Keszthely Zalaegerszeg környékén keresek bi pasit közös időtöltésre.
6Helló! Szombathelyen nem szeretne valaki pasit szoptatni?
Sziasztok! 18 éves pasiként keresek tapasztaltabb hölgyet Szombathelyen.
Sziasztok! Nagy mérettel rendelkező, 29 éves, sportos alkatú, igényes pasiként keresek párt közös kalandokra (hármas,cuckold stb) heteró alapon. Utazni tudok. Privátban keressetek.
Biszexuális pár esetleg Sárvár környékén ?
Ma 7 óráig ráérek

Sziasztok,
Ma estére, éjszakára Hölgy vagy Pár ismeretségét keresem.
Szombathelyen helyem van, fogadni tudok, de utazás sem gond. Ápolt, igényes, potens pasi vagyok, aki még masszírozni is szeret.
Ma estére, éjszakára Hölgy vagy Pár ismeretségét keresem.
Szombathelyen helyem van, fogadni tudok, de utazás sem gond. Ápolt, igényes, potens pasi vagyok, aki még masszírozni is szeret.
Sziasztok.
Ma déltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma déltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok!
Valaki (ha az idő is úgy akarja) megy valaki nudizni? Szívesen vele tartok!
Irj üzit..ha kell egy jó társaság
Valaki (ha az idő is úgy akarja) megy valaki nudizni? Szívesen vele tartok!
Irj üzit..ha kell egy jó társaság
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Ma délután szopatnek egy jót vagy több is!
Sopron vagy környéken!
Sopron vagy környéken!
Sziasztok! Diszkrét, vastagf srácot, urat, idősebb urat keresek aki igényli az egyoldalú, orális élményeket, amit otthon nem igazán kap meg! Keress bizalommal, privátban, i fotóval!
Sziasztok! Sopronban ma egy kaland lány, pár esetleg akár csak kukkolás!

Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalat, kocsi, hely van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalat, kocsi, hely van.
Írjatok
Mosonmagyaróvári lánnyal,párral szívessen találkoznék a holnapi nap folyamán…(bármire nyitott vagyok)
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Győr - Mosonmagyaróvár - Bécs vonalon pár vagy hölgy?
Győr - Mosonmagyaróvár - Bécs vonalon pár vagy hölgy?
Ma este pár, hölgy vagy pasi?Privizz Zala megye,Vas megye
Mosoni Duna hajózáshoz ezen a héten csatlakozna pár? Sex,buli,wakeboard.
Sziasztok!Alkalmi partneremmel keresek ma délutanra biszex párt,vagy férfit!Esetleg hölgyet ha van ilyen!!Részletek privátban!!!
Hétfőre keresek hellyel rendelkező párt esetleg szólót Zalaegerszegen. Diszkréció adott és elvàrt. Privátban írjatok kérlek .