Ma éjszaka egy közös maszti vagy szopás valaki győrben?
Sziasztok!
Sajnálatos módon, egy kissé elment a kedvem a partner kereséstől. Számomra szimpatikus embereknek írok, leírásuk alapján megfelelő lennék nekik, de válaszra sem méltatják az embert. Vagy ha igen, akkor a harmadik levél után eltünnek.
Van így ennek értelme?
Ha mégis szeretne velem ismerkedni valaki az adatlapomon leírtak szerint, akkor várom az üzenetet.
Zalaegerszeg
Sajnálatos módon, egy kissé elment a kedvem a partner kereséstől. Számomra szimpatikus embereknek írok, leírásuk alapján megfelelő lennék nekik, de válaszra sem méltatják az embert. Vagy ha igen, akkor a harmadik levél után eltünnek.
Van így ennek értelme?
Ha mégis szeretne velem ismerkedni valaki az adatlapomon leírtak szerint, akkor várom az üzenetet.
Zalaegerszeg
Holnap keresnek párt hölgyet.
Vas zala megyében!
Jó adottságú pasi vagyok masszirozni tudok!
Vas zala megyében!
Jó adottságú pasi vagyok masszirozni tudok!
Mosonmagyaróvár és Győr környékén keresem partnerem hosszú távon. Hölgy anyuka nagymama pár. Kor alkat nem számít. Masszázs órákon át
Sziasztok.Jövő héten hölgy,pár Bükfürdőn?50 éves biszex pasi vagyok.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Vasmegyebol kezdo bi(passziv) ismerkednék..

Sárváron nyaraló párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Így van. Most is ezt tapasztalom. Ennek tudatában kell írni. Csak pozitív csalódás érjen.
(Ez egy válasz erotik.kameramann üzenetére (tegnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:14

Vannak jó páran, akik a harmadik levél után eltünnek.
Vannak olyanok is, akik már az első megkeresésre sem reagálnak.
Szerintem sok az olyan pasi, akik felteszik a párjuk képét, hogy mennyire lenne "kapós" a hölgy... De valódi partner keresés nincs ennek hátterében...
Szerintem sok az olyan pasi, akik felteszik a párjuk képét, hogy mennyire lenne "kapós" a hölgy... De valódi partner keresés nincs ennek hátterében...
Sziasztok! Mia nap zalakaroson ki kalandozna?? Írjatok privát!!
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Hello! Ma délelőtt Celldömölk környékén valaki? Privibe
Vannak jó páran, akik a harmadik levél után eltünnek.
Szerintem sok az olyan pasi, akik felteszik a párjuk képét, hogy mennyire lenne "kapós" a hölgy... De valódi partner keresés nincs ennek hátterében... (Ez egy válasz Talkative üzenetére (tegnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:58
Szerintem sok az olyan pasi, akik felteszik a párjuk képét, hogy mennyire lenne "kapós" a hölgy... De valódi partner keresés nincs ennek hátterében... (Ez egy válasz Talkative üzenetére (tegnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha véletlenül a közelből van valaki, hirtelen el is tűnik. Persze nem is kell nagy elvárásokkal lenni
Ha véletlenül a közelből van valaki, hirtelen el is tűnik. Persze nem is kell nagy elvárásokkal lenni
(Ez egy válasz erotik.kameramann üzenetére (tegnap 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Teljesen helytálló a megállapítás
(Ez egy válasz Talkative üzenetére (2025. 07. 19. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 19. szombat 12:14
Teljesen helytálló a megállapítás

Sziasztok.
A zalaiak nem igazán aktívak ebben a csoportban. Jó látom?
A zalaiak nem igazán aktívak ebben a csoportban. Jó látom?
Faszimado Transzi vagyok.. Szombathely mellett lakom Nemeskoltán.( JÚLIUS 19- ÉN SZOMBATON 19 óráig Csempeszkopács felől Nemeskolta előtt utolsó földesut balra és kb 50 M balra fehér ruha jelzi hogy hova parkolj balra ,és kocsibol kiszálva balra látsz fehér ruhát ahol csillogó olajossan fekszek egy pléden...Aki akar szopathat,seggbe baszhat,rám verheti,vagy csak lehugyozna az írjon.Aki jön azt kielégitem,alázhat. Jó ribancotok lesszek hisz űritésre jó vagyok.!Hívhatsz több farkat is mert szeretem.!Mivel több oldalon hirdetek így időponti találkozó nincs és reménytelen..Ha látsz parkolni autót akkor meg várod vagy beszálsz.Aki jön az hozzon babaolajat és magának amivel letörli magát főleg ha seggbe basz!
Szombaton 19 óráig Csempeszkopács felől Nemeskolta előtt utolsó földesut balra és kb 50 M balra fehér ruha jelzi hogy hova parkoló balra ,és kocsibol kiszálva balra látsz fehér ruhát ahol csillogó olajossan fekszek egy plédre..Aki akar szopathat,seggbe baszhat,rám verheti,vagy csak lehugyozna az írjon.Aki jön azt kielégitem,alázhat. Jó ribancotok lesszek hisz űritésre jó vagyok.!Hívhatsz több farkat is mert szeretem.!Mivel több oldalon hirdetek így időponti találkozó nincs és reménytelen..Ha látsz parkolni autót akkor meg várod vagy beszálsz.Aki jön az hozzon babaolajat és magának amivel letörli magát főleg ha seggbe basz! Több infó privátban.Sziasztok
Szerdáig szabad vagyok, valaki?
Sárváron nyaraló párhoz csatlakoznák.