Sziasztok!Szombathelyi vagy környékbeli Lányt/Nőt vagy Párt keresek.Aki peggingben jártas és megdugna a felcsatolhatójával.Pároknál csakis Hölgy aktivitás.Helyem van hozzá.
URAK nem érdekelnek.
URAK nem érdekelnek.
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Írjatok
Sziasztok.
Hölgyet keresek akit kenyeztethetek. Akár pasija vagy férje előtt is. Győr és környéke.
Privátban írj kérlek. Köszönöm
Hölgyet keresek akit kenyeztethetek. Akár pasija vagy férje előtt is. Győr és környéke.
Privátban írj kérlek. Köszönöm
Sziasztok! Keresek egy párt, akikkel kipróbalhatnám milyen kiverni egy másik pasinak, de csak a hölgy elött ! Szóló pasik ne! 49 éves szombathelyi ff vagyok, sajnos helyem nincsen!
Sziasztok!Ma egy autós kaland vagy csak kukkolas Sopron és környékén!!Ha érdekel írj

Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz heretó alapon a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok.
Cuckold is érdekelne, tapasztalatom van.
Szombati nap helyem lesz.
Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz heretó alapon a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok.
Cuckold is érdekelne, tapasztalatom van.
Szombati nap helyem lesz.
Legyen szép napotok
Győrben keresek pasit aki egy pár hölgy tagjával szeretne több pasis felállásba részt venni (hely kellene) belső üzenetet várok
Sziasztok vissza mondás miatt keresnénk szombat estére 2 szóló pasit
Sziasztok
Vissza mondás miatt szombat estére keresnénk 2 szóló pasit
Vissza mondás miatt szombat estére keresnénk 2 szóló pasit
Sziasztok! Holnap estére keresnénk pasit vagy párt adatlapunknak megfelelően! Csak olyanok írjanak akik komolyan is gondolják és mernek találkozni! Szép napot mindenkinek!

Van egy üres lakásom Győrben. Kihasználnám valakivel, valakikkel holnap, azaz péntek délelőtt!
Üdv! Van zegen olyan hely ahol szabadban/autóban szoktak sexelni? Szivesen kukkolnék! Esetleg bisex pasival találkoznék!
Dunánál pár,hölgy nudizni? Győr környéke.
Szia elhanyagolt hölgyet mamit lányt keresek kellemes élvezetes játékokra Győr és Móvár környékéröl. Szeresd ha hosszan kényeztetik a puncitdat.
Sziasztok!
Írjatok
Írjatok
Sziasztok!
Mindenki meghal, de nem mindenki él.....!!!
Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét keresem, mindenki számára kellemes, tabumentes, diszkrét időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres kapcsolatra!
Elhanyagolt feleség, magányos hölgy diszkrét partnere is lehetek.
Privátban írj, ha megismernél!
Mindenki meghal, de nem mindenki él.....!!!

Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét keresem, mindenki számára kellemes, tabumentes, diszkrét időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres kapcsolatra!
Elhanyagolt feleség, magányos hölgy diszkrét partnere is lehetek.
Privátban írj, ha megismernél!

Dunánál közös nudizás most? Hölgy,pár? Győr és környéke.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Ápolt 50+os átlagos testalkatú hölgyet keresek kölcsönös kényeztetésre,szeretek puncit nyalni.
Vas V Zala.
Vas V Zala.
Vagyunk.....
(Ez egy válasz Kalandozópáros üzenetére (2025. 08. 27. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 18:03

Sziasztok! Párként keresünk hölgyet egy vad este reményében! Vagy párokat egymás előtti szexhez! Alapvető intelligencia és higiénia illetve diszkréció adott és elvárt!