Sziasztok Győrbe keresünk párt vagy hölgyet reggel 8-9fele ... Diszkréció adott és elvárt... Helyünk van
Gyor, kornyeken ma par, vagy valaki?
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Elhanyagolt hölgyet keresek hosszútávú, diszkrét kapcsolatra, rendszeres találkozásokra. Szombathelyen van saját minőségi helyem, ahol találkozni tudunk. Utazni ésszerű távolságon belül tudok.
Sziasztok jövő hétre keresek Mosonmagyaróvár Győr Csorna környékről 12.15 - 12.19 közt 40-65 év közt milf hölgyet elhanyagolt anyukát, kiéhezett kalandozni vágyó hölgyet. privát üzenteben
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Akar valaki Győr és környékén cumizni?
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Győrben valakit leszopni? Helyem van!
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok! Ma este párral vagy lánnyal kalandoznék Szombathelyen! Méretes, magas szex kultúrával rendelkező ápolt pasi vagyok! Részletek privát üzenetben! Kérlek csak akkor keress/keressetek ha komolyan gondoljátok!
Szilveszterkor valahol a közelben egy jó buli?
Sopronban ha valaki tud csinálni glory holyt lakáson,szívesen elmegyek szopni.minden maradjon anonim
Sziasztok! Ma hajnalban vagy
kora reggel, Pápa és környékén keresek partnert orál kalandra, Igényes, ápolt Aktív/Uni srác vagyok
Irj privátban
kora reggel, Pápa és környékén keresek partnert orál kalandra, Igényes, ápolt Aktív/Uni srác vagyok
Irj privátban
Zalában esetleg valaki?
Győrben valaki?
sziasztok.keszthely környékén keresek olyan hölgyet,aki be vállalná hogy bugyi nélkül be pucsit nekem. míg én ki verem .semmi nem lenne más. se tapi se stb.csak pucsittasz,én mögéd állok és ki verem .részleteket beszéljük meg privátban.cserébe akár kp is lehet valamennyi.
Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...

vazelinator

slr2