UNi vagy AKTÍV biszex férfit keresünk aki a feleségem elött szexelne velem kettesben. Vas vármegyéből vagy Szombathely és Sárvár 100km- es távolságon bellül. Csak délelőtt folyamán lenne jó nekünk.
Sziasztok.
Szombaton reggel vagy napközben szopatnék,stb.
(Komárom - Gönyü)
Szombaton reggel vagy napközben szopatnék,stb.
(Komárom - Gönyü)
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Hello!
Holnap délelőtt kalandoznék Nagykanizsán.
HETERO.
privátban keressetek kérlek!
Holnap délelőtt kalandoznék Nagykanizsán.
HETERO.
privátban keressetek kérlek!
Sziasztok!
Ma estére keresek Uni aktív pasit.Veszprém mellett van helyem!
Ma estére keresek Uni aktív pasit.Veszprém mellett van helyem!
Sziasztok! Ma délután kalandoznék elhanyagolt hölgyel, vagy párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére
, Győr, Kisbér, Mór, Székesfehérvár környékén! Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük merek találkozni személyesen!!
, Győr, Kisbér, Mór, Székesfehérvár környékén! Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük merek találkozni személyesen!!
Sziasztok! A hétvégét Szombathelyen töltöm. Szívesen ismerkednék,hölggyel,párral.
Hétvégén Sárváron wellnessezünk, adatlapunk alapján szívesen ismerkednénk. Esetleg masszőr pasi is szóba jöhet. Privát üzeneteket várunk, puszi!
Sziasztok!
Feleségemmel szívesen ismerkednénk a hétvégén Sopron közelébe!
Akár fogadni is tudunk!
Feleségemmel szívesen ismerkednénk a hétvégén Sopron közelébe!
Akár fogadni is tudunk!
Sziasztok! Holnap délelőtt valaki??
(Ez egy válasz LoveSex6985 üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 17:16
Sziasztok! Most Sopronban lány, pár aki kukolna autóban maszti közben?
Sziasztok! Győr és Sopron közt ,de inkább Sopron és környékén hétköznaponként keresek 40 feletti ápolt diszkrét pasit, kimondottan csak is kölcsönös oràl szexre semmi màs nem érdekel!Akit érdekel van egy haverom ő is bevonható hàrmas oràl szexre!!Nem levelezgetni szeretnék hanem találkozni!Pirivátba irj !
Fiatal lányt nyalnék élvezésig, vagy amit szeretnél!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok! Tata Komárom környékén szopnék egy diszkrét, normális srácot ma este. Diszkréció adott és elvárt. Akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok! Péntek napközben párt vagy lányt fogadnék, masszázs kérhető!
Szombathely környékén esetleg valaki tud hölgyet,akit lehetne kukkolni kertben?!itt lesz a jó idő...Vagy màr làtott ilyet,ahol esetleg lehet làtni dolgokat?én tudok egyet..ha van neked is osszuk meg..
Sziasztok,
holnap 11:00-12:00 körül Győr-Szhely vonalon kalandoznék, akár egyoldalúan is.
holnap 11:00-12:00 körül Győr-Szhely vonalon kalandoznék, akár egyoldalúan is.
Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Hétvégén Sárváron wellnessezünk, adatlapunk alapján szívesen ismerkednénk. Esetleg masszőr pasi is szóba jöhet. Privát üzeneteket várunk, puszi!

vazelinator

hecocat