Sziasztok 22 -e től Őriszentpéteren pihenünk négy napot szívesen ismerkedünk programozunk az adatlapunk szerint.
Péntek délutánra hellyel rendelkező uni pasit keres 2 pasi. Helyileg Győr
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok.
Keszthely körül hölgyek, párok?
Szívesen ismerkednék, csatlakoznék harmadiknak.
Vastagabb mérettel rendelkezem.
Írjatok privátban.
Keszthely körül hölgyek, párok?
Szívesen ismerkednék, csatlakoznék harmadiknak.
Vastagabb mérettel rendelkezem.
Írjatok privátban.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Lehet biszexet elfogadó hölgy vagy pár is.
Ha megtalátam fix partnerem, akkor nem keresek tovább. (Ez egy válasz aprat üzenetére (2026. 05. 30. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 30. szombat 13:49
Ha megtalátam fix partnerem, akkor nem keresek tovább. (Ez egy válasz aprat üzenetére (2026. 05. 30. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombathely-Sárvár-Celldömölk városokban hellyel rendekező partnert keresek hosszú távon.
Én jól tele vagyok most ha gondolod
(Ez egy válasz Dave069 üzenetére (tegnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem pont ugyan az....
(Ez egy válasz Nyitott111 üzenetére (tegnap 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan hölgyet vagy párt keresek ahol a női tag szereti az orális jàtékokat
Sziasztok! Június 18-21 között a régióban tartózkodom, első nap Észak Balaton parton, második napon Zalacsány-Bük útvonalon, utána Bük környékén. Szívesen ismerkednék, írj egy privátot és élvezzük együtt a nyarat!
Sziasztok kedves Pàrok!
Egy fiatal kedves vicces potens pasi csatlakozna hozzátok ha szeretnétek.
Kérlek írjatok üzenetet ha ismerkedhetnek!
Szép napot!
Egy fiatal kedves vicces potens pasi csatlakozna hozzátok ha szeretnétek.
Kérlek írjatok üzenetet ha ismerkedhetnek!
Szép napot!
Rosszlányok esetleg, ha már anyagiakrol beszélsz..
(Ez egy válasz GUB677 üzenetére (tegnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:18
Sziasztok! Párt keresek kukkolásra, anyagiak szóba jöhetnek. Vas esetleg Gyms 50 éves ff vagyok
Győri vagy Győr környéki párral ismerkednék
Olyan győri vagy Győr környéki pár jelentkezését várom, akik nyitottak arra, hogy intim pillanataiknak külső szemlélője legyek. Számomra a kölcsönös bizalom, a diszkréció és a kulturált környezet kiemelten fontos.
Kérem, csak komoly érdeklődők keressenek. Nem egy rövid, néhány perces találkozás érdekel, hanem egy nyugodt, kötetlenebb alkalom. A kölcsönös szimpátia és a részletek természetesen privát beszélgetés során egyeztethetők.
Nem lennék hálátlan.
Olyan győri vagy Győr környéki pár jelentkezését várom, akik nyitottak arra, hogy intim pillanataiknak külső szemlélője legyek. Számomra a kölcsönös bizalom, a diszkréció és a kulturált környezet kiemelten fontos.
Kérem, csak komoly érdeklődők keressenek. Nem egy rövid, néhány perces találkozás érdekel, hanem egy nyugodt, kötetlenebb alkalom. A kölcsönös szimpátia és a részletek természetesen privát beszélgetés során egyeztethetők.
Nem lennék hálátlan.
Sziasztok! Párt keresek kukkolásra, anyagiak szóba jöhetnek. Vas esetleg Gyms 50 éves ff vagyok
Sziasztok párral ismerkednék holnap hétvégén kalandoznék izgalmas játékok érzéki kényeztetésre keresek kedves párt. Balaton és környéke Berény Hévíz Zala Vas Somogy
Sziasztok párral ismerkednék holnap hétvégén kalandoznék izgalmas játékok érzéki kényeztetésre keresek kedves párt. Balaton és környéke Berény Hévíz Zala Vas Somogy
Sziasztok! Ma este szívesen kalandoznék párral! Masszázs rendelhető
Sziasztok!győr és környékén ismerkednék
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Sziasztok!
Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy szexpartnert keresek.
Tudom, hogy lehetetlen, de párt keresek, ahol a hölgy élvezné, ha két férfi kényeztetné.
Egy kis masszázs, orális kényeztetés, kellemes simogatások és puszik a csodálatos, női testre.
Fotó is készülhet rólatok.
Zalaegerszeg
Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy szexpartnert keresek.
Tudom, hogy lehetetlen, de párt keresek, ahol a hölgy élvezné, ha két férfi kényeztetné.
Egy kis masszázs, orális kényeztetés, kellemes simogatások és puszik a csodálatos, női testre.
Fotó is készülhet rólatok.
Zalaegerszeg

vazelinator

lacr5gtt