Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
???
Sziasztok! Holnap este valaki Győrben? Csak akkor írj, ha van helyed! A kàr, hogy messze laksz, nincs helyem,de van autóm, stb üzenetek nem érdekelnek!
Hello.Faszimádó Transzi vagyok..Ma este 22-06 óráig szexpartnereket keresek..Helyem van Szombathely mellett Nemeskoltán nálam..Olyan partnereket keresek akik szopatnának,bassznák a csillogó olajoss seggem... Többen is jöhettek..Lehugyozható is vagyok..Aktív,szexéhes férfiakat keresek akik használgatnának engem...Aki jönne az írjon.
Sziasztok!
Vannak itt néhányan , " ábrándozók", találkozni nem merők, eltűnők...
(Ez egy válasz marcsabi üzenetére (ma 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Intelpeti csak egy kis ábrándozó.Találkozni már nem mer.Tapasztaltuk!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Írhatnátok útba esek!
(Ez egy válasz blackwhite88 üzenetére (ma 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:58
Sziasztok! Ma délután egy óra felé indulunk Szombathelyről Győrbe,út közben szívesen kalandoznánk!
Sziasztok. Nagykanizsán és környékén hölgyek, párok, srácok? Sok minden érdekel.
Sziasztok! Januar6an kedden tervezek menni buk,sarvar,kehida harmas valamelyikere egy kis pihenesre, wellnes, szauna, szorakozas…
Ha lenne valakinek vagy valakiknek kedve csatlakozni irjon!
27 eves sportos diszkret valos pasi vagyok!
Ha lenne valakinek vagy valakiknek kedve csatlakozni irjon!
27 eves sportos diszkret valos pasi vagyok!
Hello.Faszimádó Transzi vagyok..Ma este 22-06 óráig szexpartnereket keresek..Helyem van Szombathely mellett Nemeskoltán nálam..Olyan partnereket keresek akik szopatnának,bassznák a csillogó olajoss seggem... Többen is jöhettek..Lehugyozható is vagyok..Aktív,szexéhes férfiakat keresek akik használgatnának engem...Aki jönne az írjon.
Győrben szopnèk. Helyem van.
Sziasztok! Ma délután egy óra felé indulunk Szombathelyről Győrbe,út közben szívesen kalandoznánk!
Balatonmária-Marcali környékén két 50 éves pasihoz valaki? Közös farokverés?
Sziasztok!Mai napra keresek párt vagy bi pasit.Sokmindent kipróbálnék.Helyem van Veszprém és Győr között!Írjatok
Sziasztok! Soproni partnerekkel ismerkednék...akár hosszabb távra. Szívesen volnék egy házaspár kukkolója, házibarátja is.
Szombathelyen massziroznék erotikusan nőt. Kizárólag nőt. Hely 3s egyéb feltételek adottak
Sziasztok! Vigasztaló szexre vágyó férfiként keresek hölgyet! Diszkréció és hely adott! (Zalakaros)
Szia holnap délelőtt Győr és Móvár környékén van akki talizna

vazelinator

Paula White