Kor alkat nem számít. Támogatnám a dolgot nagyon is.. Minden téren..
Elhanyagolt férj titkos sexkapcsolatra keres elhanyagolt hölgyet magányos anyukát. Szexpartnert. Mosonmagyaróvár és Győr környékén..
Sziasztok.Alexnek vagyok. . Ismerkedjünk meg beszéljük mit mikor hogyan stb. Aztán ha van szimpátia meg beszélünk egy találkozót ha gondoljátok. Nekem ez lesz első kalandom. További szép napot nektek.
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (tegnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:27

Ma estére keresünk egy pasit szabadtéri játékokra! Fontos előtte a bemutatkozásunk értelmezése!
Most Győrbe valaki
Sopronban ismerkednék intelligens párral..
Faszimado Transzi vagyok.. Szombathely mellett lakom Nemeskoltán.( JÚLIUS 19- ÉN SZOMBATON délután Álarcos Gangbang legecizésre és tömeges lepisilésre aktív férfiakat keresek.Erről videót szeretnék ezért mindenki hozzon álarcot magával..Pléden olajossan csillogóan lesszek és sorba rám lehett verni a gecit és korbeálva lehugyozni..Lesszek a megalázott ribancotok!Hozatok haverokat is !Minnél több annál jobb!Aki eljön az rendszeresen részt vehet!
Faszimado Transzi vagyok.. Szombathely mellett lakom Nemeskoltán.( JÚLIUS 19- ÉN SZOMBATON délután Álarcos Gangbang legecizésre és tömeges lepisilésre aktív férfiakat keresek.Erről videót szeretnék ezért mindenki hozzon álarcot magával..Pléden olajossan csillogóan lesszek és sorba rám lehett verni a gecit és korbeálva lehugyozni..Lesszek a megalázott ribancotok!Hozatok haverokat is !Minnél több annál jobb!Aki eljön az rendszeresen részt vehet!
Sziasztok! Női partnerem keresem hosszútávú szexkapcsolat céljából, 18-50 éves korig. Heti 1-2 alkalomra gondoltam, kellő bizalom esetén akár új dolgok kipróbálása is megoldható, persze ami mindkettőnket izgatna.
Akár egy szimpatikus párral is ismerkednék, hosszútávú szexkapcsolat céljából a hölgy örömére.
Sajnos nincs jogsim, ezért csak Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék és lenne kedved/kedvetek ismerkedni egy fiatal sráccal, akkor nyugodtan írj és beszélgessünk. Szimpátia esetén nem félek találkozni.
Akár egy szimpatikus párral is ismerkednék, hosszútávú szexkapcsolat céljából a hölgy örömére.
Sajnos nincs jogsim, ezért csak Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék és lenne kedved/kedvetek ismerkedni egy fiatal sráccal, akkor nyugodtan írj és beszélgessünk. Szimpátia esetén nem félek találkozni.
Szép napot!
Ma estére/éjszakára keresnék Hölgyet vagy Párt.
Szombathelyen tudok helyet biztosítani, de utazni is tudok.
Ápolt, igényes, masszírozni szerető, potens pasi vagyok.
Ma estére/éjszakára keresnék Hölgyet vagy Párt.
Szombathelyen tudok helyet biztosítani, de utazni is tudok.
Ápolt, igényes, masszírozni szerető, potens pasi vagyok.
Fonyód-Keszthely-Nagykanizsa környékén keresnék kalandot
Ma Győr és Móvár környékén Partneremet keresem
Sziasztok!Ma,most kukkolható pár Győrben??Vagy akár be is segítenék ha igény van rá

Ma este Győr Sopron és környékén kalandoznék nővel, párral.
Autós kaland, kukkolás, mobilis vagyok!
Autós kaland, kukkolás, mobilis vagyok!
Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyem van.

Sziasztok! Jövő héten hétfő vagy kedden lány vagy pár Szentgotthardon?
Sziasztok! Holnap délelőtt keresnék egy igényes biszex párt vagy esetleg csak biszex srácot Keszthely-Fonyód környékén…
Sziasztok!Ma keszül valaki Abdára???
Ma estére keresünk egy pasit szabadtéri játékokra! Fontos előtte a bemutatkozásunk értelmezése!
Sziasztok
Péntek esténk kellemes eltöltéséhez keresnénk partnereket.
Péntek esténk kellemes eltöltéséhez keresnénk partnereket.

Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen vagy környékén?Baráti kapcsolat!Hely van!Privátban!