Sziasztok!
Ma este szívesen fogadnék egy párt Győr mellett. Ha van kedvetek ma egy kalandhoz akkor írjatok nyugodtan.
Ma este szívesen fogadnék egy párt Győr mellett. Ha van kedvetek ma egy kalandhoz akkor írjatok nyugodtan.
Győr ,termál ,valaki ,valakik!?
Sziasztok
Szombathelyen ismerkednék , bármi jóra .
Hely van .
Privárban írj
Köszi
Szombathelyen ismerkednék , bármi jóra .
Hely van .
Privárban írj
Köszi
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Szerdán Keszthely, Hévizen valaki? Szívesen ismerkednék, nők, párok, pasik?
Bükfürdőn ma?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sopron és Kapuvár környékén keresek hölgyet ! Finom puncinyalasra
Hát!!?? Nem vagyok benne biztos. Mondhatnám azt is, hogy az itt jelenlevők többsége csak egy nagy szájhős, így elvileg nagyon lecsökken a fix, tudatos, igazán szexet keresők létszáma. Az esetlegesen jelentkezők közül is lemorzsolódik még 60-70%. Így marad legtöbbször a nagy nulla.
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (tegnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:41
Szerintem simán nem bírta az összes megkeresést megválaszolni, egy ilyen hirdetésre simán jelentkeznek 5 ezren
Szerintem simán nem bírta az összes megkeresést megválaszolni, egy ilyen hirdetésre simán jelentkeznek 5 ezren
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (tegnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:17
Csak tudnám, mi a fa..nak kell meghirdetni egy eseményt, ha még arra sem képes a hirdető, hogy válaszoljon a privátban küldött üzenetre! Ráadásul el is olvasta az üzenetet. Senkinek nem javaslom! Mert az ilyen ember nem megbízható! Kamu!!!!!
Parok, valaki egy beszallot ma ejjelre? Vas megye
Hellyel vagy autoval rendelkező Bi férfit keresek Zalaegerszeg és környezetéből, vasárnap délutánra.
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Szerintem máshol is hasonló lehet a helyzet! Szép, új világ!
(Ez egy válasz Talkative üzenetére (tegnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha gondolatban megölsz valakit, attol még nem vagy gyilkos. Majd ha megteszed.
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (tegnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Tomika44 üzenetére (tegnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Bro akkor Te nem vagy hetero! Bocs hogy kinyitom a szemed!
(Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (tegnap 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:38
Hetero pasiként ma leszopatnám magam egy fiatal sráccal Sopronban. Nem szopott még le pasi.
Hetero pasiként ma leszopatnám magam egy fiatal sráccal Sopronban. Nem szopott még le pasi.
Akkor ezt jól sejtettem. Bár lehet, hogy máshol is ez a helyzet..
(Ez egy válasz erosz555 üzenetére (tegnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez nem az!
(Ez egy válasz Talkative üzenetére (tegnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:43
Sziasztok!
Zalában esetleg valaki? Vagy ez nem az a vármegye, ahol érdemes keresgélni?
Sziasztok!

vazelinator

B28
Erin