Sziasztok! Hölgyet masszíroznék és kényeztetnék a nyelvemmel. Párral is ismerkednék hetero alapon. Akit érdekel írjon üzenetet
Fiatal srac vagyok 20 eves
Partnert keresek(holgyek lanyok parok)
Partnert keresek(holgyek lanyok parok)
Győrben szopnèk. Helyem van.
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Hely van!
Hàt te valamit nagyon benéztèl!
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (ma 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:37
Sziasztok!
Igen, tudom hogy nem adunk ki semmilyen személyes adatot, pláne nem ismeretlennek!
Ő mindent szeretne tudni a másikról, miközben az illető rejtve marad! Nagyon sok kamu indokokat mondanak pl: férjem mindenit ismer és azt akarja megnézni ismerősök vagyunk e… ezt az idióta rizsát!
Ráadásul az illető már egyszer törölte magát ilyen miatt, mert más is szóvá tette ezt! Mit ad isten, 1 hét sem kellett és új néven hasonló dumáját tolja! Persze a válasza mindig az hogy “vannak itt bajok” meg elutasítás miatt megy a vádaskodás… ami persze nem igaz! Személyes adatokat egy partner kereső oldalon vakon, nem szabad senkinek megadni! Azt sem tudjuk kinek, és milyen célból kellenek az adatok! Pl: zsarolás és társai
Igen, tudom hogy nem adunk ki semmilyen személyes adatot, pláne nem ismeretlennek!
Ő mindent szeretne tudni a másikról, miközben az illető rejtve marad! Nagyon sok kamu indokokat mondanak pl: férjem mindenit ismer és azt akarja megnézni ismerősök vagyunk e… ezt az idióta rizsát!
Ráadásul az illető már egyszer törölte magát ilyen miatt, mert más is szóvá tette ezt! Mit ad isten, 1 hét sem kellett és új néven hasonló dumáját tolja! Persze a válasza mindig az hogy “vannak itt bajok” meg elutasítás miatt megy a vádaskodás… ami persze nem igaz! Személyes adatokat egy partner kereső oldalon vakon, nem szabad senkinek megadni! Azt sem tudjuk kinek, és milyen célból kellenek az adatok! Pl: zsarolás és társai
Hegyeshalom-Tatabány között, holnap estére egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Szia kedves Hölgyem!Massázsra keresek hölgyet, esetleg pár hölgytgját, de nem a férj jelenlétében mert sokesetben ez zavaró a masszázst kapó illetőnek.(diszkréció fontos) Helyem Vas megyében(Őrség) van.Vékony,sportos, formás alkatot preferálom, nagyon ducik kérem ne jelentkezzen. Csak aki komolyan gondolja és igényli a meghitt kellemes ,nem aktus orientált masszázst és heti rendszerességgel felfrissülne.De ha megvan köztünk a kémia, bármi elképzelhető, de nincs kötelező szex.(én sem szeretem) Állmodozó férjek ne keressenek! Csak hölgyel vagyok hajlandó telefonon egyeztettni, amit levélben megírok.
Sziasztok!
Ráadásul az illető már egyszer törölte magát ilyen miatt, mert más is szóvá tette ezt! Mit ad isten, 1 hét sem kellett és új néven hasonló dumáját tolja! Persze a válasza mindig az hogy “vannak itt bajok” meg elutasítás miatt megy a vádaskodás… ami persze nem igaz! Személyes adatokat egy partner kereső oldalon vakon, nem szabad senkinek megadni! Azt sem tudjuk kinek, és milyen célból kellenek az adatok! Pl: zsarolás és társai (Ez egy válasz Alma1001 üzenetére (tegnap 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:52
Ráadásul az illető már egyszer törölte magát ilyen miatt, mert más is szóvá tette ezt! Mit ad isten, 1 hét sem kellett és új néven hasonló dumáját tolja! Persze a válasza mindig az hogy “vannak itt bajok” meg elutasítás miatt megy a vádaskodás… ami persze nem igaz! Személyes adatokat egy partner kereső oldalon vakon, nem szabad senkinek megadni! Azt sem tudjuk kinek, és milyen célból kellenek az adatok! Pl: zsarolás és társai (Ez egy válasz Alma1001 üzenetére (tegnap 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Adnék egy jó tanácsot. Személyes adatot (facebuk is az) soha ne adj ki senkinek. Bocsánat, de a vezetékneved milyen alapon kéri valaki?? Ez hülyeség! Arról meg már ne is beszéljünk, hogy régi motorosként állítom, hogy az itt egyedül hirdető csajok bő 95%-a kamu. Nem azt mondom, hogy az említett hirdető is az, de ha valaki a teljes nevét kéri a másiktól azt hagyd a pcs-ba.
Szia holnap napközben Győr és Móvár környékén Partneremet keresem uni vagyok!
Holnap valaki a sárvári fürdőben?
Sziasztok, 32 éves sportos férfi vagyok, hölgyet keresnék akit izgatna az ha kiverem előtte ő pedig masztizik, de bármit meghallgatok ötleteket
Szia! Adnék egy jó tanácsot. Személyes adatot (facebuk is az) soha ne adj ki senkinek. Bocsánat, de a vezetékneved milyen alapon kéri valaki?? Ez hülyeség! Arról meg már ne is beszéljünk, hogy régi motorosként állítom, hogy az itt egyedül hirdető csajok bő 95%-a kamu. Nem azt mondom, hogy az említett hirdető is az, de ha valaki a teljes nevét kéri a másiktól azt hagyd a pcs-ba.
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (tegnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:58
Igen! Te meg akarsz tudni a másikról mindent, te meg rejtve maradsz…
“Kicsit” érdekes a szitu! Legyen fordítva! Neved? Címed?
Van itt olyan pasi v pár, aki szívesen barátkozna egy házaspárral optimális távolságon belül? A szextől most az egyszer vonatkoztassatok el.
Az adatlapot mindenképpen olvasd el! Privátban keress!
Az adatlapot mindenképpen olvasd el! Privátban keress!
Huha, látom vannak bajok! Figyi, beszéltünk, megállapítottuk, hogy nem egymást keressük. Mi is a problémád? Lépj tovább, én is azt teszem. Szia!
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (tegnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:58
Holgy tarsasagat keresem, Keszthely es kornyeke....kolcsonos oromszerzes
Sziasztok Párként párral adatlapunk alapján
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????
Nagykanizsán hölgyek, párok? Helyem van, de autós szex is érdekel. Szívesen kukkolnék is.
Hatalmas elvárásaim vannak!
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (tegnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:40
Fix hogy Te a nem olyan régen törölt ducino vagy ( vagy hogy hívtak). Ő ragaszkodott mindig érdekes módon a névhez és hogy Fb-n meg tudjon nézni… Ja és hogy legyen hely! Kicsit érdekes ez de a Te dolgod!
Fix hogy Te a nem olyan régen törölt ducino vagy ( vagy hogy hívtak). Ő ragaszkodott mindig érdekes módon a névhez és hogy Fb-n meg tudjon nézni… Ja és hogy legyen hely! Kicsit érdekes ez de a Te dolgod!
(Ez egy válasz N17789 üzenetére (tegnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:11
Győri pasit keresek, aki kinyalna ma este! Fontos, hogy legyen helyed ès merd vállalni a neved, máskülönben hogyan mernél találkozni? Nem vagyok független, csak emiatt fontos ez.

vazelinator

blueday