Őriszentpéteren vagyunk Párok?
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Veszprém környékén van helyem.Érezzük jól magunkat tabumentesen! smile Házibarát is szívesen lennék.Írjatok
Sziasztok!
Holnap napközbeni játékra keresek társaságot!
Hölgy, pár, bi passzív!
Helyem van Sopron környékén!
Holnap napközbeni játékra keresek társaságot!
Hölgy, pár, bi passzív!
Helyem van Sopron környékén!
Sziasztok! Budapesten vagyunk, 06.22 Hétfő este 21:00-ra párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Győr
Szerda délelött Becei strand?
Sziasztok! Igényes fiút fogadnék ma délelőtt Balatonmárián
Sziasztok. Hölgyet vagy esetleg pár női tagját massziroznám. Rendes masszőr extra masszással zala megyében házhoz .
Kizárólag hölgyet keresek.
Semmi extra méret.
De annál kitartóbb,az ágyba.
Semmi extra méret.
De annál kitartóbb,az ágyba.
Sziasztok! Balaton déli part, kabriózás, fotózás, szex, kaland?
Lányok, párok.
Lányok, párok.
Sziasztok a héten Őriszentpéteren pihenünk szívesen találkozunk adatlapunk szerinti párokkal esetleg nagyon potens férfiakkal
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem.
Írj, írjatok!
Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék ma délután kedves párral Zala Vas esti kellemes időtöltéshez autóskalandra erdős területen vagy kukkolás extrém helyen vagy akár egy masszázsra is kapható vagyok
CSAK Zalaegerszegen belül, max 30 ig, CSAK nővel ismerkednék, nem párral, nem távolról utazni hozzám.
Kicsit lassú vagyok a vissza üzenéssel ezen az oldalon.
Kicsit lassú vagyok a vissza üzenéssel ezen az oldalon.
Vadása-tó?
Passziv tangás bi srác vagyok, ismerkednek. Vasmegye elony. (Parok ne irjanak)!!
Sziasztok! Balatonmárián keresnék igényes bi párt vagy fiút jövő héten
Nagykanizsa - Zalakaros vonalon kalandoznék....autós szex vagy a szabadban szex? Hölgyek, párok? Esetleg kukkolás??
Sziasztok. Én kalandoznék veletek.
(Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2026. 06. 19. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 17:25
Sziasztok. Mi egy pár vagyunk zalakarosrol. Ma este szívesen kalandoznánk, fiúk párok?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba

vazelinator

wet_pussy