Sziasztok!
Olyan párt vagy hölgyet keresek ( kor és alkat mellékes ) ahol a hölgyet lehetne kényeztetni
főleg orálisan. Pároknál az enyhe bi dolgok is izgatnak.
Szeretem látni és hallani amikor egy hölgyet a csúcsra juttatok.
Ha úgy gondolod- /játok írjatok nyugodtan és beszéljük meg a részleteket
Vas , Veszprém, Zala , Győr megye főleg.
Olyan párt vagy hölgyet keresek ( kor és alkat mellékes ) ahol a hölgyet lehetne kényeztetni
főleg orálisan. Pároknál az enyhe bi dolgok is izgatnak.
Szeretem látni és hallani amikor egy hölgyet a csúcsra juttatok.
Ha úgy gondolod- /játok írjatok nyugodtan és beszéljük meg a részleteket
Vas , Veszprém, Zala , Győr megye főleg.
Szombathely-Sárvár környékén ismerkednék hölggyel, párral vagy biszex férfival, kölcsönös orál vágyakkal.
Győrben szopnék vasárnap este, kor mindegy.
Sziasztok!45 éves,sportos rendkívül jó megjelenés,igényes férfi vagyok!Párhoz csatlakoznék szívesen! jelenleg Balatonmárián tartozkodom!Köszönöm!
Hévíz és környékén keresek mai napon ,hölgyet,esetleg párt izgalmas kalandokra!
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok! Ma este Győrben keresnénk pasit, vagy párt adatlapunknak megfelelően! Várjuk leveleiteket!
Zalai jó méretű férfi spermától duzzadó szerszámmal hölgyek társaságát keresi!
Győrben alkalmi pár keres pasit
Üzenetben keressetek
Üzenetben keressetek
Pápa környékéről keresünk fiatal pasit, ma esti találkozóra.
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sárváron ma éjjel párhoz vagy csoporthoz csatlakoznék.
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Zalakaroson valaki?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Férfi lábát nyalnám, 30 éves srác vagyok
Sziasztok.
Szombattól 2 hétig, délutánonként keresek partnert. Szopatnék, stb.
Komárom környéke.
Szombattól 2 hétig, délutánonként keresek partnert. Szopatnék, stb.
Komárom környéke.
Sziasztok Nagykanizsán keresem hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok,olyan tapasztalt hölgyet keresek aki szintén volt már hölgyel és esetleg engem is be vezetne(Nagykanizsa környékén) természetesen pasik is jelentkezhetnek,semmi jónak nem vagyok az elrontója.
Privát üzeneteket várok
Privát üzeneteket várok
Nagykanizsán - Zalakarosban keresem partnerem ma és szombat kora estére / estére... diszkréció, ápoltság adott és elvárt.....szopatnák, kukkolnék, masztiznék mások előtt

vazelinator

Bor István
Karin