Ma estére, átlagos házaspárként keresünk párt/párokat közös örömszerzésre.
Sziasztok. Nagykanizsa - Zalakaros vonalon kalandoznék. Hölgyek, párok, srácok??
Sziasztok!40 éves,győri férfi vagyok!Keresek egy kedves,szexi duci,molett,extraduci hölgyet!Imádok kényeztetni,egyáltalán nem vagyok önző tipus!Imádok nyalni,imádom ha a partnerem a nyelvemtől jut a csúcsra!!!Csak reménykedem hogy itt van ilyen hölgy,aki szóba álna velem!Természetesen képet,tel számot is merek adni!Én komolyan gondolom az ismerkedést!Írjatok,beszélgessünk!Kor mellékes
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás vagy amit szeretnétek. Győr
Marcali környékén közös farokverés két pasival?
Sopronban ismerkednék
Sziasztok pár nő vagy pasi Sümeg környéke ?
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Hely van!
Ma délután Győrben valaki kalandra?
Hello.Faszimádó Transzi vagyok..Ma este 22-06 óráig szexpartnereket keresek..Helyem van Szombathely mellett Nemeskoltán nálam..Olyan partnereket keresek akik szopatnának,bassznák a csillogó olajoss seggem... Többen is jöhettek..Lehugyozható is vagyok..Aktív,szexéhes férfiakat keresek akik használgatnának engem...Aki jönne az írjon.
Sziasztok. Január 5-ig, Dunántúlon pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is. Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok. Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok!
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Sziasztok vasárnapi nap szívesen ismerkednek párral hölggyel kellemes kikapcsolódáshoz akár egy kis karácsonyi autóskalandhoz vagy csak egy kis kellemes játszadozáshoz.
Hello.Faszimádó Transzi vagyok..Ma este 22-06 óráig szexpartnereket keresek..Helyem van Szombathely mellett Nemeskoltán nálam..Olyan partnereket keresek akik szopatnának,bassznák a csillogó olajoss seggem... Többen is jöhettek..Lehugyozható is vagyok..Aktív,szexéhes férfiakat keresek akik használgatnának engem...Aki jönne az írjon.
sziasztok szombathely, helyem van szép napot.
Sziasztok Győr valaki ma? Helyem van, írjatok
Sziasztok! Kukkolható párt keresek! Pláne ha esetleg a hölgy terhes! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok! Szilveszterre keresünk swinger bulit vagy házi bulit.Utazni tudunk.
Sziasztok ma este zegen pasi 3.nak

vazelinator