Sziasztok ! Hölgyet keresünk mindeni örömère , vagy párt egymás elötti szexre , masztira stb ! Párcserén kivül , van nyitottság részünkröl szimpatikus partnereknèl ! Szilveszterre szeretnènk , de camerában esténként szoktunk párokkal ismerkedni !
Sziasztok ! Szilveszterre hölgyet keresünk Zalakaros és környéke helyünk van .D&M
Szép estét ,Győr ..akár ma !?
Győr ébresztő vankint valaki játszani
Holnap kezdő bii pasi??
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Gyere és simogasd a farkam autómban
Hello
Ünnepek alatt kukkolnék. Ilyet nég nem csináltam.
Ünnepek alatt kukkolnék. Ilyet nég nem csináltam.
Sziasztok. Dobjuk fel az ünnepet. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Puncid nyalás, masszázs, szendvics szex vagy amit szeretnétek! Győr
Győrben van valaki közös élvezetek ?
Sziasztok.
Január 4-ig, Dunántúlon (Bp felé most az M1 helyzet miatt most nem mennék) pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is.
Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok.
Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok, vagy google chat: bs3kn2@gmail.com
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Január 4-ig, Dunántúlon (Bp felé most az M1 helyzet miatt most nem mennék) pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is.
Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok.
Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok, vagy google chat: bs3kn2@gmail.com
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Sziasztok! Kukkolható párt keresek! Pláne ha esetleg a hölgy terhes! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Sziasztok! A napokban kinek lenne kedve kalandozni?? Helyem van privát írjatok! Szép napot!
Sziasztok! Méretes, ápolt, intelligens pasiként szilveszteri bulit keresek!
Punci nyalásra keresek hölgyet Sopron Kapuvár környékén
Sziasztok!Holnap pár vagy bi pasi Veszprém környékén?Uni/passzív szerep izgatna, helyem van!Írjatok
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Írj, írjatok!
Írj, írjatok!
Ma este egy kaland? Vas megye.
Sopronban ismerkednék intelligens párral

vazelinator

rdaneel
Alena K