Januar közepére keresek 18-65 közötti hölgyet wellneszelésre,mindent én állok,Ha felkeltettem érdekődésedet írj privát üzenetet
Sziasztok! Ma ki merre felé lesz este ?
Sziasztok! Ma estére keresek buli társaságot, ápolt, intelligens, tapasztalt pasi vagyok!
Sziasztok. Ma este, 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölggyel vagy hetero párral. Imádok jó hosszan orálisan kényeztetni.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Sziasztok valaki Zala megyèből bugyi imádó ?
Sziasztok!Mai napon pár vagy bi pasi?Csak aki komolyan gondolja!Veszprém környéke!Írjatok
Sajnos itt 99% ilyen Fotel huszárokkal van tele a kereső, csak a kifogásokat keresik meg inkább rejszolnak otthon
(Ez egy válasz marcsabi üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 19:05
Intelpeti csak egy kis ábrándozó.Találkozni már nem mer.Tapasztaltuk!
Győrben valaki?
Sziasztok!40 éves,győri férfi vagyok!Keresek egy kedves,szexi duci,molett,extraduci hölgyet!Imádok kényeztetni,egyáltalán nem vagyok önző tipus!Imádok nyalni,imádom ha a partnerem a nyelvemtől jut a csúcsra!!!Csak reménykedem hogy itt van ilyen hölgy,aki szóba álna velem!Természetesen képet,tel számot is merek adni!Én komolyan gondolom az ismerkedést!Írjatok,beszélgessünk!Kor mellékes
Sziasztok! Szilveszterre keresek párt, házibulit!
Jövő héten zalakaroson ismerkednénk párral,pasival..
50-es pár vagyunk...
50-es pár vagyunk...
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Mit hazudsz?mindig sört kértél hogy vigyek
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (tegnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:05
Mivel álandoan Csak igérgetsz már nyár óta...Egy csomó lehetőség volt és akkor nem jöttél...Csak akkor akarsz amikor neked jó...Én nem alkalmazkodik hozzád...Ki kérem magamnak hogy alkoholista , igénytelen vagyok!!Hisz nem is találkoztunk...Ne legyél alpári és lekezelő...
Ez rád is igaz szépség!
Hányszor írtam hogy megyek meg egyeztetünk! (Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (tegnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:05
Hányszor írtam hogy megyek meg egyeztetünk! (Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (tegnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mivel álandoan Csak igérgetsz már nyár óta...Egy csomó lehetőség volt és akkor nem jöttél...Csak akkor akarsz amikor neked jó...Én nem alkalmazkodik hozzád...Ki kérem magamnak hogy alkoholista , igénytelen vagyok!!Hisz nem is találkoztunk...Ne legyél alpári és lekezelő...
Sopronban kukkolnek parokat, esetleg femboyal, noies travival szexelnek
Utolsó próbálkozás! Holnapra azaz szilveszterre keresünk egy max két férfit normál vagy sportos testalkattal max 48 éves korig!
Ha csak igérgetni tudsz ne is írj!
Képeink az adatlapunkon!
Ha csak igérgetni tudsz ne is írj!
Képeink az adatlapunkon!
(Ez egy válasz mkk15 üzenetére (tegnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

kopasz7278