Sziasztok Zala Somogy megyében hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznèk közös örömszerzèsre ha valakinek van kedve talizni írjon
Sziasztok. Nagykanizsán - Zalakarosban kalandoznék.......diszkréció, ápoltság adott és elvárt.....helyem van, de autóskaland is érdekel.
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Cserszegtomajon,a Club Dobogómajorba,lesz innen valaki?
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok!
Olyan párt vagy hölgyet keresek ( kor és alkat mellékes ) ahol a hölgyet lehetne kényeztetni
főleg orálisan. Pároknál az enyhe bi dolgok is izgatnak.
Szeretem látni és hallani amikor egy hölgyet a csúcsra juttatok.
Ha úgy gondolod- /játok írjatok nyugodtan és beszéljük meg a részleteket
Vas , Veszprém, Zala , Győr megye főleg.
Olyan párt vagy hölgyet keresek ( kor és alkat mellékes ) ahol a hölgyet lehetne kényeztetni
főleg orálisan. Pároknál az enyhe bi dolgok is izgatnak.
Szeretem látni és hallani amikor egy hölgyet a csúcsra juttatok.
Ha úgy gondolod- /játok írjatok nyugodtan és beszéljük meg a részleteket
Vas , Veszprém, Zala , Győr megye főleg.
Szombathely-Sárvár környékén ismerkednék hölggyel, párral vagy biszex férfival, kölcsönös orál vágyakkal.
Győrben szopnék vasárnap este, kor mindegy.
Sziasztok!45 éves,sportos rendkívül jó megjelenés,igényes férfi vagyok!Párhoz csatlakoznék szívesen! jelenleg Balatonmárián tartozkodom!Köszönöm!
Hévíz és környékén keresek mai napon ,hölgyet,esetleg párt izgalmas kalandokra!
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok! Ma este Győrben keresnénk pasit, vagy párt adatlapunknak megfelelően! Várjuk leveleiteket!
Zalai jó méretű férfi spermától duzzadó szerszámmal hölgyek társaságát keresi!
Győrben alkalmi pár keres pasit
Üzenetben keressetek
Üzenetben keressetek
Pápa környékéről keresünk fiatal pasit, ma esti találkozóra.
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sárváron ma éjjel párhoz vagy csoporthoz csatlakoznék.
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Zalakaroson valaki?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba

vazelinator