Ma estére keresünk hármas játékra értelmes srácot. Tatabánya Turul. Kérlek olvass adatlapot, fotó nélkül NEM talizunk senkivel. Elegünk van a bemutatkozásban igényes, 86 kilós emberekből akik a valóságban 120 kilós, gumipapucsos, kifakult polójú dinnyeárus. Nem értem, hogy miért nem lehet vállalni magunkat! Köszönöm!
Ti ki szoktatok járni?
(Ez egy válasz kokomari üzenetére (2025. 07. 22. kedd 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Zalában ma orálisan kényeztetnék, nudiznék. Privizz
Sziasztok!
Mindenki meghal, de nem mindenki él.....!!! vigyor2
Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét keresem, mindenki számára kellemes, tabumentes, diszkrét időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres kapcsolatra!
Elhanyagolt feleség, magányos hölgy diszkrét partnere is lehetek.
Privátban írj, ha megismernél!
Mindenki meghal, de nem mindenki él.....!!! vigyor2
Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét keresem, mindenki számára kellemes, tabumentes, diszkrét időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres kapcsolatra!
Elhanyagolt feleség, magányos hölgy diszkrét partnere is lehetek.
Privátban írj, ha megismernél!

Soproniakkal ismerkednék. Kukkolás is ok. Engem is lehet
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok valaki pár nő vagy pasi Sümeg Tapolca Keszthely környéke ?
Szívesen kukolok vagy engem is lehet
Írj és meg beszéljük
Szívesen kukolok vagy engem is lehet
Írj és meg beszéljük
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz akár este egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Vas megye
Sziasztok!Hölgyel,párral ismerkednék akik férfit keresnének
Perverz utcában
le majd jobbra.
(Ez egy válasz Naki66 üzenetére (tegnap 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Irjatok
(Ez egy válasz kokomari üzenetére (2025. 07. 22. kedd 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Most valaki Győrben?
Sziasztok!
Ma este Zalaegerszegen esetleg valaki?
A pár férfi tagja vagyok ma egyedül.
Ma este Zalaegerszegen esetleg valaki?
A pár férfi tagja vagyok ma egyedül.
Sziasztok!
Pénteken tervezek nudizni menni Abdai bányatóhoz.
Szívesen fogadnám a társaságod..ha ugy gondolod várom leveled!
Pacsi/Puszi
Pénteken tervezek nudizni menni Abdai bányatóhoz.
Szívesen fogadnám a társaságod..ha ugy gondolod várom leveled!
Pacsi/Puszi
párhoz csatlakoznék péntek este