Sziasztok.
Házibarátot keresünk ma Kecskeméten.
Írj ha érdekel.
Házibarátot keresünk ma Kecskeméten.
Írj ha érdekel.
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Holnapra egy találka írj rám.
Sziasztok. Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Biszex férfi masszőrt keresek Sopron és környékén
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A hétvégén, péntek-szombat-vasárnap, délelőtt Szombathelyen egy diszkrét alkalomra valaki?
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgy ill. pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgy ill. pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben bi pasi vagy pár?
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt! Ha valaki (nő, férfi) szólóban szeretne randizni velem, akkor ennek a kérésnek sem vagyok az elutasítója.
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt! Ha valaki (nő, férfi) szólóban szeretne randizni velem, akkor ennek a kérésnek sem vagyok az elutasítója.
Carpe Diem!
Sziasztok!Szombatra keresek párt, esetleg bi pasit.Hely megoldott, házibarát szerepben is benne lennék.Írjatok
Szia bisex fiatal 30 csini barátnőmmel most szombat estére kellemes élvezetes játékokra bisex párt vagy bisex hölgyet keresünk. Győrbe van helyünk ott találkoznánk
sziasztok a hölgy örœmère !
Péntek 17 után keresek pasit vagy párt.
Pasi vagyok pasis játékra helyed legyen
Pasi vagyok pasis játékra helyed legyen
Sziasztok! Holnap délután pasi max 45-ig M85 (Kapuvár-Csorna-Győr) vonalon?
Sziasztok!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
Sziasztok! Párt keresek akiket izgat ha egy néző előtt szélnek! 50 éves szombathelyi FF vagyok.
Sziasztok!Szombatra keresek párt vagy bi pasit.Helyem van, nőibe öltözve avassátok fel a szűz popsimat!Írjatok

vazelinator