Fiatal srackent holgy partnert keresek
Passziv bi vagyok, ismerkednek vasmegyebol
Holnap délelőtt Győrben vagy környékén keresek Hölgyet, párt vagy aktív biszex férfit perverziók nélküli kölcsönös örömszerzésre. Hely szükséges , esetleg autóban. A többit privátban.
Keszthely Sopron közótt kalandoznék ma este!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Szép borortvált puncit nyalnék!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Szép borortvált puncit nyalnék!
Sziasztok ! Vas megyei normalis ,ápolt, diszkrét srác ként keresnék főleg bi de akár heteró beálítottságú párt a környéken . Van tapasztalatom többesben valamint bi téren is bár egyikben sem túl sok . Fotóim vannak fent az oldalon így ha oda jutna a dolog szivesen meg is mutatom őket. Utazni tudok de sajnos helyem az nincs. Írjatok nyugodtan hátha alakul valami izgalmas . (Akár a mai nap is jó lehet egy izgalmas talira )
Szia, en ilyen vagyok...irtam uzit
(Ez egy válasz kloislany25 üzenetére (ma 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:14
Sziasztok Pasik! Azokhoz szólnék, akik kép nélkül vannak fenn. Van köztetek kockahasú, vékony, sportos, de nem túl izmos, normális srác? Az oldalon végignézve a képeket, ilyen pasi szinte nincs is....Vagy túl nagyok az igényeim? Normális, sportos csajszi vagyok, írj ha magadra ismertél, puszi
g
g
Sziasztok, vas megyében ( kis utazás beleférM86/87 szomszédos megyékben is )keresek párt, akiket izgat ha szex közben egy néző jelen van ! Esetleg "manuálisan " besegítenek igény esetén mind két félnek! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Sziasztok Pasik! Azokhoz szólnék, akik kép nélkül vannak fenn. Van köztetek kockahasú, vékony, sportos, de nem túl izmos, normális srác? Az oldalon végignézve a képeket, ilyen pasi szinte nincs is....Vagy túl nagyok az igényeim? Normális, sportos csajszi vagyok, írj ha magadra ismertél, puszi
g
g
Ma este szopnék igényes, normális pasit. Tata-Komárom környékén. Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció adott és elvárt.
Rendszeres szex kapcsolatot keresek, párt, hölgyet.Diszkréciom természetes.Zalaegerszegi lakásomon tudunk találkozni. Köszönöm.
Sziasztok! Hétfőn délelőtt igényes fiút szopatnék Balatonmária környékén. Hely megoldható.
Nagykanizsán ma valaki? Hölgyek, párok? Helyem van.
Szia, erre én is vevő lennék, mit lehet tudni rólad ha még aktuális?
(Ez egy válasz N17789 üzenetére (tegnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hétfőtől csütörtökig szhelyen lennék reggeli órákban párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék!
Jó méretű pasi vagyok!
Hétfőtől csütörtökig szhelyen lennék reggeli órákban párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék!
Jó méretű pasi vagyok!
Sziasztok!
Győrben szexpartneri kapcsolatban vagyunk, ma este 19:30kor szexelünk, hölgy/ pár aki csatlakozna?
Igényes, szexi, diszkrétek vagyunk! Győr!
Párok, hölgyek!
Írjatok
Győrben szexpartneri kapcsolatban vagyunk, ma este 19:30kor szexelünk, hölgy/ pár aki csatlakozna?
Igényes, szexi, diszkrétek vagyunk! Győr!
Párok, hölgyek!
Írjatok
Van itt holgy aki fiatal fiuval ismerkedne?
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Győrben valaki kinyalna ma este? Nem szeretem a kövér pasikat! Helyem nincs.
Nagykanizsán - Zalakarosban kalandoznék.......sok minden érdekel

vazelinator

NORBIKATI