Holnap valaki a sárvári fürdőben?
Sziasztok, 32 éves sportos férfi vagyok, hölgyet keresnék akit izgatna az ha kiverem előtte ő pedig masztizik, de bármit meghallgatok ötleteket
Szia! Adnék egy jó tanácsot. Személyes adatot (facebuk is az) soha ne adj ki senkinek. Bocsánat, de a vezetékneved milyen alapon kéri valaki?? Ez hülyeség! Arról meg már ne is beszéljünk, hogy régi motorosként állítom, hogy az itt egyedül hirdető csajok bő 95%-a kamu. Nem azt mondom, hogy az említett hirdető is az, de ha valaki a teljes nevét kéri a másiktól azt hagyd a pcs-ba.
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (tegnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:58
Igen! Te meg akarsz tudni a másikról mindent, te meg rejtve maradsz…
“Kicsit” érdekes a szitu! Legyen fordítva! Neved? Címed?
Van itt olyan pasi v pár, aki szívesen barátkozna egy házaspárral optimális távolságon belül? A szextől most az egyszer vonatkoztassatok el.
Az adatlapot mindenképpen olvasd el! Privátban keress!
Az adatlapot mindenképpen olvasd el! Privátban keress!
Huha, látom vannak bajok! Figyi, beszéltünk, megállapítottuk, hogy nem egymást keressük. Mi is a problémád? Lépj tovább, én is azt teszem. Szia!
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (tegnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:58
Holgy tarsasagat keresem, Keszthely es kornyeke....kolcsonos oromszerzes
Sziasztok Párként párral adatlapunk alapján
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????
Nagykanizsán hölgyek, párok? Helyem van, de autós szex is érdekel. Szívesen kukkolnék is.
Hatalmas elvárásaim vannak!
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (tegnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:40
Fix hogy Te a nem olyan régen törölt ducino vagy ( vagy hogy hívtak). Ő ragaszkodott mindig érdekes módon a névhez és hogy Fb-n meg tudjon nézni… Ja és hogy legyen hely! Kicsit érdekes ez de a Te dolgod!
Fix hogy Te a nem olyan régen törölt ducino vagy ( vagy hogy hívtak). Ő ragaszkodott mindig érdekes módon a névhez és hogy Fb-n meg tudjon nézni… Ja és hogy legyen hely! Kicsit érdekes ez de a Te dolgod!
(Ez egy válasz N17789 üzenetére (tegnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:11
Győri pasit keresek, aki kinyalna ma este! Fontos, hogy legyen helyed ès merd vállalni a neved, máskülönben hogyan mernél találkozni? Nem vagyok független, csak emiatt fontos ez.
Sziasztok! Péntek délelőttre keresek lányt vagy párt. Helyem van szentgotthardon
Zalamegyében párokhoz csatlakoznék.. határ a csillagos ég!
Hévízen szopnék és dugatnám a popsim akár többesben is. Nyelem a gecit minden mennyiségben!
Győri pasit keresek, aki kinyalna ma este! Fontos, hogy legyen helyed ès merd vállalni a neved, máskülönben hogyan mernél találkozni? Nem vagyok független, csak emiatt fontos ez.
Vas vagy a környező megyékből valaki?
Szerda estére a Hegyeshalom-Budapest vonalon párt keresek, akik mindketten a számba
pi
, akár többször egymás után, aztán használhattok kedvetekre amit és ahogy akartok.Idős párok is. Akár a szabadban is. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
alf
si alf
ln alf
ének
Sárvár környékén autós kalandra most valaki?
Sziasztok! Hétfőn délelőtt keresnék igényes fiút Fonyód-Keszthely környékéről…
Sziasztok
Gy-M-S megyében keresek párt vagy hölgyet akivel egyutt megélhetnénk közösen a vágyainkat.
Én egy 29 éves, swingerben, hármasban tapasztalt srác vagyok.
Gy-M-S megyében keresek párt vagy hölgyet akivel egyutt megélhetnénk közösen a vágyainkat.
Én egy 29 éves, swingerben, hármasban tapasztalt srác vagyok.

vazelinator

hoihoi