Sziasztok!
Spermámat ajánlom fel bárkinek aki szereti. Hölgyek esetében tabu mentesen, férfiaknál megbeszélés kérdése.
Amit tudni érdemes, átlagon felüli mennyiséget ürítek, több nap elteltével akar 35-40 ml is lehet.
Spermámat ajánlom fel bárkinek aki szereti. Hölgyek esetében tabu mentesen, férfiaknál megbeszélés kérdése.
Amit tudni érdemes, átlagon felüli mennyiséget ürítek, több nap elteltével akar 35-40 ml is lehet.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok!
Ma vagy holnap pár vagy hölgy Sárváron a Spirit Hotelben ismerkedne pasival?
Ma vagy holnap pár vagy hölgy Sárváron a Spirit Hotelben ismerkedne pasival?
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Van itt olyan pasi v pár aki szivesen barátkozna egy házaspárral?
Sziasztok “ingyen pizza punci villantásért kukkolásért” Hétfőn kedden esti órákban olyan párral ismerkednék akiket izgatja ha kukkolhatnám őket esetleg extrém helyen leselkednék próbafülke parkólóba elhagyatott helyen autóban vagy pizza futár lennék kedvenc pizzátokat kiszállítanám megadott címre időbe hölgy venné át, persze pizzát én állom. Ilyen olyan “izgató játékokban bent lennék” Zala Vas
Sziasztok!Ma dél körül Sopronban egy autós kaland vagy csak kukkolás ,lányok vagy párok???
Ha mindent meghallgatsz, akkor figyelj, kitöltött adatlappal egyszerűbb ismerkedni.
(Ez egy válasz Szetim27 üzenetére (ma 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szetim27 üzenetére (ma 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki győrben? Meghallgatok mindent
Szia,én vevő lennék rá
(Ez egy válasz Dave069 üzenetére (tegnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Szombathelyen keresek 45-55 év közötti hölgyet baráti kapcsolatra,szabadidős programokra!
Privátban írjatok!
Privátban írjatok!
Sziasztok! nedves puncit nyalnék! bármikor jöhetsz hozzám! szombathely és környéke!
Sziasztok! Hétfőn nap közben keresnék igényes hölgyet vagy párt, hely megoldott.
Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sziasztok!
Komoly cuckoldra keresek egy sexi bevalalos part aki nagy farku pasit keres Gyor kornyeken. Csak akik talizni is akarnak.."Irokbol" itt van eleg
Sziasztok !
Keddi napra keresnék partnert. Normális keretek között mindenre vevő vagyok. Kiváncsi heteró.
Helyem sajnos nincs, autóm van utazás nem gond. Sopron-Kapuvár-Győr vonalon illetve környékén. Napközben érek rá.
Keddi napra keresnék partnert. Normális keretek között mindenre vevő vagyok. Kiváncsi heteró.
Helyem sajnos nincs, autóm van utazás nem gond. Sopron-Kapuvár-Győr vonalon illetve környékén. Napközben érek rá.
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.

vazelinator

Petra Short