Sopronban, vagy a környéken a napokban valaki bevezetne milyen az igazi bi?
Becsehely, kamionomban aktívat keresek most. Privat írj
Nagykanizsai környékén aktív urak?
Sziasztok,
lanyt,holgyet keresek, tóparti kalandra.Diszkrécioó izgalom adott, kényeztetés rajtad múlik
lanyt,holgyet keresek, tóparti kalandra.Diszkrécioó izgalom adott, kényeztetés rajtad múlik
Leszophatna valaki Győrbe
Szia most Győrbe vagyok esetleg van it aki talizna
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének… Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék! smile Helyem van!Írjatok
Délután 4ig van hely
(Ez egy válasz sirius85 üzenetére (ma 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Ma délelőtt?Hely van.
Ma délelőtt?Hely van.
Szia ma Győrbe ismerkednék bisex párral, vagy hölgyel elhanyagolt anyucival uni vagyok
Délelőtt valaki? Privibe
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok. Diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Sziasztok. Diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Keresem azt a Vas megyei Nőt vagy Párt(pároknál csakis Hölgy aktivitás) aki análisan felavatna és felcsatolhatójával meg is dugna.Helyem van.Lenne-e esetleg vállalkozó szellemű Nő aki így fel avatna és meglovagoltatna?
Szombathely-Sárvár környékén ismerkednék biszex férfival, kölcsönös orál vágyakkal.
Nagykanizsa vagy környékén valaki ma este?
Ismerkednek bi passziv, vasmegye elony
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok.szeptember 1 től, újra várok mindenkit.Akinek szüksége van autó fényezésre,lámpa polírozásra,autó polírozásra.és autó bérlésre is lesz lehetőség.keszthely környékéről.privátban tudunk beszélni.aug 16án tudok válaszolni leg korábban