Sziasztok. Holnap(kedd) estere igenyes paros? Esetleg diszkret pasi?
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Kanizsa vki? Privi.
Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
sziasztok! lánnyal vagy shemale lánnyal ismerkednék! hely ok. szombathely.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
sziasztok
Ma délután keresünk bi párt vagy bi csajt. Helyünk van . Érdeklődni privátba
Ma délután keresünk bi párt vagy bi csajt. Helyünk van . Érdeklődni privátba
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Valaki Tét környékén ma délután?
Csornán ma délután fiatal popsi dughato Gyors auto talin valaki ?
Helló! Szombathelyen valaki pasit szopatna,dugnak?
valaki?? vas megye???
Sziasztok! Most szombat este (05.10.) szívesen kalandoznék győri párral vagy lánnyal, ápolt magas szex kultúrával rendelkező pasi vagyok. Szeretek kényeztettni akár masszázs is kérhető! Keress privátban ha te is eltöltenél egy kellemes estét velem!
Hölgyet vagy párt keresek ahol a hölgy szeret szopni én szeretek puncit nyalni.
Sziasztok szeretnek ismerkedni egy 50pluszos telt szenvedélyes novel neha egy igazit kefelni de inkább szenvedélyes szeretkezesre vagyom rajongok a szoros punciert imadok nyalni rendkívül felizgat ha szereti hosszan elvezni és irányítani estleg ha ra ül a szamra és úgy elvezi nem gatlasos meg éli amire vágyik de ugyanúgy kezdeményez is meretem 18/7
Mivel ez egy helyalapú csoport, írhat bele bármilyen identitású szereplő, ugyanúgy mint Te!
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (tegnap 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:15

Pl. mi is... De tényleg uncsi már a sok homoszexuális.
Nincs baj velük, csak jó lenne a saját millió fórumokon foglalnák a helyet, be itt...
Nincs baj velük, csak jó lenne a saját millió fórumokon foglalnák a helyet, be itt...
Zalakaros és környékén apartmant keresek. A többit privátban.
Olyan hölgyet keresek aki nagy nagy mellbőséggel rendelkezik és szívesen találkozna egy mell imádóval, ha tudsz ilyet kérlek jelezd
Szombathely mellett lakom.Transzi vagyok..Szombatonként délután ki szoktam feküdni egy plédre csillogó olajos seggel falu közelében egy erdős könnyen megtalálható helyen...Kukkoló,faszverő férfiak rám verik és lehugyoznak?Többen is lehettek.. Facebook elérhető vagyok valamint itt is.