Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Most hétvégén szívesen összegyűrném nálam Nagykanizsán a lepedőt hölggyel, férfivel, párral. Ismerjetek meg, nem fogtok csalódni! A szexben szenvedélyes és érzéki is vagyok egyben. Szeretek kényeztetni és kényeztetést kapni. Sok mindenre nyitott normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, potens, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt!
Tobbesben és biben is tapasztalt jó méretű pasiként csatlakoznék parokhoz mindkét fél örömére.Utazni tudok,privizz!
Győrben igényes roma ? Esetleg néger pasi ?
Szia/sziasztok,
Ápolt, igényes, nagyon potens pasiként ma vagy holnap Szombathelyen fogadnék Hölgyet vagy Párt, de ha úgy van utazni is tudok!
Imádok adni, kényeztetni, masszírozni.
Ápolt, igényes, nagyon potens pasiként ma vagy holnap Szombathelyen fogadnék Hölgyet vagy Párt, de ha úgy van utazni is tudok!
Imádok adni, kényeztetni, masszírozni.
Sziasztok!
Mai nap 05.29 Győrben hellyel rendelkező 2 férfi vagyunk. Van hölgy, vagy pár, aki részt venne olyan kalandban, ahol mindketten csatlakozunk? 30 és 33 évesek vagyunk, igényesek, jó megjelenésűek és kellő értelmi/érzelmi intelligenciával rendelkezünk. Írjatok bátran.
Mai nap 05.29 Győrben hellyel rendelkező 2 férfi vagyunk. Van hölgy, vagy pár, aki részt venne olyan kalandban, ahol mindketten csatlakozunk? 30 és 33 évesek vagyunk, igényesek, jó megjelenésűek és kellő értelmi/érzelmi intelligenciával rendelkezünk. Írjatok bátran.

Sziasztok ! Vasárnap délutáni találkozóra keresek még mindig
Sárvár környéki (30-40km en belül ) hellyel rendelkező biszexuális párt .

Hölgyet masszíroznék
Sziasztok, 40 - 50 es ( házas) párt kukkolnék ma este, Győr közelében, hely van.
Olvasom a csörtét, tényleg csak az írjon aki eljönne, ne raboljuk egymás idejét.
Többit priviben.
Köszönöm
Olvasom a csörtét, tényleg csak az írjon aki eljönne, ne raboljuk egymás idejét.
Többit priviben.
Köszönöm
Nem vettük annak. Nekünk van egy keresési feltételünk, amit el lehet olvasni,hiszen az alapján keresünk partnert/partnereket. Te 1.nem olvastad el 2. nem érdekelt-gondoltuk véletlenül küldtél üzenete,ezért nem reagáltunk.
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (ma 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:48

Ne vegyétek személyeskedésnek, csak azt olvasni mindenhol, hogy mindenkit kicseszik a másikkal, így aki komolyan keresne az is megy a levesbe...
Most is van itt egy pár akivel leveleztünk, beszéltünk, minden jó volt... aztán mikor a találkozóra került volna a sor eltűntek... semmi válasz levélre, telefonra... majd megint pasit keresnek itt a fórumon... szóval sokan szórakoznak itt elég keményen!
Már nem lehet komolyan venni senkit, telefonszám csere sem biztosíték, mert ha felveszi utána letilt
Most is van itt egy pár akivel leveleztünk, beszéltünk, minden jó volt... aztán mikor a találkozóra került volna a sor eltűntek... semmi válasz levélre, telefonra... majd megint pasit keresnek itt a fórumon... szóval sokan szórakoznak itt elég keményen!
Már nem lehet komolyan venni senkit, telefonszám csere sem biztosíték, mert ha felveszi utána letilt

Ne vegyétek személyeskedésnek, csak azt olvasni mindenhol, hogy mindenkit kicseszik a másikkal, így aki komolyan keresne az is megy a levesbe...
(Ez egy válasz vidámpáros üzenetére (ma 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Igazad van. Nem válaszoltunk.
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (ma 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:24

Ti is korrektek vagytok mindenkivel?
Én is írtam még korábban nektek levelet, de még egy "nem" sem jött válaszba...
És akkor mindenki elvárja, hogy a másik korrekt legyen vele...
Milyen világban élünk! Borzasztó!

Ti is korrektek vagytok mindenkivel?
(Ez egy válasz vidámpáros üzenetére (ma 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:13

Egyszer már megpróbáltad tönkretenni a szabadidőnket,nem adunk több esélyt neked...

Egyszer már megpróbáltad tönkretenni a szabadidőnket,nem adunk több esélyt neked...
(Ez egy válasz intelpeti üzenetére (ma 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Írj szívesen megyek bükre!
(Ez egy válasz vidámpáros üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 11:49

Sziasztok!
Kedden-szerdán és csütörtökön Sárváron és Bükfűrdőn leszünk újra. Párokkal,pasikkal ismerkednénk az adatlapunk szerint
Olvass és privátban jelentkezz!
Kedden-szerdán és csütörtökön Sárváron és Bükfűrdőn leszünk újra. Párokkal,pasikkal ismerkednénk az adatlapunk szerint

Igen!Van aki komolyan keres!Nem Győri vagyok,de szívesen megismernélek!
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (tegnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 18/7 merettel helyel rendelkező biszex part szopatnek elony ha a holgy puncia szőrös és nagy
Sziasztok! Akar valaki találkozni is, vagy mindenki csak írogatni tud?
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére .Győr
Sziasztok! Fiatal pasiként csatlakoznék szintén fiatal kezdő párhoz vagy lányhoz " házibarát" kapcsolatra! Csak komoly jelentkezők leveleiet várom! Ésszerű távolságon belül utazni is tudok! Kamu,hazug,igérgetős emberek azonnali tiltás!! Megpróbálok beszélni a nőmmel, csábítsd el Te stb, ilyesmik nem érdekelnek köszi!