Zalaegerszegen valaki?
Első alkalomra keresek Júni 21-22-23 napok valamelyikére aktív fiút, akivel kiélhetem a fantáziáim..
Kezdetben egy orálról lenne szó, kérlek csak olyanok írjanak akik tényleg tudnának találkozni... A legjobb volna egy ugyanebben a cipőben járó férfi, aki szintén most először csinálná... Lehet szó kölcsönös dolgokról is.
Helyileg Győr és környéke, autóban is jó lehet. smile Írj kérlek.
Kezdetben egy orálról lenne szó, kérlek csak olyanok írjanak akik tényleg tudnának találkozni... A legjobb volna egy ugyanebben a cipőben járó férfi, aki szintén most először csinálná... Lehet szó kölcsönös dolgokról is.
Helyileg Győr és környéke, autóban is jó lehet. smile Írj kérlek.
Ma Zalaegerszeg Lenti környékén nudizok.. aki szopatna egyet irjon
Sziasztok
Tapolcán ma délután lehet valakit kukkolni?
Persze párként lesnénk meg,és kötben mi is akcióznánk
Tapolcán ma délután lehet valakit kukkolni?
Persze párként lesnénk meg,és kötben mi is akcióznánk
Sziasztok!
Egy fiatal Győri potens keresi párok/lányok társaságát!
Semmi jónak nem vagyok az elrontoja!
Ha felkeltettem az érdeklődését várom leveled!
Egy fiatal Győri potens keresi párok/lányok társaságát!
Semmi jónak nem vagyok az elrontoja!
Ha felkeltettem az érdeklődését várom leveled!
Szia. Szívesen letérdelnék eléd, szopnám a farkad élvezésig.
(Ez egy válasz latyakka üzenetére (2026. 06. 02. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Első alkalomra keresek Júni 21-22-23 napok valamelyikére aktív fiút, akivel kiélhetem a fantáziáim..
Helyileg Győr és környéke, autóban is jó lehet.
Írj kérlek.
Helyileg Győr és környéke, autóban is jó lehet.
Írj kérlek.
Ma delutan szentgothard kormend utvonalon part milfet szopatnek
Sziasztok!
Június 12.-n szabadságon leszek (mert megérdemlem). Ennek a napnak a délelőttjére keresek lányt vagy párt kellemes időtöltésre. Kis masszázs, beszélgetés, orális kényeztetés. Lehet szó erotikus, fehérneműs és akt fotózásról vagy akár szexvideó készitésről is, amit akár ezen az oldalon is felhasználhattok. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, nyugodtan keressetek fel!
Helyileg Zalaegerszegen.
Szép napot mindenkinek!
Június 12.-n szabadságon leszek (mert megérdemlem). Ennek a napnak a délelőttjére keresek lányt vagy párt kellemes időtöltésre. Kis masszázs, beszélgetés, orális kényeztetés. Lehet szó erotikus, fehérneműs és akt fotózásról vagy akár szexvideó készitésről is, amit akár ezen az oldalon is felhasználhattok. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, nyugodtan keressetek fel!
Helyileg Zalaegerszegen.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok Zala megyèben párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk diszkrècio adott ès elvárt nagy mèrettel rendelkezem a többit privátba
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szívesen ismerkednék párokkal akik bevezetnének a hármas szex világába
28 éves átlagos srác vagyok
28 éves átlagos srác vagyok
06.19-21-i hétvégére Zalakaroson párral ismerkednék
Zalaegerszegen valaki?
CSAK Zalaegerszegen belül, max 30 ig, CSAK nővel ismerkednék, nem párral, nem távolról utazni hozzám.
Kicsit lassú vagyok a vissza üzenéssel ezen az oldalon.
Kicsit lassú vagyok a vissza üzenéssel ezen az oldalon.
Sziasztok!
Kaland ma? Szhely-Kmd-Zeg vonalon.
Kaland ma? Szhely-Kmd-Zeg vonalon.
Sziasztok! Ma vagy holnap napközben Szombathely környékén pár vagy lány!?
Sziasztok! Győr és Sopron közt ,de inkább Sopron és környékén hétköznaponként keresek 40 feletti ápolt diszkrét pasit, kimondottan csak is kölcsönös oràl szexre semmi màs nem érdekel!Akit érdekel van egy haverom ő is bevonható hàrmas oràl szexre!!Nem levelezgetni szeretnék hanem találkozni!Pirivátba irj !
Győrben és a környéken keres partnert most a reggeli órákban valaki, valakik? Jelentkezz!
Sziasztok!Győr és környékén ismerkednék Hölgyel,párral.

vazelinator

Tündérke4