Sziasztok!
A gy-m-s megyében kalandoznek!
Nő, pár, ffi!
Aktív bi vagyok!
A gy-m-s megyében kalandoznek!
Nő, pár, ffi!
Aktív bi vagyok!
Aktiv srac ,sracok???
Győrben keresek most kora este autós kalandot!
Szia holnap estére bisex 30 éves barátnőm mellé bisex csajt vagy párt keresünk. Helyünk Győrben van
Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Sziasztok Győr most valaki?
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, kezdő párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Sopronban ismerkednék
Sziasztok! Holnap estére keresek párt vagy lányt egy kis kalandra!
Sziasztok! Jó mérettel és képességekkel megáldott pasi vagyok. Az elmúlt három évben a francia alpokban éltem, most rövid ideig Magyarországon vagyok aztán 10-én költözöm a karib tengerre. Addig is kalandot keresek, nőt vagy párt. Keszthely környékén vagyok az idő nagy részében. Ha ismerősnek jelölsz láthatod a képeimet, ha érdekellek várom az üzenetedet. Szép napot!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Nyugat Dunántúlon keresem állando szauna partnerem, Körmend-Zalaegerszeg-Sárvár háromszögből.Tudj időt szakítani egy kis kikapcsolódásra,pihenésre,relaxra. Ha kezdő vagy, szívesen bevezetlek a szaunázás kultúrájába,világába. Lányok,asszonyok esetleg párok!
Csak privát üzenetre válaszolok.
Csak privát üzenetre válaszolok.
Szia most szombat estére keresünk fiatal barátnőmmel 30éves bisex párt vagy 20 plusszos bisex pasit Győrbe van helyünk ott találkoznánk
Sziasztok,
Szombathely környékén keresek ma délelőtt.
Szombathely környékén keresek ma délelőtt.
idősebb hölgyet kényeztetnék Mosonmagyaróvár vagy vonzás körzetében
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek hölgyet, párt, pasit ma délelőtt.
Szombathely környékén keresek hölgyet, párt, pasit ma délelőtt.
Sziasztok szemeny és környékéről valaki?
Szombathelyen, ma? irj privit!
Helló.Pénteken délelőtt talizna valaki/kik?
Ma este nyolc óra környékén keresem partnerem aktív bi férfi személyében! Győr-Szombathely útvonal mentén!

vazelinator