Most Sopronban lány, pár bár miben benne vagyok írj nyugodtan!!
Most Sopronban lány, pár bár miben benne vagyok írj nyugodtan!!
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Keresek hölgyet, transzit Vas/Zala megyében . Még nem jártam popóban, szeretném kipróbálni. Privátban várom a jelentkezőket.
Győrben valaki?
Sziasztok! Zala megye balatoni részén keresek fiatal, igényes srácot, titokban ismerkedésre. 29 éves vékony igényes bi fiú vagyok. Diszkréció adott es el is várom! Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran privát üzenetben! Szép napot!
Roland

Sziasztok! Sopron és környékén keresek kukkolható párt,lányt vagy aki engem kukkolna ma egész délután jó!!

Keszthely környèkèn ismerkednèk, teljesen testközelből is

Győr és Móvár környékén keresek uni barátot helyel anális játszadozásra. Hölgyet is akki szereti feszegetni határait. Ma délután oké.
Sziasztok!Győr és környékén ismerkednék Hölgyel,párral.
Sziasztok hétvégére lányt keresünk harmadiknak, vagy párt egymás előtti szexhez! Várjuk a jelentkezéseket! Kórban 40 éves korig és normál alkat

Sziasztok! Holnap az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel...

Sziasztok! Csak egy kérdés, nem látszik a profilomon, hogy kit/mit keresek? Olyan uncsi már,hogy állandóan csak olyanok írnak, akik még csak nem is Győriek, sem korban, semmiben nem felelnek meg annak, amit én szeretnék..
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy alapos nyalás a hölgy örömére! Győr.
Sziasztok!
Csütörtökön (09.04) Keszthelyen biszex 40-es pár társaságában töltöm az estét. Hárman már többször voltunk együtt, de ha úgy alakul szívesen fogadunk még csatlakozókat. Főként pár, vagy biszex hölgy társaságát keressük. Mindenki jó fej, nyitott es közvetlen. Páros hölgy tagja kifejezetten jó alkattal megáldott nő, férfi tagja enyhén mackós szép intim mérettel rendelkező férfi. Jó magam 33 éves magas, sportos testalkatú, jó megjelenésű férfi vagyok. Írjatok bátran
Csütörtökön (09.04) Keszthelyen biszex 40-es pár társaságában töltöm az estét. Hárman már többször voltunk együtt, de ha úgy alakul szívesen fogadunk még csatlakozókat. Főként pár, vagy biszex hölgy társaságát keressük. Mindenki jó fej, nyitott es közvetlen. Páros hölgy tagja kifejezetten jó alkattal megáldott nő, férfi tagja enyhén mackós szép intim mérettel rendelkező férfi. Jó magam 33 éves magas, sportos testalkatú, jó megjelenésű férfi vagyok. Írjatok bátran

Írtam
(Ez egy válasz Lazavidámpáros üzenetére (2025. 09. 01. hétfő 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 01. hétfő 01:25

Sziasztok! Párhoz csatlakoznák ma este, vagy pasi cuckoldra is szóba jöhet Nagykanizsa illetve környékén.

Most Sopronban lány, pár esetleg egy kis kaland??

Mosonmagyaróvár környékén unatkozó pasi?