Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok. Hölgyet szopatnék ma autóban, Tatabánya és 40km körzetében. Írj/írjatok.
De kár, mi csak fél 4 után leszünk ott
(Ez egy válasz kovacsandras üzenetére (ma 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Esetleg szerda 1 és 3 közöt Sopronba mi egy pár vagyunk
(Ez egy válasz jackthebunny üzenetére (tegnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:17

Sopronban keresek párt akár kukkoláshoz is, vagy teljesen nõi ruhás passzívot, én kezdõ kíváncsi aktív
Sziasztok!Lány, pár ma Sopronban??
Sziasztok! Sajnálom nekem szerdán csak délelőtt lenne jó!
(Ez egy válasz kovacsandras üzenetére (ma 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:31

Esetleg szerda 1 és 3 közti idő jó lenne neked pár ként érdedelne minket a dolog, helyed lenne?
Esetleg szerda 1 és 3 közti idő jó lenne neked pár ként érdedelne minket a dolog, helyed lenne?
(Ez egy válasz LoveSex6985 üzenetére (tegnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:40

Sziasztok! Vasárnap Sopron környékén egy kis kaland? Lányok párok jelentkezését várom írj nyugodtan a többit megbeszéljük sok mindenben benne vagyok! Szép napot mindenkinek!!

Partnert keresek. Hölgyet vagy párhoz csatlakoznék. Részletek privát üzenetben.
Sopronban keresek párt akár kukkoláshoz is, vagy teljesen nõi ruhás passzívot, én kezdõ kíváncsi aktív
Győrben leszopni valakit?
Írj
(Ez egy válasz kloislany25 üzenetére (tegnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:30

Sziasztok! Szingli, sportos, csajsziként keresek fiatal, vékony srácot, szálkást. Normális vagyok, de nagyon kiéhezett :P Írj nyugodtan, pusziii
Ismerkedjünk

Szia! Nem tudjuk mit hoz a jövő, de ha rám írsz, az adatlapomon...kideríthetjük.
(Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (2025. 10. 03. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 15:12

Mostanában mozgatja a fantáziámat, mi lenne ha egy határozott férfi leszopatná magát velem. Filmen tetszik a méretesebb sok spermát lövelő farok látványa. Tudom gyakorlatban minden más..... Ha lenne valaki aki partner lenne egy első alkalom átélésében várom jelentkezését. Most szombat este szívesen átélném ezt az élményt. Győr-Moson_Sopron, Vas vonzáskörzetében.
Érdeklődni szeretnék, hogy ki csábítaná el a feleségem?! Szívesen látnám másik pasival! Pápa Győr környéke!
Kezdő bi pasi vas megye? Helyem van...
Zalában keresnék mára orál partnert!!privizz
Valaki mostanában a hévízi kifolyónàl?
2025. október 10-től 13-ig napközben (péntek délután, szombat és vasárnap egész nap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Este pedig lehet jönni a hotelszobánkba. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
2025. október 10-től 13-ig napközben (péntek délután, szombat és vasárnap egész nap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Este pedig lehet jönni a hotelszobánkba. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
Sziasztok! Vasárnap Sopron környékén egy kis kaland? Lányok párok jelentkezését várom írj nyugodtan a többit megbeszéljük sok mindenben benne vagyok! Szép napot mindenkinek!!