Sziasztok! Vasárnap délután lesz valaki Bükfürdőn?
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Sziasztok!
Bécs-Mosonmagyaróvár vonalon ma este?
Bécs-Mosonmagyaróvár vonalon ma este?
Mosonmagyaróváron hölgyet nyalnék akár viszonzatlanul is! Hely van, írj privát üzenetet
Győrben valaki?
Amúgy laca39f, neked már 2-3 hónapja mondtam, hogy nem akarok lefeküdni veled, de szívesen találkozok veled, hogy elmondd személyesen, mi is a problémád velem! Csak ugye vissza se írtál erre.
Ma délután szopatok Győrben és a környéken. Jelentkezz!
Keszthely, vagy a környéken Hölgy? Pár? Minden megoldás érdekel
Az olyan üzenetekre, hogy “jaj de kár, hogy messze vagy”, “nincs lakásom”, “idősebb vagyok”, stb minek válaszoljak? De csak az elmúlt 1 héten 2 olyan pasi is volt, aki átbaszott, az egyikkel megbeszéltük, hogy másnap találkozunk, csak éppen az üzimet se olvasta el. A másik meg kamuképekkel, kamu fb profillal irogatott, a találkozás előtt meg ő is eltűnt. Pedig az 1ikkel már találkoztam. Tény, hogy nem vagyok egy nagy k.., elég félénk vagyok, de ha tudom, hogy mit akarok, miért adjam lejjebb? Nem életbevágóan fontos, hogy találjak szexpartnert.
Jajj màr megint kezded? Figyi, miért fáj neked, hogy nem jönnek be az idősebb férfiak? Had döntsem már el én, hogy kivel akarok találkozni és kivel nem! Nem gondolnám, hogy olyan nagy elvárás lenne, hogy max 40 éves korig keresek valaki, akinek van helye! De nyilván nem fogok akàrmilyen csúnya, igénytelen férfival lefeküdni! Egyébként meg a többség, akivel megbeszéltem a találkozást, érdekes módon az utolsó pillanatba tűnik el, vagy hirtelen más dolga lesz, meg gyàrtják a röhejesnél röhejesebb kifogásokat.
Amugy azt nem vetted észre hogy kicsit b....ond csak arra vagyik hogy levelekel bombázák meg epekedjenek érte hogy éreze hogy ö még mindig olyan szexi nö.De az hogy találkozon valakivel már nyuszi.Amugy szerintem itt éliki magát . A Ducianyuka .Neki csak egy lelkiszemetes kell neki
Nem egy kemény farok
Bele halna ha itt bárki el rendezné ugy rendesen .
(Ez egy válasz Teltimádó450 üzenetére (ma 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:22
Nem egy kemény farok
Bele halna ha itt bárki el rendezné ugy rendesen .
(Ez egy válasz Teltimádó450 üzenetére (ma 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen jogos a kérdésed!!!
Ducianyuka erőlködik már régóta, de válaszolni nem nagyon szeret ha valaki ír neki!
Ducianyuka erőlködik már régóta, de válaszolni nem nagyon szeret ha valaki ír neki!
Teljesen jogos a kérdésed!!!
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (ma 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (ma 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello ma napközben Győr ? Huncutkodnék vagy akár szaunáznék.
Elöször tett le a duci seggedet, válaszolj az üzenetekre és utána osszad itt az észt!
(Ez egy válasz Tomi126 üzenetére (tegnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Létezik itt olyan nő, aki tényleg akar és mer is találkozni?
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (tegnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Keszthely környékén hölgy? Randi, kéj? Kényeztetnék, meredeznék
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Partnerem keresem holnapi napra adatlap szerint. Helyileg Sopron-Győr és vonzáskörzete. Utazni tudok de helyem sajnos nincs.
Sziasztok . Ápolt intelligens holnap napközben szívesen huncutkodna Győrben . Esetleg szauna is érdekel .
Létezik itt olyan férfi, aki tényleg akar és mer is találkozni?

vazelinator

Anette