Zala Megyében tud valaki Gloryholeról ?
Sziasztok 50-60 éves barátot keresek közös maszturbáláshoz . Hellyel rendelkezem .
Sziasztok!
Csütörtökön (09.04) Keszthelyen biszex 40-es pár társaságában töltöm az estét. Hárman már többször voltunk együtt, de ha úgy alakul szívesen fogadunk még csatlakozókat. Főként pár, vagy biszex hölgy társaságát keressük. Mindenki jó fej, nyitott es közvetlen. Páros hölgy tagja kifejezetten jó alkattal megáldott nő, férfi tagja enyhén mackós szép intim mérettel rendelkező férfi. Jó magam 33 éves magas, sportos testalkatú, jó megjelenésű férfi vagyok. Írjatok bátran
Csütörtökön (09.04) Keszthelyen biszex 40-es pár társaságában töltöm az estét. Hárman már többször voltunk együtt, de ha úgy alakul szívesen fogadunk még csatlakozókat. Főként pár, vagy biszex hölgy társaságát keressük. Mindenki jó fej, nyitott es közvetlen. Páros hölgy tagja kifejezetten jó alkattal megáldott nő, férfi tagja enyhén mackós szép intim mérettel rendelkező férfi. Jó magam 33 éves magas, sportos testalkatú, jó megjelenésű férfi vagyok. Írjatok bátran

Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Sziasztok zala megyében esetleg valaki ( nő, pár) tudna esetleg swingert vagy kis házi buli helyszínt írni? Keszthelyi swinger club milyen valaki volt már?
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok.
Győrben vagy környékén keresek mai nap késő dutan, este felé hölgyet vagy párt cuckold ra. privátban írj kérlek
Győrben vagy környékén keresek mai nap késő dutan, este felé hölgyet vagy párt cuckold ra. privátban írj kérlek
Októberben Balatonalmádi és környékén csinos, bi hölgytagú párt párcserére, lányos játékokra, vagy 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére dp-s és cuckold játékokra......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz...
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Keresek egy párt, akikkel kipróbalhatnám milyen kiverni egy másik pasinak, de csak a hölgy elött ! Szóló pasik ne! 49 éves szombathelyi ff vagyok, sajnos helyem nincsen!
Most Sopronban lány, pár bár miben benne vagyok írj nyugodtan!!
Most Sopronban lány, pár bár miben benne vagyok írj nyugodtan!!
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Keresek hölgyet, transzit Vas/Zala megyében . Még nem jártam popóban, szeretném kipróbálni. Privátban várom a jelentkezőket.
Győrben valaki?
Sziasztok! Zala megye balatoni részén keresek fiatal, igényes srácot, titokban ismerkedésre. 29 éves vékony igényes bi fiú vagyok. Diszkréció adott es el is várom! Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran privát üzenetben! Szép napot!
Roland

Sziasztok! Sopron és környékén keresek kukkolható párt,lányt vagy aki engem kukkolna ma egész délután jó!!

Keszthely környèkèn ismerkednèk, teljesen testközelből is

Győr és Móvár környékén keresek uni barátot helyel anális játszadozásra. Hölgyet is akki szereti feszegetni határait. Ma délután oké.
Sziasztok!Győr és környékén ismerkednék Hölgyel,párral.