Kezdő bi srác ismerkedne, keszthely Zeg környékén, de utazni is tudok. Írj rám és meglátogatlak..
Merre vagytok? Esetleg más is lehetséges?
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (ma 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár hogy csak párt kerestek
(Ez egy válasz harry88 üzenetére (ma 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:21

Ma estére keresünk fiatal párt Győrben és környékén! Utazni es fogadni is tudunk!
L,H
L,H
Most Győr mellett dogging? Hetero pasik és párok jöhetnek szóba...
Lányok, párok holnap délelőtt Sopronban egy kis kaland sok mindenben benne vagyok!
Nagykanizsán bisex pár?? Bi aktik srác vagyok.
ma valaki??? kezdö bi pasi??? pár???? helyem van!!!
Sziasztok!
Ma este Veszprémben vagy közelében valaki?Sokmindenre nyitott vagyok!Írjatok
Ma este Veszprémben vagy közelében valaki?Sokmindenre nyitott vagyok!Írjatok
Ma estére keresünk fiatal párt Győrben és környékén! Utazni es fogadni is tudunk!
L,H
L,H
Sziasztok. 45éves, fiatalos, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok, hetero férfiként hölggyel ismerkednék. Elsősorban hosszútávon ismerkednék és nem alkalmi kapcsolatot keresek. Jól szituált, normális 170 cm magas férfi vagyok káros szenvedélyektől mentesen.
Sziasztok.
Ma délután 3-5 közt Gönyü környékén kishajós nudihzáshoulz, stb ha csatlakoznál keress nyugodtan
Ma délután 3-5 közt Gönyü környékén kishajós nudihzáshoulz, stb ha csatlakoznál keress nyugodtan

Hali egerszegen bi pasi ?
K-E és környező megyékben: Ápolt feleséget szopatnék ma délután autóban vagy amellett akár a férje jelenlétében is. Priviben írjatok.
Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Sziasztok!7.-én ujra kalandozunk,alkalmi hölgy partneremmel a természetben!Szívesen vennék ha csatlakozna hozzánk bi hölgy,vagy mindkét részröl bi pár!Csak hölgy,vagy pár!Részletek privátban!!
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sopronban ismerkednék normális párral
..."Csak" kukkolás is ok!