Szombathely és környékén keresnék partnert

Soproniakkal ismerkednék
Sziasztok!
Ma este Sopronban vagy Kapuváron valaki ráér esetleg? Helyem nincs de rugalmas vagyok és nyitott sok mindenre.
Ma este Sopronban vagy Kapuváron valaki ráér esetleg? Helyem nincs de rugalmas vagyok és nyitott sok mindenre.
Felmérés: Győr kovalter szabadstrandra ki jönne el gangbang partiba vágni egy lányt? Üzeneteket várjuk privátba.
Jövőhét közepén Keszthelyen ismerkednénk egy sportos harmincas sráccal, szimpátia esetén a szállodai szobánkban fogadni is tudunk....
Sziasztok! Kesztjely környékén keresnék kalandvágyó hölgyet, holnapi nap…
Sziasztok!
Mindenki meghal, de nem mindenki él.....!!!
Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét keresem, mindenki számára kellemes, tabumentes, diszkrét időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres kapcsolatra!
Elhanyagolt feleség, magányos hölgy diszkrét partnere is lehetek.
Privátban írj, ha megismernél!
Mindenki meghal, de nem mindenki él.....!!!

Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét keresem, mindenki számára kellemes, tabumentes, diszkrét időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres kapcsolatra!
Elhanyagolt feleség, magányos hölgy diszkrét partnere is lehetek.
Privátban írj, ha megismernél!

Győri baráti/haveri társaság volna itt?
Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Sziasztok hölgyet vagy párt keresnèk egy kis huncutkodásra kinek van kedve írjon
Sziasztok.
Holnap delelott kora deutanig raero par vagy holgy? Szivesen ismerkedem…
Holnap delelott kora deutanig raero par vagy holgy? Szivesen ismerkedem…

Sziasztok! Most lány, pár Sopronban akár egy közös futás aztán meg látjuk mi lesz

Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
konkrétan egy hozzászólással alattad bazmeg szopna egy buzi, Istenem mintha valami bot fórum lenne ez is
(Ez egy válasz Bumeráng111 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Győrben szopna ma valaki?
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Sárváron nyaraló párt keresek.
Sziasztok ma délután Győr és környéke kukkolás is akár . Szabadtéri autós .
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Független pasi vagyok, ma délutánra, estére keresek kellemes időtöltésre partnert, partnereket Győrben, helyem van a belvárosban! Akit érdekel kérem jelentkezzen privátban! Üdv