Sziasztok! Pár szertkezését szívesen végig nézném! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Sziasztok Abdán volt valaki kint, van mozgás?
Sziasztok!
Heviz környéken párral,hölggyel ismerkednék!
Heviz környéken párral,hölggyel ismerkednék!
Sziasztok!
Szombathely környéken párral,hölggyel ismerkednék!
Sziasztok. Most hétvégén valaki ZALAKAROSON nem tervez pihenni? Szívesen társulnék párhoz.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, párok?
Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! csupasz, eres, nagyobb intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztaltom van!
Írjatok ha megfelelek!
Üdv
Győrben ismerkedés? Hölgy, párok?
Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! csupasz, eres, nagyobb intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztaltom van!
Írjatok ha megfelelek!
Üdv
Győrben vagyok, most szopnék egy nagy farkat! Csak akinek van helye!
Sziasztok!
Szia. Én ismerkednék veled. Aktív, érett normális pasi vagyok.
(Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2026. 06. 12. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap valaki(k) Harcsás nudi? Párok,Hölgyek? Győrből megyek
CSAK Zalaegerszegen belül, max 30 ig, CSAK nővel ismerkednék, nem párral, nem távolról utazni hozzám.
Kicsit lassú vagyok a vissza üzenéssel ezen az oldalon.
Kicsit lassú vagyok a vissza üzenéssel ezen az oldalon.
Sziasztok! Szerdán napközben szívesen fogadnék párt Székesfehérvári apartmanba! Reggel 8 töl 15 óráig!
Sziasztok!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Első alkalomra keresek Júni 21-22-23 napok valamelyikére aktív fiút, akivel kiélhetem a fantáziáim..
Kezdetben egy orálról lenne szó, kérlek csak olyanok írjanak akik tényleg tudnának találkozni... A legjobb volna egy ugyanebben a cipőben járó férfi, aki szintén most először csinálná... Lehet szó kölcsönös dolgokról is.
Helyileg Győr és környéke, autóban is jó lehet. Írj kérlek.
Kezdetben egy orálról lenne szó, kérlek csak olyanok írjanak akik tényleg tudnának találkozni... A legjobb volna egy ugyanebben a cipőben járó férfi, aki szintén most először csinálná... Lehet szó kölcsönös dolgokról is.
Helyileg Győr és környéke, autóban is jó lehet. Írj kérlek.
Sziasztok! Győr, ès Pápa között valaki?Helyem is van!
Sziasztok! Győr és Sopron közt ,de inkább Sopron és környékén hétköznaponként keresek 40 feletti ápolt diszkrét pasit, kimondottan csak is kölcsönös oràl szexre semmi màs nem érdekel!Akit érdekel van egy haverom ő is bevonható hàrmas oràl szexre!!Nem levelezgetni szeretnék hanem találkozni!Pirivátba irj !
Sziasztok 22 től Őriszentpéteren pihenünk hozzánk illő párral szívesen ismerkedünk.
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás, vagy amit szeretnétek. Győr. Hosszú távon keresek egy normális párt.
Sziasztok!
Szombathely környékén, párral, hölggyel ismerkednék.
Szombathely környékén, párral, hölggyel ismerkednék.

vazelinator

Lazyboy
Nora Nord