Kanizsa valaki?
Sziasztok
Hétvégére keresnék Hölgyet, esetleg párt közös hancúrozásra. Szőrös vagy fazon punci előny
Én 36 éves, győri 100% hetero srác vagyok
Hétvégére keresnék Hölgyet, esetleg párt közös hancúrozásra. Szőrös vagy fazon punci előny
Én 36 éves, győri 100% hetero srác vagyok
Ma délután nő vagy pár? Minden érdekel. Sportos, jóképű 30as férfiként keresek vas megyébe
Keresek olyan hölgyet (párt), ahol a férj sokat nincs otthon, vagy elhanyagolja a feleséget/barátnőt.
A férj tudtával vagy tudta nélkül rendszeresen találkoznék a hölggyel.
Szombathelyen van diszkrét saját helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
A férj tudtával vagy tudta nélkül rendszeresen találkoznék a hölggyel.
Szombathelyen van diszkrét saját helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
Sziasztok. Győr és környékén Párt és Nőt keresek. 30 éves egyedülálló srác vagyok.
Sziasztok! Győr környéki csinos párok jelentezését várom, akik szeretnének egy minőségi házi-videót magukról! Ha unod már a remegő képű, rossz minőségű felvételeket, írjatok privát üzenetet! Rugalmasan tudok segíteni a környéken.
Holnap Bp-Győr-Szombathely utvonalon ápolt hetvenes normál mérettel szopatna.
Szia bisex párt keresek Győr és Móvár környékéröl. Olyant keresek ahol a hölgy szereti ha hosszan kényeztetik a punciját, esetleg szereti a fistet!
Párnak tobbesben tapasztalt jó méretű férfiként besegitenék, diszkréció természetes,privizz
Ma estére Hölgyet vagy pár keresek az intim piercinggel a péniszemben
Sziasztok! Zalakaroson vagyok a Parkinn hotelben. Van itt pár vagy hölgy akihez lehetne csatlakozni minden jóra? Akár a Parkinn hotelen bellul, vagy a fürdő, de akár Zalakaroson is. Ápolt intelligens potens pasi vagyok.
Van itt olyan pasi v pár, aki szívesen barátkozna egy házaspárral optimális távolságon belül? A szextől most az egyszer vonatkoztassatok el. Nem zárjuk ki de nem az az elsődleges. ÚJ BARÁTOKAT KERESÜNK!!!
Az adatlapot mindenképpen olvasd el! Privátban keress!
Az adatlapot mindenképpen olvasd el! Privátban keress!
Sziasztok. Óvaron csaj vagy pasi? Ma itt vagyok kamionnal
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Péntek du Sárváron szopatnék, hely van. Ápolt hetvenes vagyok normál mérettel.
Ismerkednék Szombathelyről, tangas bi srac vagyok! Kolcson oral nem izgat! Helyem van!
A bejegyzés nem Neked szólt, hanem akinek Te írtál. Írtam én is, de Ő válaszra sem méltatott.
Goldenbi990 (Ez egy válasz eco1017 üzenetére (2026. 09. 30. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Goldenbi990 (Ez egy válasz eco1017 üzenetére (2026. 09. 30. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok valaki volt thai masszáson jövó hèten megyek mire számithatok?
Nem láttam hogy irtál !
(Ez egy válasz Biferfi65zala üzenetére (2026. 09. 30. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 30. szerda 07:59
Nem tudom Te hogy vagy vele, de engem válaszra sem méltatott a parasztja.

vazelinator

Smile
Scarlet Lovatt