Sziasztok! Ma estre szívesen fogadnék lányt vagy párt Szentgotthárdon! Valaki?
Sziasztok! Sárbogárd, Székesfehérvár, Mór, Győr vonalon keresnék na estefelé elhanyagolt nőt, anyukát, de párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére! Várom leveleiteket!
Szép napot mindenkinek!

Sajnos hosszasan sorolhatnám a csalódásainkat... van, aki eltűnik, aki nem jön el, aki úgy ír, hogy nem érdeklik a kritériumok, aki eljön és qrvaként használva a hölgyet ürít és megy, aki bullnak vallja magát, de valójában az előző kategória: lesz.rja a hölgy kielégítését, de mélytorkoztatni kapásból akar, aki a találkozó helyszínére benyögi, hogy nincs kocsija, de vinni tudnánk (1.5 órára lakik tőlünk), és még hosszan sorolhatnám... vicc az egész.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:17

Sziasztok! Érdekes pedig hát egy normalis jofej pár lehettek a beirasotokbol az jön le! Es nem találtok?))
Sziasztok! Érdekes pedig hát egy normalis jofej pár lehettek a beirasotokbol az jön le! Es nem találtok?))
(Ez egy válasz Házaspáros40 üzenetére (ma 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:12

Utolsó lehetőségként: ma estére keresünk harmadiknak beszálló pasit, szigorúan az alábbi kritériumokkal: találkozás Szombathely +max70 km körzetében, autó melletti kaland, helyre van ötlet. Akit keresünk: intelligens, ápolt, borotvált, fontos a hölgy kielégítése számára, min 17cm, de inkább nagyobb, vastagabb... Ha nem felelsz meg ezeknek, ne raboljuk egymás idejét. Köszi!
Utolsó lehetőségként: ma estére keresünk harmadiknak beszálló pasit, szigorúan az alábbi kritériumokkal: találkozás Szombathely +max70 km körzetében, autó melletti kaland, helyre van ötlet. Akit keresünk: intelligens, ápolt, borotvált, fontos a hölgy kielégítése számára, min 17cm, de inkább nagyobb, vastagabb... Ha nem felelsz meg ezeknek, ne raboljuk egymás idejét. Köszi!
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Írjatok
Sziasztok! Dunán most nudizni pár? Győr környéke.
Sziasztok!
Ma 16 -18 óra közt Dunai kalandra keresnék.. Komáromtól Gönyü irányban.. ha érdekes lehet, írj..
Ma 16 -18 óra közt Dunai kalandra keresnék.. Komáromtól Gönyü irányban.. ha érdekes lehet, írj..
Sziasztok
Hévízen vagyok, és a közelben keresnék hölgyet, valamint párok ismertségét. Szívesen ismerkedek, találkozok bárkivel
Hévízen vagyok, és a közelben keresnék hölgyet, valamint párok ismertségét. Szívesen ismerkedek, találkozok bárkivel

Ma délelőtt autós kalandra valaki ?
Sziasztok!
Mai nap pár,hölgy közös nudizásra Győr környékén?
Mai nap pár,hölgy közös nudizásra Győr környékén?
Ma ill holnap délelött valaki, valakik?
Mosonmagyaróvár és Győr környékén keresem partnerem hosszú távon. Kor alkat nem számít. Kurvás szerepre hölgyet anyukát feleséget. Pár házibarátja lennék diszkréten és hosszú távon. Masszőr barát és társ
Idős nőt keresek
csak nőt. Cuckold nem,de ha kedved van felvehet videóra s otthon megmutatod. Szóval csak nőt keresek idősebbet nyugdíjast esetleg. Vagy pici, kisnövésüt( midget) .
Szombathely és vonzáskörzetében.

Szombathely és vonzáskörzetében.
Passziv bi ismerkednek , vasmegye
Sziasztok! Ma este lány vagy pár Szentgotthárdon?
Esetleg ma Zalában valaki?
Sziasztok!
07.22-23-án keresek párt,hölgyet,kellemes dunai nudizásra Győr környékén
07.22-23-án keresek párt,hölgyet,kellemes dunai nudizásra Győr környékén
Sziasztok! Diszkrét, vastagf idősebb urak aki imádja és igényli az egyoldalú orális élményeket(viszonzás nélkül)!?? Keress bizalommal, privátban!
Sziasztok!
Írjatok
Írjatok