sziasztok .keszthelyi, nem független.39éves férfi vagyok.
keresem sex partnerem hosszú távra. Csak a környékből.
hétköznap nap közben. Ha úgy alakul helyem is van.
keresem sex partnerem hosszú távra. Csak a környékből.
hétköznap nap közben. Ha úgy alakul helyem is van.
Kamusok
Iratok nekik és semmit nem böfögnek vissza (Ez egy válasz Hobor üzenetére (ma 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Iratok nekik és semmit nem böfögnek vissza (Ez egy válasz Hobor üzenetére (ma 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat estére pasit harmadiknak keresünk szombathely privátban lehet jelentkezni
Sziasztok!
Hétfőtől csütörtökig Szombathelyen leszek, amennyiben igény lenne pár részéről, esti, későesti óráktól minden este szabad leszek:
Privátban írj, köszönöm!
Hétfőtől csütörtökig Szombathelyen leszek, amennyiben igény lenne pár részéről, esti, későesti óráktól minden este szabad leszek:
Privátban írj, köszönöm!
Sziasztok! Holnap lesznek innen párok Nagykanizsán a fesztiválon? Feleségemmel tervezzük, hogy megyünk.
Szia szombat estére keresek fiatal barátnőmmel bisex párt vagy női fehérneműst bisex pasit jó mérettel
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok ma és holnap keresek párt nőt vagy pasit minden jóra
Hely van Jánosháza
Hely van Jánosháza
Vasárnapig Győrben tartózkodok, várom hölgyek-párok jelentkezését, akik valóban szeretnének találkozni is …
holnap zegen valaki ?????
Keszthely környékén valaki?
Pár nő estleg pasi?
Privátban keres.
Pár nő estleg pasi?
Privátban keres.
Hölgyet vagy párt keresek kölcsönös örömszerzés céljából Keszthely környékén.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Győrben valaki?
Sziasztok ! HETERO PASI vagyok ! Hölgyeket kényeztetném , várom a kedves jelentkezőket!
Masszőrt keresek (lehet férfi vagy nő) Nagykanizsán erotikus játékokra, közös élményekre.
Keresek ma napközben valakit, akihez elmehetek, és élvezetesen eltöltjük az időnket. Nyitott vagyok!
Győrben szopnèk. Helyem van.
Bi párt keres két 50 éves pasi Marcali környékén.
Szopnék ma Sopronban.
Igényes, tele faszut elvezesig cumizom.
Ma ok. Hely van Sopronban.
Ha érdekelne irj és ugorj fel, leszoplak
Igényes, tele faszut elvezesig cumizom.
Ma ok. Hely van Sopronban.
Ha érdekelne irj és ugorj fel, leszoplak