Zalakaroson párok hölgyek ?

Győrben valaki???
Ezzel én is így voltam. Próbáltam volna képet cserélni, hogy egyikünket se érje csalódás, de hát nem ment! Kicsit gyanús volt minden!
(Ez egy válasz sexmasszázskanizsa üzenetére (2025. 09. 07. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 07. vasárnap 13:11

Én egy darabig válaszoltam,de fotó nélkül nem tudom azt mondani hogy megyek. Látatlanba nem szívesen indulok el,hiszen nem tudom hogy néz ki a hölgy.
50 + os hölgyel ismerkednék kölcsönös örömökre utazni tudok diszkréció fontos légy ápolt én is az vagyok.
Vas v Zala megye.
Vas v Zala megye.
Csatlakoznék mikor hol,
(Ez egy válasz Gaborur üzenetére (tegnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:55

Helló!
Társulna vki közös szexpartner kereséshez? Hetero alapon, párhoz szóló nővel? Zala/Vas
Társulna vki közös szexpartner kereséshez? Hetero alapon, párhoz szóló nővel? Zala/Vas
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Ápolt 55 pluszos nővel ismerkednek lehetőleg szőrös puncival meretem 18/7
Sziasztok. Mostantól égészen vasárnap estig párhoz csatlakoznék Komárom-Esztergom vagy szomszédos megyékben!
Dogging, autós kaland, feleség szopatás témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm..
Dogging, autós kaland, feleség szopatás témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm..
Helló!
Sziasztok! Szeptember 20-tól megyek Bariba nyaralni. Egy szabad hely van a szàllàsomon, szívesen elvinnék egy hölgyet. Fizetés természetben megoldjuk
Sziasztok valaki ma par nő vagy pasi?
Közös hoki párom használat bugyiara ?vagy bármi minden érdekel
Közös hoki párom használat bugyiara ?vagy bármi minden érdekel
Sziasztok.
Két jófej pasi keres hölgyet, aki szívesen csatlakozna hozzánk. Győr és környéke. Hely van. Szex és hogy jól fogod magad érezni garantált. Privátban írj kérlek.
Igényesség és ápoltság elvárás
Két jófej pasi keres hölgyet, aki szívesen csatlakozna hozzánk. Győr és környéke. Hely van. Szex és hogy jól fogod magad érezni garantált. Privátban írj kérlek.
Igényesség és ápoltság elvárás
Mai nap szexpartnert-partnereket keresek
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokira esetleg orálra!Külön izgat ha nős vagy és nagyméretű.Igényes ápolt vékony de sportos hellyel rendelkező srác vagyok Pestmegyéből,Hétköznap érek rá csak esténként,hétvégén jó korábban is.Kérlek csak akkor irj ha tényleg akarsz találkozni,nem levelezni szeretnék!Köszönöm!
Kiszoplak gloryhole nélkül is. De akár csinálhatsz ia egy lyukat valahova, átmegyek a másik oldalára.
(Ez egy válasz zegisrac00 üzenetére (2025. 09. 04. csütörtök 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Én egy darabig válaszoltam,de fotó nélkül nem tudom azt mondani hogy megyek. Látatlanba nem szívesen indulok el,hiszen nem tudom hogy néz ki a hölgy.
(Ez egy válasz Hobor üzenetére (2025. 09. 06. szombat 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 06. szombat 07:07

Helloka ma estére Nagykanizsa környéken keresek pasit a hölgy örömére!!! Privátban lehet jelentkezni képpel
Pedig ha még neked sem válaszolnak, akkor nem gondolják komolyan.
(Ez egy válasz Istike333 üzenetére (2025. 09. 07. vasárnap 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Keresek egy párt, kukkolásra,és akikkel kipróbalhatnám milyen kiverni egy másik pasinak, de csak a hölgy elött ! Szóló pasik ne! 49 éves szombathelyi ff vagyok
Felesleges írni nekik, válaszra se méltatják az embert
(Ez egy válasz Hobor üzenetére (2025. 09. 06. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)