Sziasztok! Közös túrázáshoz keresek hölgy partnert.!!
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Győr vagy közelében keresek estére szexpartnert! Minden megoldás érdekel, este 9 környékén.
Vasváron délután, kora este? Egy kis flört?
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz vasárnap estefelé hétfőn egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Vas megye
Valaki ma Tapolca Sümeg környéke ?
Pár nő vagy pasi ?
Pár nő vagy pasi ?
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok szerdától keresek keresek Nagykanizsa környékén !!!
Sziasztok Zalamegye ma esetleg ápolt igényes jó megjelenésű szexcentrikus fèrfi párok , hölgyek?
Keszthely környékén valaki?
Hely adott.
Hely adott.
Szombathely és környékén (40-50km) lenne Nő vagy pár aki koamolyan keres? Akár csak orális kényeztetésre.
Hello
Ma napközbeni, Dunai nudizás,hajózás, stb hez keresnék...
Gönyü környéke.
Ma napközbeni, Dunai nudizás,hajózás, stb hez keresnék...
Gönyü környéke.
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Ma estére keresek passzív/uniként férfit, egyoldalúan oralisan kenyeztetnek
Vas/ Zala.
Vas/ Zala.
Bükön ma este hölgy pár potens pasival kaland!? 12-1 óra közt ?!
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr

vasárnapig Győr környékén kalandoznék. Hölgyek, biszex párok, pasik, ha valk8 raérne esténként!
Sziasztok! Van itt olyan nő vagy pár aki tényleg szeretne is találkozni?
27 éves soproni férfi vagyok. Túl sok tapasztalatom nincs, de egyszer már vettem részt négyesben egy párral és a barátjukkal. Jó lenne tényleg találkozni is elvégre elvileg ez az oldal célja.
27 éves soproni férfi vagyok. Túl sok tapasztalatom nincs, de egyszer már vettem részt négyesben egy párral és a barátjukkal. Jó lenne tényleg találkozni is elvégre elvileg ez az oldal célja.
Sziasztok.
Szombat reggel 6-7 közt szabadban kalandra?
Szombat reggel 6-7 közt szabadban kalandra?
Sziasztok! Ma este autós kaland,kukkolásra pár? Győr és környéke.