Sziasztok, ma délelőtt valaki szopatna Szhelyen?
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék hölgyet, illetve párt Balatonmária-Keszthely környékén.
Szia, mi pénteken vagy szombaton szívesen vennénk, ha a hölgyem kaphatna egy finom masszázst tőled Hévizen...
(Ez egy válasz CsaEgyLazaMasszázs üzenetére (tegnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:51

Sziasztok!
Ma vagy holnap este esetleg valaki tali a hévízi vagy a keszthelyi kifolyónal?
Győr moson Sopron megyéből valaki fiatal sracot dugna?
Nagykanizsa +50km korzeteben keresek csinos,igenyes párt! Én extran helyes 29eves magas sarmos ferfi vagyok.
Üzenetben irjatok es megbeszeljuk! auto van!
Üzenetben irjatok es megbeszeljuk! auto van!
Sziasztok!
Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Sziasztok! Ma este egy pár társaságát keresném. Valóban szeretnék találkozni, ha megjött a kedvetek egy kis hancúrhoz hétfő este akkor keressetek bizalommal!
Sziasztok! Fiatal pasiként érdeklődnék lenne itt e fiatal pár, esetleg szoló lány szex dologra? Heteró alapon gondolnám! Persze csak is valós,nem kamu stb pár vagy lány jöhetne szóba! Privát üzenetekre válaszolok! Vas Megye és környélke,de ésszerű határon belül utazás sem gond!
Sziasztok! Most valaki Sopronban?
Hölgyek, párok ismeretségét keresném ezekben a napokban Balatonkeresztúr és környékén! Helyem van!
Sziasztok! Keszthely és környékén keresnék Hölgyet vagy Párt autós/szabadtéri találkára. 29éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok
Hétköznap esténként 22 körül szopatnák. Írj ha van kedved
Hétköznap esténként 22 körül szopatnák. Írj ha van kedved
Sziasztok, holnap délelőtt szopnék Szhelyen. Hely kellene.
Üdv, Béla
Üdv, Béla
Sziasztok! Komárom, Bábolna környékén közös hoki...orál? Borotvált előnyben
Sziasztok, autós kalandra keresek holnap délután srácot Sopron (és környékén).
Többit privátban.
Többit privátban.
Kedden délután este Hévíz környékén ismerkednék kelandoznék.
Sziasztok! Holnap délelőtt kalandoznék Keszthely környékén… Hely megoldott
Keszthely környékén egy lazító kellemes masszázs esetleg??
Privát üzenetben várom a megkereséseket
Privát üzenetben várom a megkereséseket

Párral ismerkednék, mindkét fél örömére…