Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok
40es pasi vagyok
Autós kalandra keresek partnert este 22körül? Szombathely, Sárvár környéke?
40es pasi vagyok
Autós kalandra keresek partnert este 22körül? Szombathely, Sárvár környéke?
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Szopatnék dugnék hölgyet párt fiatal bi pasit
Sziasztok Bükfürdő környékén pár?
Faszimado Transzi vagyok.. Szombathely mellett NEMESKOLTÁN lakom..Holnap délután akik dugnának,szopatnának,lehugyoznának azok írjanak.. Alázható kis ribancotok leszek..Fb Gigi Kiss profilkép arany picsagatyába és fehér felső.
Sziasztok.
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok! 36éves igényes tapasztalt Székesfehérvári vagyok! Szívesen csatlakoznék párthoz vagy hölgyhöz! Szombaton Gárdonyba napozok de ha esetleg valaki tud jobb programot várom jelentekzését!
Sziasztok! Fonyód-Balatonfenyves-Balatonmária környékén keresnék a szabadságukat itt töltő párt…
Sziasztok! Fonyód-Balatonfenyves-Balatonmária környékén keresnék a szabadságukat itt töltő párt…
Sziasztok
Most valaki?
Most valaki?
Sopronban ismerkednék
Szombaton délelőtt párhoz csatlakoznèk Sárvàr környékén
Tudom lehetetlen holnap ,azaz pèntek dèlután hölgyet kènyeztetnèk győben vagy párhoz csatlakoznèk vagy csak nèznèm....
Ismerkedős,nyaralásos összejövetelre keresnénk barátnőmmel eggyütt fiatal ( max 35!! ) igényes,helyes, ( az sem baj ha sportos vagy! ) pasit! A többi részletkérdés! Csak is fényképes jelentkezőket várunk! Az sem baj ha van barátnőd,aki szintén nyitott lenne erre! Hozd Őt is nyugodtan! Privát üzenetben keress!
Ui: Látom itt sok faszinak jut bőven nő hogy más csaját ócsáróljátok nem jön be stb,komolyan,akkor ki az ideál? Palvin Barbi vagy ki a??? Nevetséges néhány faszi itt tényleg!!! Örüljetek hogy ilyenn lehetőség van,,de sokatok nagyon válogat,csak nemtudom mégis mi a f@@@ra?? Hm.....
Ui: Látom itt sok faszinak jut bőven nő hogy más csaját ócsáróljátok nem jön be stb,komolyan,akkor ki az ideál? Palvin Barbi vagy ki a??? Nevetséges néhány faszi itt tényleg!!! Örüljetek hogy ilyenn lehetőség van,,de sokatok nagyon válogat,csak nemtudom mégis mi a f@@@ra?? Hm.....
Győrben csatlakozna most valaki párhoz? Barinőmmel lazulunk!
Sziasztok! Most Győrben párhoz valaki?
Meg mindig keresek nagy cicis holgyet aki szereti ha jatszanak a melleivel, terhes is lehet nem jelent gondot, 3ashoznis csatlakozok szivesen
Keszthely - Zalaegerszeg térségében kezdő bi srác ismerkedne. Légy igényes ápolt !
Sziasztok
Kezdő heteró 44 éves srác vagyok.Hölggyel ismerkednék Szombathelyen.