Sziasztok, én jelentkezek
Többit privatba.... (Ez egy válasz Potyíz üzenetére (ma 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:20
Többit privatba.... (Ez egy válasz Potyíz üzenetére (ma 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Bi párként keresünk a mai napra Győrben Bi uni pastt mindkettőnk örömére, nagyobb méret nem hátrány!
Üdv: Vani Laci
Bi párként keresünk a mai napra Győrben Bi uni pastt mindkettőnk örömére, nagyobb méret nem hátrány!
Sziasztok. Holnap strandolnék , ehhez keresek hölgyet.
Aztán ami alakul
Aztán ami alakul

18 éves pasiként hölgyet kényeztetnék Szombathelyen, helyem van.
Barátnőmmel ma estére keredünk biszex lányt párt kölcsönös élvezetekre!
Sziasztok.
Ma délután Gönyü környékén keresnék. Szabadtéri szexre. Dunapart vagy hajón, szigeten. Minden megbeszélés kérdése. Ha érdekes lehet, írj
Ma délután Gönyü környékén keresnék. Szabadtéri szexre. Dunapart vagy hajón, szigeten. Minden megbeszélés kérdése. Ha érdekes lehet, írj

Zalában szopnék Letenye Lenti környékén..privizz
Győrben szopnèk ma délelőtt . Helyem van.
Balatonberénybe ma ismerkednék
Sziasztok! Mai napon keresnék párt Zalakaroson a fürdőben

Most délelőtt ráérő pár Zalaegerszegen minden megoldás érdekel kedves ápolt intelligens pasi vagyok
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömère
Vagy párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömère
Sziasztok!
Sziasztok most szombat estére keresünk fiatal barátnőmmel bisex párt. Győrbe van helyünk ott találkoznánk. Pasi csak 20 +
Biszex part szopatnek meretem 18/7
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
párhoz csatlakoznék átlag feletti mérettel
Sziasztok!
Párt vagy hölgyet keresnek első sorba, kukkolni vagy be is szállok szívesen!
Utazni is tudok és helyem is van Sopron környékén!
Párt vagy hölgyet keresnek első sorba, kukkolni vagy be is szállok szívesen!
Utazni is tudok és helyem is van Sopron környékén!
Sziasztok!Ma Győrben valamerre kukkolható pár?Esetleg Covalter?Abda?
Sziasztok. Sárvár mellett tudtok eldugott helyet autós kalandra. Vasárnap vinnék egy hölgyet de nem tudom hol tudnék olyan helyet találni ahol nem zavar meg minket senki...
köszi az építő jellegű válaszokat.

Sziasztok.
Szombat délutánra keresnék, szabadtéri kalandra..
Szombat délutánra keresnék, szabadtéri kalandra..