Sziasztok! Holnap az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel...

Sziasztok! Csak egy kérdés, nem látszik a profilomon, hogy kit/mit keresek? Olyan uncsi már,hogy állandóan csak olyanok írnak, akik még csak nem is Győriek, sem korban, semmiben nem felelnek meg annak, amit én szeretnék..
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy alapos nyalás a hölgy örömére! Győr.
Sziasztok!
Csütörtökön (09.04) Keszthelyen biszex 40-es pár társaságában töltöm az estét. Hárman már többször voltunk együtt, de ha úgy alakul szívesen fogadunk még csatlakozókat. Főként pár, vagy biszex hölgy társaságát keressük. Mindenki jó fej, nyitott es közvetlen. Páros hölgy tagja kifejezetten jó alkattal megáldott nő, férfi tagja enyhén mackós szép intim mérettel rendelkező férfi. Jó magam 33 éves magas, sportos testalkatú, jó megjelenésű férfi vagyok. Írjatok bátran
Csütörtökön (09.04) Keszthelyen biszex 40-es pár társaságában töltöm az estét. Hárman már többször voltunk együtt, de ha úgy alakul szívesen fogadunk még csatlakozókat. Főként pár, vagy biszex hölgy társaságát keressük. Mindenki jó fej, nyitott es közvetlen. Páros hölgy tagja kifejezetten jó alkattal megáldott nő, férfi tagja enyhén mackós szép intim mérettel rendelkező férfi. Jó magam 33 éves magas, sportos testalkatú, jó megjelenésű férfi vagyok. Írjatok bátran

Írtam
(Ez egy válasz Lazavidámpáros üzenetére (ma 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:25

Sziasztok! Párhoz csatlakoznák ma este, vagy pasi cuckoldra is szóba jöhet Nagykanizsa illetve környékén.

Most Sopronban lány, pár esetleg egy kis kaland??

Mosonmagyaróvár környékén unatkozó pasi?
Szombathely környékén napközben pasi?
Ha olyan lazák és vidámak vagytok, akkor miért nem tudtok válaszolni egy lehetséges partner márciusi megkeresésére?
(Ez egy válasz Lazavidámpáros üzenetére (ma 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:25

Sziasztok! Párhoz csatlakoznák ma este, vagy pasi cuckoldra is szóba jöhet Nagykanizsa illetve környékén.

Sziasztok!Ma van helyem Györhöz közel (Pápa irányában)Uni vagyok, úgyhogy jöhet minden! Játèkszerek,combfixek,stb!
Sziasztok!
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!

Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Olyan párt keresek rendszeres talikra ahol a nő szereti ha jó hosszasan és alaposan van nyalva mindkét bejárata én 34 f írj privátban Győr és környéke
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok!
Ma estefe holgy, pár Keszthely környékén?
Ma estefe holgy, pár Keszthely környékén?
Győr ma valaki/valakik?
Győr és Móvár környékén keresek uni barátot helyel anális játszadozásra. Hölgyet is akki szereti feszegetni határait