Sziasztok, lányt/hölgyet keresnénk Györböl
20-55 között
mi 33N/45F.

Győrben szívesen leszopnék valakit rapid randi jelleggel… Valaki?
Érdekelne!
(Ez egy válasz Mr. President üzenetére (2025. 09. 14. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 14. vasárnap 13:41

Hali all párommal keresnénk még egy férfit 3.nak elvárás ápolt jó test alkat maximum 37 éves. Nagykanizsán
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok! 30 as magas Sportos sràc vagyok Vas megy Szombathely s környèkèn keresek hölgyet asszonyt aki szivesen engednè hogy kènyeztessem! Nagy ètvàgyu vagyok s hosszan kèpes vagyok nyalni
Sziasztok! Párral, hölgyel ismerkednék hétköznaponként a délelőtti órákban!
Sziasztok! Most lány, pár Sopronban?? Írj nyugodtan sok mindenben benne vagyok!

Faszimado Transzi vagyok. Hétvégenként tömeges legecizésre és lehugyozásra férfiakat keresek.. Olyan férfiakat keresek akik körbeálva én középen beolajozva csillogóan egy pléden rám vernék és széthugyozna mindenki..Ha szeretsz alázni és szeretnél részt venni egy ilyen szabadtéri dologban akkor irj.Facebookon is elérhető vagyok.! Szombathely mellett lakom.
Csütörtökön délután Kehidakustány-Bük vonalon utazom, szívesen megállok egy jó ajánlat esetén. Bük környékén is keresnék hölgyet, párt, esetleg férfit este. Keressetek privátban kérlek!
De kár a kor korlátozás :(
(Ez egy válasz Mr. President üzenetére (2025. 09. 14. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 14. vasárnap 13:41

Hali all párommal keresnénk még egy férfit 3.nak elvárás ápolt jó test alkat maximum 37 éves. Nagykanizsán
Sziasztok! Szerdán reggeli órákban Győrben passzivkodnék autodban vagy ha van helyed
Faszimado Transzi vagyok. Hétvégenként tömeges legecizésre és lehugyozásra férfiakat keresek.. Olyan férfiakat keresek akik körbeálva én középen beolajozva csillogóan egy pléden rám vernék és széthugyozna mindenki..Ha szeretsz alázni és szeretnél részt venni egy ilyen szabadtéri dologban akkor irj.Facebookon is elérhető vagyok.!
Sziasztok! Kukkolható párt keresek,vas megyéből! Terhes hölgytagú pár nagyon is szívesen látnék!
Sziasztok! Hölgyet keresek aki végig nézné ahogy ki verem Sopron és környékén akár a szabadban vagy kocsiban!! Írj nyugodtan a többit megbeszéljük!!

Ismerkednék vasmegyeben.
Passziv bi.
Passziv bi.

Sziasztok!
Győr - Mosonmagyaróvár ilyen későn?
Győr - Mosonmagyaróvár ilyen későn?
Faszimado Transzi vagyok. Hétvégenként tömeges legecizésre és lehugyozásra férfiakat keresek.. Olyan férfiakat keresek akik körbeálva én középen beolajozva csillogóan egy pléden rám vernék és széthugyozna mindenki..Ha szeretsz alázni és szeretnél részt venni egy ilyen szabadtéri dologban akkor irj.Facebookon is elérhető vagyok.! Szombathely mellett!
Hali!
Nagykanizsa és környékbeli fiatal ( max 40 éves korig ) kezdő vagy kevés bi tapasztalattal rendelkező srácot keresek beszélgetésre szimpátia esetén több is lehet. Diszkréció adott és elvárt. Privátban.
Nagykanizsa és környékbeli fiatal ( max 40 éves korig ) kezdő vagy kevés bi tapasztalattal rendelkező srácot keresek beszélgetésre szimpátia esetén több is lehet. Diszkréció adott és elvárt. Privátban.