Ha találtál volna, nem itt remegnél nekem, ezt ugye te is tudod? Csak azért, mert nem kellettél. Sajnállak, elég szánalmas vagy. De ha mások sértegetésétől érzed jobban magad, akkor csak nyugodtan. Szia!
Sziasztok szívesen kukkolnék hölgyet, pár hölgy tagját akár bevásárlás közben extrém helyen Zala Vas Somogy megyéből. Megbeszélt időpontban megbeszélt helyen diszkréten
Igen képzeld . És te találtál valakit aki néha néha kezelget vagy még mindig keresel ? Mondjuk egy patronos lehetel
De kinek milyen van igénye .Biztos lisztbe fogatnak előtte hogy hol szelesz .Meg az is sokat el arul ennyi idősen partnert keres
Vagy már mást reszel helyeted de ez érdekes ezen is érdemes el gondolkodni
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (ma 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
De kinek milyen van igénye .Biztos lisztbe fogatnak előtte hogy hol szelesz .Meg az is sokat el arul ennyi idősen partnert keres
Vagy már mást reszel helyeted de ez érdekes ezen is érdemes el gondolkodni
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (ma 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Te szerencsétlen, te talàltál nőt?!?
Én remegek kinek neked? Csak a stilusod az meg az elvárásaid meg azt a nagyképü duma amit el dobol itt néha mintha valami topos csaj lennél vagy mit tudom én csak azt nem tudom mire vagy ennyire menö.Ne hogy azt hidd hogy már azt hidd hogy te vagy itt az anya kiránynö .A masik ha meg találtad akit kerestél akkor minek és mire vagy ennyire bunko másokal? azt az egyett aruld el . Mire ? Akkor nem értem 45 évesen minek kell írni? Azért mert egyenlöre meg tehetem és szabad országban élünk ennyi .Egyébb kérdés ? HüHa
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (ma 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:14
Akkor most miért remegsz itt? Ha egyszer megadtam, hogy max 42 éves korig kerestem, akkor nem értem 45 évesen minek kell írni? És utána csodálkozol, hogy nem küldtem képet? Hidd el volt, akinek küldtem, volt, akivel találkoztam is, és találtam is szexpartnert. Egy sima kérdést tettem fel, de kaptam rá választ az értelmesebbektől. Szia!
Akkor most miért remegsz itt? Ha egyszer megadtam, hogy max 42 éves korig kerestem, akkor nem értem 45 évesen minek kell írni? És utána csodálkozol, hogy nem küldtem képet? Hidd el volt, akinek küldtem, volt, akivel találkoztam is, és találtam is szexpartnert. Egy sima kérdést tettem fel, de kaptam rá választ az értelmesebbektől. Szia!
Na ez már röhejes. Tudod mi a rohahelyes az amit itt le tudsz néha müvelni.Most komolyan itt hirdeted magadat az oké vannak el várásaid jogos.De az amit iket kiszoktál irni hogy nincs egy normális pasi helyel meg személyes találkozo de amugy férjem van ezért csak diszkréten meg nem küldök fotot.Most döntsük már el hogy te el várod hogy helye legyen meg képet is küldjön ja meg vak randira is el menjen csak ugy ami nem is biztos hogy szexel végzödik.Na akkor egy kicsit rakd magadat össze agyban hogy mit kérsz és mit vársz és mit nyujtasz egy semmit ami kézzel foghato.Amugy meg nem azért irtam ide mert akarok töled valamit .De köszönöm már meg találtam akit kerestem csak már kezdet kicsit sokat képzelsz magadrol de csak egy pöpet.Amugy ha normális vagy a közöséghez a közöség is normális hozzád.És képzeld nagyon nehéz normális partnert találni itt is meg máshol is.De még sem szidjuk meg átkozuk meg nagy képüsködünk meg sirunk a forumon .Mint te szoktál .
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (tegnap 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:40
Na ez már röhejes. Olvasd el te az adatlapom, és meglátod mi a problémám veled! A saját szövegedbe meg segítek, “45 éves férfi vagyok vagyok” Bocsáss meg, hogy nem tetszenek az írni, olvasni nem tudó pasik sem! És had válogassak már, ha nekem senki nem jó, az az én bajom, nem gondolod?!
Párokkal ismerkednék hármas örömökért
Sziasztok!Diszkrét, vastagf Urak, akár idősebb Urak aki imádja, ha egyoldalúan, alaposan kielégítik orálisan??! Keress bizalommal, diszkréció mellett, privát üzenetben!
Sziasztok holnapi nap ismerkednék kedves párral kellemes időtöktéshez, ha csak egy kukkolás egy masszázsra vagy egy autós kalandra
Ma délután Győrben keresek kalandot.
