Ma estére keresünk fiatal párt Győrben és környékén! Utazni es fogadni is tudunk!
L,H
L,H
Sziasztok. 45éves, fiatalos, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok, hetero férfiként hölggyel ismerkednék. Elsősorban hosszútávon ismerkednék és nem alkalmi kapcsolatot keresek. Jól szituált, normális 170 cm magas férfi vagyok káros szenvedélyektől mentesen.
Sziasztok.
Ma délután 3-5 közt Gönyü környékén kishajós nudihzáshoulz, stb ha csatlakoznál keress nyugodtan
Ma délután 3-5 közt Gönyü környékén kishajós nudihzáshoulz, stb ha csatlakoznál keress nyugodtan

Hali egerszegen bi pasi ?
K-E és környező megyékben: Ápolt feleséget szopatnék ma délután autóban vagy amellett akár a férje jelenlétében is. Priviben írjatok.
Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Sziasztok!7.-én ujra kalandozunk,alkalmi hölgy partneremmel a természetben!Szívesen vennék ha csatlakozna hozzánk bi hölgy,vagy mindkét részröl bi pár!Csak hölgy,vagy pár!Részletek privátban!!
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sopronban ismerkednék normális párral
..."Csak" kukkolás is ok!

Sziasztok. Május 5-6-7 Kehidán ismerkedünk bi párokkal lányokkal fiukkal
Vas megyében keresek mai napra (szombat) hölgyet, párokat.
sziasztok én 39 éves férfi vagyok Veszprém megyében Tapolca mellet lakom párokat keresek hármas együtlétre minden jóban benne vagyok írj bátran
Sziasztok!
Írjatok
Írjatok
Vas v Zala megyéből keresek 50+ os hölgyet puncinyalásra laza cumizásra.
Vas v Zala megyéből keresek 50+ os hölgyet puncinyalásra laza cumizásra.
Győr és környékéről ismerkednék nővel vagy párral akár hosszútávra is,független megbizható férfi vagyok fogadni is tudok ha úgy alakul..
Írtam nektek eddig választ sajnos nem kaptam
(Ez egy válasz Házaspáros40 üzenetére (2025. 05. 01. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 45éves, diszkrét, fiatalos, egyedülálló férfi párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr