hello,csorna mellől keresek
Olyan párokat keresek, akik szeretnének egy jóképű, sportos pasit nézőnek, kamerásnak, vagy esetleg beszállónak is. Ha érdekes lehet, keress üzenetben
Kedves Párok!Hévízhez közel állok rendelkezésre a hölgyek örömére..átlagos szerszámmal sportos alkattal
Sziasztok nagykanizsa kőrnyéke valaki ?
Szombathely környékéről keresek hölgyet vagy párt...helyem van
30 éves vékony srácként Győr és környékén szopnék. Főleg 50 feletti férfit keresek
Sziasztok
29 éves fiatal, jóképű, tapasztalt, vastag farkú srác vagyok. Sopron környékén illetve Gy-M-Sopron megyében keresnék hölgyet vagy párt közös élvezetekhez. De klub látogatásra, wellnessre is nyitott vagyok. Üzenetben bármikor elérhető vagyok.
29 éves fiatal, jóképű, tapasztalt, vastag farkú srác vagyok. Sopron környékén illetve Gy-M-Sopron megyében keresnék hölgyet vagy párt közös élvezetekhez. De klub látogatásra, wellnessre is nyitott vagyok. Üzenetben bármikor elérhető vagyok.
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Sziasztok! Ápolt, tapasztalt masszőr pasiként keresek társaságot, olyan lányok, nők és párok jelentkezését várom, aki szeretik vagy szeretnék kipróbálni az erotikus masszázst vagy esetleg többre is nyitottak! Semmi sem kötelező, de minden lehetséges!
Sopron, Sopronkövesd, környékén kényeztetnék, lányokat, nőket, feleségeket!
Gyere és próbáld ki.
Gyere és próbáld ki.
Szopna most valaki Sárváron?
Győrbe vagy környékén keresek 40 feletti ápolt diszkrét pasit,kölcsönös orál szexre semmi más nem érdekel!Helyem van !Győr és komárom közt utazni tudok!Üzenet csak privátba!
Sziasztok! Igényes urat szopnék ma délelőt Balatonmária környékén. Helyem van
Vas megyében csatlakoznék párhoz, hölgyhöz. 188/80 uni bi pasi vagyok.
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Sziasztok!Lemondások miatt, Holnap délutánra keresnénk megbízható, igényes, ápolt, diszkrét hölgyeket esetleg párokat gang-bang partyhoz Győrben! Pasikat NEM keressük!!! Infó privát üzenetben! Szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
18 éves pasival szívesen ismerkednénk. (Keszthely)
Privátba írj
18 éves pasival szívesen ismerkednénk. (Keszthely)
Privátba írj
Hölgyet vagy párt keresek Zala megye szélén mára.
Minden megoldás és felállás érdekel. Szolgáltatás is....
Minden megoldás és felállás érdekel. Szolgáltatás is....
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
sziasztok.keresek hölgyet,hölgyeket keszthely vagy környékén.akik
részleteket meg beszéljük privátban.akár segítek kis anyagiban.
ku
pózban be hajolnának nekem míg én ki verem rá.nem lenne semmi,se tapi,se más.csak pózolni kéne,míg én végzek. alf
ty alf
arészleteket meg beszéljük privátban.akár segítek kis anyagiban.

vazelinator