Mennyire megterhelő lehet, egy "Köszönöm nem!" választ írni?
(Ez egy válasz triboard69 üzenetére (ma 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal srac szűk popsival aktiv partnert keres mara Győr vahy Szombathely környéken legyen autód
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 18-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 18-től 65 évesig!
Holnap délelött Zalakaros szauna,fiuk közeledése engedett
Sziasztok.
Mai nap cuckoldra lenne nyitott pár Győrben ? Privátban írj kérlek
Mai nap cuckoldra lenne nyitott pár Győrben ? Privátban írj kérlek
Autós kaland Zalaegerszeg környékén ma?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Sziasztok! Szombatra keresek kedves lányt vagy nyitott párost Győrben egy közös programra vagy ismerkedésre. Ha van kedvetek, írjatok bátran!
sziasztok
Ma estére keresünk bi párt vagy bi csajt. Helyünk van vagy utazni tudunk . Érdeklődni privátba
Ma estére keresünk bi párt vagy bi csajt. Helyünk van vagy utazni tudunk . Érdeklődni privátba
A héten napközben hellyel rendelkező pasi párokkal,hölgyekkel ismerkednék!
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Sziasztok! Lenne kedve kukkilni valakinek masztizás közben valahol a szabadban Szombathelyen? Írj rám és egyeztetünk időpontot! De én is szívesen kukkolnék párt, hölgyet vagy pasit!
Sziasztok! Mai nap (05.07) Győrben vagyok, helyem van. Szinte mindenre nyitott fiatal, jó megjelenésű, közvetlen, diszkrét férfi vagyok. Szívesen fogadok párt bármilyen fel állásra, hölgyet, transzneműt, esetleg szóló pasit vagy férfi párt. Írjatok bátran
Tapasztalatom van

Sziasztok .45éves, magára adó, egyedülálló ,diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Megismerkednék olyan kiiváncsi hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat foglalkoztat egy közös hoki egy sráccal,közben nézhetünk jó szexfilmet izgató csajokkal.Helyem van Pestmegyében.Megbizható diszkrét partnert keresek!
Sziasztok!Nemsokára megyünk páromal Cowaalterhez!Valaki csatlakozna??
csak ne legyetek félénkek!Gyertek oda !!!!

ma estére keresek kezdö bi pasit!!! vagy párt!!! helyem van!!!
Sziasztok. Ma délelőtt a szaunába Kehidán valaki?
Sziasztok! Vasárnapra keresek hölyet, párokat egy kis kirándulás vagy biciklizés Sopron környékén aztán meg látjuk út közben mi lesz!!