Sziasztok.
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség is megfelelő számomra.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség is megfelelő számomra.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
nőhöz vagy párhoz csatlakoznék ma délután vagy este
Sziasztok 32 éves szüz srác vagyok lányokál hölgyekel. Beszélgetnék képcsere camozás egyenlőre de bármi szoba jöhet.
Sziasztok Győrben valaki?
Ma lesz ismerkedésre nyitott pár Sárváron vagy Bükfürdön a szaunavilágban?
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék párral Zala Vas megyéből kikkel kellemesen el lehetne tölteni pár lopott órát akár egy kukkolás extrém helyen autóban egy érzéki masszázsra is kapható lennek, esetleg lennék egy “pizza futár” megadott időben helyszínre szállítanám a kedvenc ételeteket aztán szépen csendben távoznék.
Sziasztok csajok! Szombathelyen tali? Akár hosszútávra is!
Sziasztok! Vas megyei fiatal srác vagyok kevés többes tapasztalattal rendelkezem . Keresek Vas megyéből olyan párokat vagy hölgyeket akik szivesen színesítenék szexuális életüket akár hosszu távra vagy alkalmi alapon . Szexben odaadó figyelmes srác vagyok , benne vagyok minden jóban persze értelmes és gusztusos kereteken belül. Autóm van így utazni tudok , álltalábn hétvégén napközben vagy hétközben délután kb 4-8 ig érek rá. Ha kiváncsiak vagytok rám szivesen kuldok fotókat , akár acosat is vagy beszelhetünk telefon hívásban is hogyha ez igazolja nektek a megbízhatóságomat . ( Mind ezt persze diszkréten ).
Szia!
Lenne éjjel lehetőség 19/6,5 méretű sok spermas ki tartó pasi vagyok!
Köszi a választ! (Ez egy válasz swingerma üzenetére (2026. 08. 04. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 04. kedd 16:20
Lenne éjjel lehetőség 19/6,5 méretű sok spermas ki tartó pasi vagyok!
Köszi a választ! (Ez egy válasz swingerma üzenetére (2026. 08. 04. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Augusztus 6.-án csütörtökön este Szombathelyen leszünk. Párt vagy párokat keresünk akik szeretnék az napot, vagy az estét kellemesen eltölteni. Írjatok privatot. Csak párok!
Tobbesben tapasztalt jó méretű férfiként keresek hölgyet vagy párt mindkét fél örömére, Zala megye Vas megye,privizz.
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Sziasztok! Haverommal olyan párt vagy lányt keresünk, akik szívesen vennék egy összeszokott pasi páros társaságát, részletek privát üzenetben!
Sziasztok
A hét bármelyik napján kora délután Sárvár vagy környékén keresek partert
Hölgyek, párok
Írjatok
A hét bármelyik napján kora délután Sárvár vagy környékén keresek partert
Hölgyek, párok
Írjatok
Mikor?
(Ez egy válasz bisex.srac üzenetére (2026. 08. 05. szerda 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Győrben valaki?
Sopronban ismerkednék. Elsősorban párral...akár hosszabb távra is.
Sziasztok!Ma délután 5-óra után hölgy, pár autós kaland vagy csak kukkolás!?
Sziasztok. Győr es környéke Ma délután autós szabadtéri huncutkodás vagy csak kukkolás. Akár Abda nudi vagy Gönyü ?
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális

vazelinator

Celia Taylor