Kedves Ducianyuka! Ne foglalkozz idiótákkal árt a szépségednek! Remélem azért volt valaki éppen ma győrben és már túl vagy egy nagy finom nyalogatáson. Szép estét!
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (ma 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 22:39
Persze, nálunk màr csak az olvasni nem tudó idiótákból van több, akik nem fogják fel, hogy ha meg van adva egy korhatár pl, akkor ne írjon már rám, ha ő nem esik bele ebbe! Na meg a másik, amikor kiírom, hogy csak győri pasi érdekel, akinek van helye, erre ír, hogy sajna nem győri vagyok, helyem az nincsen, stb.
Persze, nálunk màr csak az olvasni nem tudó idiótákból van több, akik nem fogják fel, hogy ha meg van adva egy korhatár pl, akkor ne írjon már rám, ha ő nem esik bele ebbe! Na meg a másik, amikor kiírom, hogy csak győri pasi érdekel, akinek van helye, erre ír, hogy sajna nem győri vagyok, helyem az nincsen, stb.
Vegulis, így is sok a illedelmetlen köcsögök az oldalon....
Akkor ne tűnj ki.. Tisztelettel (Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (ma 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 22:08
Akkor ne tűnj ki.. Tisztelettel (Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (ma 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Most őszintén, ha nem tetszik a szöveged vagy a képed, minek illedelmeskedjek, hogy bocs, de nem téged kereslek? Egyébként meg elég sok mindenkinek visszaírtam már! De sokra megyek vele.
Most őszintén, ha nem tetszik a szöveged vagy a képed, minek illedelmeskedjek, hogy bocs, de nem téged kereslek? Egyébként meg elég sok mindenkinek visszaírtam már! De sokra megyek vele.
(Ez egy válasz Nono1978 üzenetére (ma 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Írja már meg, kinek jött válasz tőle...!?
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (ma 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:10
Sziasztok! Olyan pasit keresek, aki ma kinyalna. Semmi mást nem akarok, csak ennyit, csak ma!
Sziasztok, beszélgessünk!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny
Szia én ki nyalnálak
ma 21:10
Sziasztok! Olyan pasit keresek, aki ma kinyalna. Semmi mást nem akarok, csak ennyit, csak ma!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok ! Vasmegye es kornyekerol keresek ! 24 éves 173 cm magas 84 kg ápolt igényes megbizható pasi vagyok . Alapvetően biszex uni/passziv kevés tapasztalattal .Írjatok és beszélgessünk
Zala vármegyében esetleg valaki?
Sziasztok! Keszthely-Nagykanizsa környékén kerenék kalandot…
Győr-Komárom vonalon valami kellemes időtöltés??!!!
Sziasztok
Győri Hölgy ma délután egy kellemes együttlétre volna jelen?
Győri Hölgy ma délután egy kellemes együttlétre volna jelen?
Letiltotal, igy nem tudok vissza irni
(Ez egy válasz hattila39 üzenetére (2025. 07. 28. hétfő 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 28. hétfő 06:33
(Ez egy válasz hattila39 üzenetére (2025. 07. 28. hétfő 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Ma estére keresünk Párt vagy Bi hőlgyet . Irjatok priviben Álmodozodok hitegetök ne légyszi . Viber nálunk alap
Sziasztok. Győr környékén keresnék egy Párt, tartós kapcsolatra.! Kétlem, hogy lenne, de bizakodó vagyok.
Ma valaki? Helyem van...
Sziasztok! 27éves sportos, kedves srác vagyok Sopronból. győrig bezárólag esetleg hölgy/párok akik bevállalósak egy randira?
Győr most spontán !? Privi
Sziasztok ! Érdeklódnék hogy Hévizen ill Keszthely környékén van -e swinger csoport ill szvingerklub , Jövő hét vége péntek szombat este érdekel minket, november 28- 29 . köszönöm ha informáltok.

vazelinator

Karlo04
Simone Peach