Hatalmas elvárásaim vannak!
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (ma 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:40
Fix hogy Te a nem olyan régen törölt ducino vagy ( vagy hogy hívtak). Ő ragaszkodott mindig érdekes módon a névhez és hogy Fb-n meg tudjon nézni… Ja és hogy legyen hely! Kicsit érdekes ez de a Te dolgod!
Fix hogy Te a nem olyan régen törölt ducino vagy ( vagy hogy hívtak). Ő ragaszkodott mindig érdekes módon a névhez és hogy Fb-n meg tudjon nézni… Ja és hogy legyen hely! Kicsit érdekes ez de a Te dolgod!
(Ez egy válasz N17789 üzenetére (ma 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:11
Győri pasit keresek, aki kinyalna ma este! Fontos, hogy legyen helyed ès merd vállalni a neved, máskülönben hogyan mernél találkozni? Nem vagyok független, csak emiatt fontos ez.
Sziasztok! Péntek délelőttre keresek lányt vagy párt. Helyem van szentgotthardon
Zalamegyében párokhoz csatlakoznék.. határ a csillagos ég!
Hévízen szopnék és dugatnám a popsim akár többesben is. Nyelem a gecit minden mennyiségben!
Győri pasit keresek, aki kinyalna ma este! Fontos, hogy legyen helyed ès merd vállalni a neved, máskülönben hogyan mernél találkozni? Nem vagyok független, csak emiatt fontos ez.
Vas vagy a környező megyékből valaki?
Szerda estére a Hegyeshalom-Budapest vonalon párt keresek, akik mindketten a számba
pi
, akár többször egymás után, aztán használhattok kedvetekre amit és ahogy akartok.Idős párok is. Akár a szabadban is. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
alf
si alf
ln alf
ének
Sárvár környékén autós kalandra most valaki?
Sziasztok! Hétfőn délelőtt keresnék igényes fiút Fonyód-Keszthely környékéről…
Sziasztok
Gy-M-S megyében keresek párt vagy hölgyet akivel egyutt megélhetnénk közösen a vágyainkat.
Én egy 29 éves, swingerben, hármasban tapasztalt srác vagyok.
Gy-M-S megyében keresek párt vagy hölgyet akivel egyutt megélhetnénk közösen a vágyainkat.
Én egy 29 éves, swingerben, hármasban tapasztalt srác vagyok.
Írj privátban.
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (tegnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:33
Sziasztok. Én egy Vas megyei Faszimado Transzi vagyok.. Hétvégenként Gangbang bulikat vállalok anyagiaktol mentesen.Baráti,munkatársi csoportokat kielégitenék.Szopatható,seggbeszható és jó faszverő vagyok.Gecizetek,hugyozatok szét bátran.Körbe álva engem rám verhettitek.Alázatos irányítható kis ribanc leszek nektek.Akik élnek ezzel a lehetőséggel és rendeznének ilyent az írjon bátran és megbeszéljük fixáljuk!Akár rendszeresen használható vagyok.
Sziasztok. Én egy Vas megyei Faszimado Transzi vagyok.. Hétvégenként Gangbang bulikat vállalok anyagiaktol mentesen.Baráti,munkatársi csoportokat kielégitenék.Szopatható,seggbeszható és jó faszverő vagyok.Gecizetek,hugyozatok szét bátran.Körbe álva engem rám verhettitek.Alázatos irányítható kis ribanc leszek nektek.Akik élnek ezzel a lehetőséggel és rendeznének ilyent az írjon bátran és megbeszéljük fixáljuk!Akár rendszeresen használható vagyok.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Zalában keresünk ma estére párt vagy biszex hölgyet helyünk van , de 50 km es körzetben utazni is tudunk.
Fiatal srackent holgy partnert keresek
Passziv bi vagyok, ismerkednek vasmegyebol
Holnap délelőtt Győrben vagy környékén keresek Hölgyet, párt vagy aktív biszex férfit perverziók nélküli kölcsönös örömszerzésre. Hely szükséges , esetleg autóban. A többit privátban.
Keszthely Sopron közótt kalandoznék ma este!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Szép borortvált puncit nyalnék!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Szép borortvált puncit nyalnék!
Sziasztok ! Vas megyei normalis ,ápolt, diszkrét srác ként keresnék főleg bi de akár heteró beálítottságú párt a környéken . Van tapasztalatom többesben valamint bi téren is bár egyikben sem túl sok . Fotóim vannak fent az oldalon így ha oda jutna a dolog szivesen meg is mutatom őket. Utazni tudok de sajnos helyem az nincs. Írjatok nyugodtan hátha alakul valami izgalmas . (Akár a mai nap is jó lehet egy izgalmas talira )

vazelinator

Nataly