Sziasztok valaki Zalából?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sopronban ismerkednék
Nekem a statisztika azt mutatja, badoon sokkal könyebb.
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (2025. 11. 25. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 21:56
Szerintetek badoon vagy itt könnyebb szexpartnert találni? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy sehol sem találok?
Na ez már röhejes. Olvasd el te az adatlapom, és meglátod mi a problémám veled! A saját szövegedbe meg segítek, “45 éves férfi vagyok vagyok” Bocsáss meg, hogy nem tetszenek az írni, olvasni nem tudó pasik sem! És had válogassak már, ha nekem senki nem jó, az az én bajom, nem gondolod?!
Szia olvasd már az üzit amit küldtem.Mit irjak még .Ja igen miután annyit irtál hogy ezt az üzit már elkűlted.
Csak azt áruld el nekem hogy mit kezdjenek azzal amit el vársz és azt teljesitik .és egy ilyen üzit dobsz vissza .
Miről irjak neked ? Mikor se egy kép semmi támpont az oké hogy rejtéjes akarsz lenni de ennyire.
Egy kis esély kéne adni azoknak akik a kitételnek eleget tesznek kicsit jobban meg ismerni vagy hagyni neki hogy meg ismerjen.Nem arol károgni hogy nincsen senki Brüü .egy kis érdekeség nöre ittnkb 100-150 pasi jut.És neked nincs senki aki meg felene? Azta ez rohadtul érdekes .HŰHA (Ez egy válasz soan83 üzenetére (tegnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:13
Csak azt áruld el nekem hogy mit kezdjenek azzal amit el vársz és azt teljesitik .és egy ilyen üzit dobsz vissza .
Miről irjak neked ? Mikor se egy kép semmi támpont az oké hogy rejtéjes akarsz lenni de ennyire.
Egy kis esély kéne adni azoknak akik a kitételnek eleget tesznek kicsit jobban meg ismerni vagy hagyni neki hogy meg ismerjen.Nem arol károgni hogy nincsen senki Brüü .egy kis érdekeség nöre ittnkb 100-150 pasi jut.És neked nincs senki aki meg felene? Azta ez rohadtul érdekes .HŰHA (Ez egy válasz soan83 üzenetére (tegnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
azt azèrt tegyük hozzà, hogy a de utàn ott volt a megoldàs is.. na mindegy.. tovàbbi jo szorakozast neked..
azt azèrt tegyük hozzà, hogy a de utàn ott volt a megoldàs is.. na mindegy.. tovàbbi jo szorakozast neked..
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (tegnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:04
Jó, akkor most itt válaszolok nektek! Látom nehezen megy a szövegértelmezés, pedig elég egyértelműen leírtam ezerszer, hogy kit keresek! Győri, hellyel rendelkező férfit! Mosonmagyaróvár, Bp, stb, minek írjak vissza? Úgy kezded az üzit, hogy tudod, hogy kell kenni helynek, ami nincs, de… Ilyenekre miért válaszoljak? Meg aki 16-szor ugyanazt a szöveget küldi el úgy, hogy értelmetlen a mondat, és még amikor szólok neki, hogy legalább olvasd már el amit küldesz, akkor is elküldi ugyanazt ugyanúgy. De tudom, én vártam túl sokat ettől az oldaltól, sajnálom! További jó keresgélést nektek, én feladtam. Sziasztok!
Jó, akkor most itt válaszolok nektek! Látom nehezen megy a szövegértelmezés, pedig elég egyértelműen leírtam ezerszer, hogy kit keresek! Győri, hellyel rendelkező férfit! Mosonmagyaróvár, Bp, stb, minek írjak vissza? Úgy kezded az üzit, hogy tudod, hogy kell kenni helynek, ami nincs, de… Ilyenekre miért válaszoljak? Meg aki 16-szor ugyanazt a szöveget küldi el úgy, hogy értelmetlen a mondat, és még amikor szólok neki, hogy legalább olvasd már el amit küldesz, akkor is elküldi ugyanazt ugyanúgy. De tudom, én vártam túl sokat ettől az oldaltól, sajnálom! További jó keresgélést nektek, én feladtam. Sziasztok!
Ugyanez nàlam is.. se vàlasz, se kèrdès.. semmi.. igy nehèz..
(Ez egy válasz George2 üzenetére (tegnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:18
Totál igazad van! nekem se írt vissza a hölgy pedig elmentem vola Mosonmagyaróvárről vele talizni ismerkedi azt hátha de semmi

vazelinator

amelie9
Princessa