Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt! Ha valaki (nő, férfi) szólóban szeretne randizni velem, akkor ennek a kérésnek sem vagyok az elutasítója.
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt! Ha valaki (nő, férfi) szólóban szeretne randizni velem, akkor ennek a kérésnek sem vagyok az elutasítója.
Carpe Diem!
Sziasztok!Győr és környékén ismerkednék hölgyel,párral aki férfit keresne.
Holnap megyek Mosonmagyaróvárol kisujszálás és vissza, unatkozó hölgyet szívesen látnák mellettem. Visszafelé kellemesé tehetjük az utat
Sziasztok.
[b]Győrben[/b[ ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
[b]Győrben[/b[ ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok! Párt keresek akiket izgat ha egy néző előtt szexelnek! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Sziasztok. Igenyes gyori paros pentek estere keres 2 pasit.
Tobbi info privatban.
Tobbi info privatban.
Sziasztok Nagykanizsa környékén ismerkednék párák fiatal ápolt nagy méretel rendelkezem
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére, kezdő párhoz is. Győr
Sziasztok! Ma este kilenc után autós kaland szombathelyen? Lenne aki leszopna?
Sziasztok! Győrben vagy a környékén 50 -es vagy 50 + os párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok, egy hölgy társaságát keresem Győrbe a csütörtöki meccsre előtte vagy utána. Autóval leszek. 40F
Helloka
Kecskeméten keresünk mai napra délutánra, estére és éjszakára házibarátot Kecskeméten!
Ha érdekel
Írj…
Kecskeméten keresünk mai napra délutánra, estére és éjszakára házibarátot Kecskeméten!
Ha érdekel
Írj…
Sziasztok fantáziálok ilyen olyan izgalmas játékon párt kukkolnék lesnek meg. A játék menete az lenne a kedvenc pizzátokat vagy ételeteket megbeszélt időre megbeszélt helyszínre szállítanám. A hölgy meztelenül átvenné a pizzát vagy bekopognék szépen csendben bemennék kukkolnék egy picit és szépen csendben távoznék természetesen a rendelést otthagynám és én állom. Esetleg ezt egy erdős területen parkolóban is eljátszhatjuk mindenki fantáziájára bízom. Keressetek priviben és megbeszéljük Zala Vas Balaton déli partja
Sziasztok kedves intelligens értelmes diszkrét megbízható pasiként ismerkednék párral kellemes időtöltéshez.
Molett holgyet keresek aki szereti ha kenyeztetik
Sziasztok! Párt keresek akiket izgat ha egy néző előtt szexelnek! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Szombathelyen,vas megyében keresek nő partnert. Akár ha szeretnél egy masszázst( minden adott hozzá,ágy olajjal stb,) De jöhet extra vékony kis mellü is
Sziasztok!Újra keresünk,kizárólag az adatlapunk szerint,kérünk,hogy olvasd végig,köszönjük!

vazelinator

lendulet70