Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehet!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Mostanában Győr és környékén keresek
Sziasztok! Diszkrét, vastagf Urak, Idősebb Urak aki imádja az alapos, órákig kielégülést?? Mindezt egyoldalúan teszem, keress bizalommal, privát üzenetben!! Nem fogsz csalódni, sőt....
Sziasztok!
Vasmegyében keresek partnereket minden jóra...
Vasmegyében keresek partnereket minden jóra...
Szombati napra, estére keresek csinos nőt, vidám, szenvedélyes párost Keszthely, Sümeg, Nagykanizsa, Zalaegerszeg környékén egy kellemes, élvezettel teli, gátlástalan együttlétre. Én szenvedélyes, nagy méretű, értelmes, tapasztalt férfi vagyok.
Sziasztok! Kukkolható párt keresek! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
50-es férfi képzet masszszőrként Győr+50 Km távon párokat hölgyeket kényeztetne saját otthonukba.
Ha szeretnéd kizárni a külvilágot, ha fáradtnak érzed magad, lemerültél,ha teljes kikapcsolódásra vágysz,akár normál vagy erotikus érintésekkel,ahol a tested és lelked harmóniája találkozik.
A masszázs az igényeidhez igazodva, pont azt feltöltődést fogja nyújtani, amire épp szükséged van.
50-es férfi képzet masszszőrként Győr+50 Km távon párokat hölgyeket kényeztetne saját otthonukba.
Ha szeretnéd kizárni a külvilágot, ha fáradtnak érzed magad, lemerültél,ha teljes kikapcsolódásra vágysz,akár normál vagy erotikus érintésekkel,ahol a tested és lelked harmóniája találkozik.
A masszázs az igényeidhez igazodva, pont azt feltöltődést fogja nyújtani, amire épp szükséged van.
Sziasztok
Nőt vagy párt keresnék kölcsönös örömökre. Igényes, inteligens, sportos férfiként keresek. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress üzibe
Nőt vagy párt keresnék kölcsönös örömökre. Igényes, inteligens, sportos férfiként keresek. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress üzibe
Sziaszzok, beszélgessünk, bármi lehet!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Ma 17.30 órától szopnék Zalaegerszeg Letenye vonalon. Privizz
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét pasiként ismerkednék Zala megyéből kellemes időtöltéshez akár egy masszázsra kényeztetésre
Keszthely balaton travi ribi pontens férfiakat keres
Kanizsai helyes srác vagyok.Pasit kényeztetnék.Hely kellene.
Keszthely, Hévíz? Hölgy, pár?
Sziasztok!Keresem azt az enyhén perverz Vas megyei Lányt,Nőt vagy Hölgyet aki tabuktól mentes és felcsatolhatójával megszopatna.Egy,két vagy három újjal megújjazna és a felcsatolhatójával jól meg is dugna.Át akarom élni milyen lehet Nőnek lenni amikor megdugják.A műfarkadat magamban szeretném érezni miközben alaposan megdugnád a szűz hátsómat.Csak Lányok,Nők vagy Hölgyek jelentkezését várom. Pároknál csakis Női részvétel.
Sziasztok! Kukkolható párt keresek! 50 éves szombathelyi ff vagyok.
Sziasztok! Kukkolható párt keresek! 50 éves szombathelyi ff vagyok.

vazelinator