Mivel ez egy helyalapú csoport, írhat bele bármilyen identitású szereplő, ugyanúgy mint Te!
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (ma 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:15

Pl. mi is... De tényleg uncsi már a sok homoszexuális.
Nincs baj velük, csak jó lenne a saját millió fórumokon foglalnák a helyet, be itt...
Nincs baj velük, csak jó lenne a saját millió fórumokon foglalnák a helyet, be itt...
Zalakaros és környékén apartmant keresek. A többit privátban.
Olyan hölgyet keresek aki nagy nagy mellbőséggel rendelkezik és szívesen találkozna egy mell imádóval, ha tudsz ilyet kérlek jelezd
Szombathely mellett lakom.Transzi vagyok..Szombatonként délután ki szoktam feküdni egy plédre csillogó olajos seggel falu közelében egy erdős könnyen megtalálható helyen...Kukkoló,faszverő férfiak rám verik és lehugyoznak?Többen is lehettek.. Facebook elérhető vagyok valamint itt is.
Pedig már csak sajna bi pasik vannak .
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (ma 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:15

Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Elhanyagolt férj titkos sexkapcsolatra keres elhanyagolt hölgyet magányos anyukát sexy nagymamát. Ha csak beszélgetni szeretnél abban is benne vagyok. Masszázs olajos órákon át. Kor alkat nem számít. Éld meg az álmaid.
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok.
Nagykanizsán ma délután,hölgy ,pár kis kukkolásra,meg mijden jóra?
Nagykanizsán ma délután,hölgy ,pár kis kukkolásra,meg mijden jóra?
Sziasztok! Hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék, hetero alapon.
Sziasztok! Ápolt hetero pasiként párokkal ismerkednék, akár hosszú távra is! Részletek privátban!
Nincs baj velük, csak jó lenne a saját millió fórumokon foglalnák a helyet, be itt... (Ez egy válasz Dragon33 üzenetére (tegnap 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs baj velük, csak jó lenne a saját millió fórumokon foglalnák a helyet, be itt... (Ez egy válasz Dragon33 üzenetére (tegnap 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Haho sopronban van aktív srác most szexre?
Üdv.A sok meleg mellett van itt pár vagy hölgy aki pasit szeretne?
Kezdő bi srác ismerkedne, keszthely Zeg környékén, de utazni is tudok. Írj rám és meglátogatlak..
Merre vagytok? Esetleg más is lehetséges?
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (tegnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár hogy csak párt kerestek
(Ez egy válasz harry88 üzenetére (tegnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:21

Ma estére keresünk fiatal párt Győrben és környékén! Utazni es fogadni is tudunk!
L,H
L,H
Most Győr mellett dogging? Hetero pasik és párok jöhetnek szóba...