Holnap este Győr Veszprém között nővel párral kalandoznék.
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Üdv!Június végi Horvátországi nyaraláshoz keresek megbízható hölgyet,esetleg barátnőket.10 éjszaka. Júni24-júli 4.Részletekért keress privátban!
Reggeli órákban szopi?
Akkor azert menekült előlem is ?!
(Ez egy válasz sumesz üzenetére (ma 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Kovalteren szoktak lenni
(Ez egy válasz kellavonzalom üzenetére (ma 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:26

Sziasztok ma Szerda délutàn és Csütörtök napközben keresek szabadtéri , autós eeetleg nudizós programot Győr és környéke . Autóval vagyok .
Ő travi
(Ez egy válasz Kalandozás90 üzenetére (ma 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:35

Sziasztok.
Keresem azt a matricázott autós szőke "hölgyet" aki hétfőn(05.12) délután a cowalternél volt.Ha innen vagy jelentkezz. Motoros pasi
Keresem azt a matricázott autós szőke "hölgyet" aki hétfőn(05.12) délután a cowalternél volt.Ha innen vagy jelentkezz. Motoros pasi
Sziasztok ma Szerda délutàn és Csütörtök napközben keresek szabadtéri , autós eeetleg nudizós programot Győr és környéke . Autóval vagyok .
46é. független Vas megyei pasi vagyok keresem azt a Lányt/Nőt/vagy Párt aki hajlandó lenne análisan elvenni a szüzességemet Strap-onnal.Pároknál csakis a Hölgy jöhet szóba.Szeretném már végre átélni mikor a Női nemnél van az irányítás és Ő dugna meg engem.Ha szivesen foglalkoznál egy kezdővel akkor kérlek privátban jelezd.Strap-on szűztelenítés jeligével.
Keszthelytől Füred fele pár vagy szóló bi ffi?
Sziasztok!(MÉG MINDÍG KERESÜNK)15.-én párommal megint indulunk a természetbe kis autós kalandra Győrben!Keresünk biszex hölgyet,vagy mindkét részröl biszex párt!Jó lenne ha mostmár olyan is jelentkezne,aki nem csak hiteget,hanem komolyan is gondolja,és merne talalkozni!Részletek privátban!!Kor alkat mellékes!!
Zala megyei ápolt borotvált nagyméretű pasival ismerkednek harmasra hely kell!! Holgy 160/68 telt inteligenci fontos valamint fényképes adatlap hely nélkül ne keress!!
Sziasztok.
Sziasztok a gyori Kovalter szabadstrandrol szeretnek erdeklodni, meg sosem voltam ott. Olvastam valahol hogy lehet ott nudizni. Erdemes menni vagy esetleg van a kornyeken jobb amit ajanlotok? Kossz
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Elhanyagolt férj titkos sexkapcsolatra keres elhanyagolt hölgyet magányos anyukát sexy nagymamát. Ha csak beszélgetni szeretnél abban is benne vagyok. Csók
Sziasztok!
Szabad keddi délutánomat/estémet tölteném kellemes el egy párral. Győr és 100 km-es körzetében szívesen utazok.
Ha van kedvetek egy kicsit feldobni ezt az estét akkor írjatok nyugodtan!
Szabad keddi délutánomat/estémet tölteném kellemes el egy párral. Győr és 100 km-es körzetében szívesen utazok.
Ha van kedvetek egy kicsit feldobni ezt az estét akkor írjatok nyugodtan!

Pár női tagját nyalnam ki jó hosszasan és alaposan mindkét bejáratàt akár spriccelésig vagy amíg el nem pisilne magát a nő és szívesen kipróbálnám ha egy ízig vérig nő kényeztetné a popsimat.....de nem feltétel én 33 f írj privátban ha érdekel benneteket Győr és környéke