére (ma 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem igaza van teljes mértékbe.
Te mident kész de semmit nem adsz .
Meg kérsz adjuk ki a személyes adatainka ugy mond a nevünket arcukat stb...
Te meg semmit .Válagatol mint a 5 éves
gy
az édeség boltban.Ja és lehet hogy te vagy az akivel a jo mulkorjában össze veszetem .Annyira mindjuk ez a része nem érdekel.A kedves felhasználonak 100% igaza van.
alf
er alf
ek
Szerintem igaza van teljes mértékbe.
gy
az édeség boltban.Ja és lehet hogy te vagy az akivel a jo mulkorjában össze veszetem .Annyira mindjuk ez a része nem érdekel.A kedves felhasználonak 100% igaza van.
(Ez egy válasz N17789 üzenetére (tegnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek
Sziasztok!Fiú barátommal keresünk ápolt,független,figyelmes,nagy mérettel(20-21)rendelkező férfit hármasra.Én molett,erős testalkatú vagyok,nagy popsival,kérjük ezt vedd figyelembe.Saját hely előny.Bővebbek az adatlapunkon vannak,az szerint ismerkedünk csak.Köszönjük!
Sziasztok, vas megyében ( kis utazás beleférM86/87 szomszédos megyékben is )keresek párt, akiket izgat ha szex közben egy néző jelen van ! Esetleg "manuálisan " besegítenek igény esetén mind két félnek! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk 04.01-04.04-ig párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Vas megyebol ismerkednek, bi srac.
Sziasztok!
És ez nem vicc
Helyileg Zalaegerszeg
És ez nem vicc
Helyileg Zalaegerszeg
Sziasztok! Hölgyet masszíroznék és kényeztetnék a nyelvemmel. Párral is ismerkednék hetero alapon. Akit érdekel írjon üzenetet
Fiatal srac vagyok 20 eves
Partnert keresek(holgyek lanyok parok)
Partnert keresek(holgyek lanyok parok)
Győrben szopnèk. Helyem van.
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Hely van!
Hàt te valamit nagyon benéztèl!
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (tegnap 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:37
Sziasztok!
Igen, tudom hogy nem adunk ki semmilyen személyes adatot, pláne nem ismeretlennek!
Ő mindent szeretne tudni a másikról, miközben az illető rejtve marad! Nagyon sok kamu indokokat mondanak pl: férjem mindenit ismer és azt akarja megnézni ismerősök vagyunk e… ezt az idióta rizsát!
Ráadásul az illető már egyszer törölte magát ilyen miatt, mert más is szóvá tette ezt! Mit ad isten, 1 hét sem kellett és új néven hasonló dumáját tolja! Persze a válasza mindig az hogy “vannak itt bajok” meg elutasítás miatt megy a vádaskodás… ami persze nem igaz! Személyes adatokat egy partner kereső oldalon vakon, nem szabad senkinek megadni! Azt sem tudjuk kinek, és milyen célból kellenek az adatok! Pl: zsarolás és társai
Igen, tudom hogy nem adunk ki semmilyen személyes adatot, pláne nem ismeretlennek!
Ő mindent szeretne tudni a másikról, miközben az illető rejtve marad! Nagyon sok kamu indokokat mondanak pl: férjem mindenit ismer és azt akarja megnézni ismerősök vagyunk e… ezt az idióta rizsát!
Ráadásul az illető már egyszer törölte magát ilyen miatt, mert más is szóvá tette ezt! Mit ad isten, 1 hét sem kellett és új néven hasonló dumáját tolja! Persze a válasza mindig az hogy “vannak itt bajok” meg elutasítás miatt megy a vádaskodás… ami persze nem igaz! Személyes adatokat egy partner kereső oldalon vakon, nem szabad senkinek megadni! Azt sem tudjuk kinek, és milyen célból kellenek az adatok! Pl: zsarolás és társai
Hegyeshalom-Tatabány között, holnap estére egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok

vazelinator

Fruty
Dorety