Szia! Ha nyitottak vagytok akkor beszéljünk privátban!
(Ez egy válasz Hobor üzenetére (tegnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sopronban leszopnam egy igényes fiú farkát, most ha ráérsz és jól esne egy lecumizas, írj és ugorj fel.
Hely van. Sopron
Hely van. Sopron

Vki ma vas megyéből?
Zalaegerszegről egyébként van itt valaki?

Sziasztok holgyet keresek komarom esztergom megyebol 20-45 ig 25 eves fiatal srac vagyok alkalmilag keresek privatba szivesen valaszolok
Sziasztok!Győri hölgy,hölgyek,vagy párok szexrabszolgája lennék!Tabumentesen amit csak akartok,parancsolnátok!Használjatok ki piszkos vágyaitok megélésére!Semmire nem mondok nemet!Használjatok ki!
Pasit keresünk 3ra lehet jelentkezni privátban csak képpel
Sziasztok.
Női párt néznék.
Női párt néznék.
sziasztok .keszthelyi, nem független.39éves férfi vagyok.
keresem sex partnerem hosszú távra. Csak a környékből.
hétköznap nap közben. Ha úgy alakul helyem is van.
keresem sex partnerem hosszú távra. Csak a környékből.
hétköznap nap közben. Ha úgy alakul helyem is van.
Korban hozzám illő hölgyet keresek Sárváron és környékén, hosszú távú kapcsolatra.
Alkat nem számít, de szeresd a szexet.
Alkat nem számít, de szeresd a szexet.
Pár női tagját nyalnam ki jó hosszasan spriccelésig és utána is én 34eves pasi vagyok sok mindenre nyitott írj privátban ha érdekel benneteket Győr és környéke
Sziasztok!
Hölgyet keresek kölcsönös örömökre, puncinyalásra laza cumizásra.Vas vagy Zala Megye
Hölgyet keresek kölcsönös örömökre, puncinyalásra laza cumizásra.Vas vagy Zala Megye
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok! Keresek egy párt, kukkolásra,és akikkel kipróbalhatnám milyen kiverni egy másik pasinak, de csak a hölgy elött ! Szóló pasik ne! 49 éves szombathelyi ff vagyok, sajnos helyem nincsen!
Helloka ma estére Nagykanizsa környéken keresek pasit a hölgy örömére!!! Privátban lehet jelentkezni képpel
Fiatal srácként ismerkednék párokkal/lányokkal!
Sziasztok. 45éves, igényes, fiatalos pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr.
Sziasztok! Keresek egy párt, akikkel kipróbalhatnám milyen kiverni egy másik pasinak, de csak a hölgy elött ! Szóló pasik ne! 49 éves szombathelyi ff vagyok, sajnos helyem nincsen!
Sárvár és környékéről keresek tartós kapcsolatra hölgyet.
Hely megoldható.
Hely megoldható.
10:43
1057
dodo50
Győr és Móvár környékén mindenki homó, bisex partnert keresek. Nem váloszolok egyoldalú keresésekre uni vagyok és igen szeretem a hölgyeket is!
1057
dodo50
Győr és Móvár környékén mindenki homó, bisex partnert keresek. Nem váloszolok egyoldalú keresésekre uni vagyok és igen szeretem a hölgyeket is!