A héten napközben hellyel rendelkező pasi párokkal,hölgyekkel ismerkednék!
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Sziasztok! Lenne kedve kukkilni valakinek masztizás közben valahol a szabadban Szombathelyen? Írj rám és egyeztetünk időpontot! De én is szívesen kukkolnék párt, hölgyet vagy pasit!
Sziasztok! Mai nap (05.07) Győrben vagyok, helyem van. Szinte mindenre nyitott fiatal, jó megjelenésű, közvetlen, diszkrét férfi vagyok. Szívesen fogadok párt bármilyen fel állásra, hölgyet, transzneműt, esetleg szóló pasit vagy férfi párt. Írjatok bátran
Tapasztalatom van

Sziasztok .45éves, magára adó, egyedülálló ,diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Megismerkednék olyan kiiváncsi hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat foglalkoztat egy közös hoki egy sráccal,közben nézhetünk jó szexfilmet izgató csajokkal.Helyem van Pestmegyében.Megbizható diszkrét partnert keresek!
Sziasztok!Nemsokára megyünk páromal Cowaalterhez!Valaki csatlakozna??
csak ne legyetek félénkek!Gyertek oda !!!!

ma estére keresek kezdö bi pasit!!! vagy párt!!! helyem van!!!
Sziasztok. Ma délelőtt a szaunába Kehidán valaki?
Sziasztok! Vasárnapra keresek hölyet, párokat egy kis kirándulás vagy biciklizés Sopron környékén aztán meg látjuk út közben mi lesz!!

Szia ma délután Győr környékén autós kalandra valaki?
Sziasztok!
Nyitott gondolkodasu fiatal pasikent irok nektek… smile
26 eves sportos testalkatu jofej nyitott pasi vagyok.
Azert vagyok itt hogy megeljem a vagyaim es ismerkedjek.
Szivesen toltenek be szimpatikus parnal hazibarat jellegu poziciot!
Diszkrecio es apoltsag nyilvan adott es elvart! smile
Ha erdekellek titeket akkor irjatok.
Persze tovabbi ismerkedes soran igazolom magam,hogy nem kamus recskazo fiu vagyok…
Nyitott gondolkodasu fiatal pasikent irok nektek… smile
26 eves sportos testalkatu jofej nyitott pasi vagyok.
Azert vagyok itt hogy megeljem a vagyaim es ismerkedjek.
Szivesen toltenek be szimpatikus parnal hazibarat jellegu poziciot!
Diszkrecio es apoltsag nyilvan adott es elvart! smile
Ha erdekellek titeket akkor irjatok.
Persze tovabbi ismerkedes soran igazolom magam,hogy nem kamus recskazo fiu vagyok…
Gloryholi leszopas Sopronban.
elvezesig leszopnam igényes, tele faszu fiu farkát Sopronban.
Semmi duma és egyéb körítés, felugrasz hozzám, ahogy belepsz egy lukon atdugva a faszod elvézig leszoplak. Max diszkréció és anonimitas adott. Elvaras:18-40 között, igényes min. 18x5 farok. Én 40 /180/72 sportos igényes fiú vagyok. Sopronban. Akt érdekel részletek privátban, cím, kaputelefon, stb.. Jelentkezni faszos képpel legyszi. Ma ok.
elvezesig leszopnam igényes, tele faszu fiu farkát Sopronban.
Semmi duma és egyéb körítés, felugrasz hozzám, ahogy belepsz egy lukon atdugva a faszod elvézig leszoplak. Max diszkréció és anonimitas adott. Elvaras:18-40 között, igényes min. 18x5 farok. Én 40 /180/72 sportos igényes fiú vagyok. Sopronban. Akt érdekel részletek privátban, cím, kaputelefon, stb.. Jelentkezni faszos képpel legyszi. Ma ok.
Megismerkednék olyan hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat foglalkoztat egy közös hoki egy sráccal,közben nézhetünk jó szexfilmet izgató csajokkal.Helyem van Pestmegyében.Megbizható diszkrét partnert keresek!
Sziasztok!
Házaspárral ismerkednék Vas megyében. Valamennyi tapasztalatom van ilyen téren régebbről.
Egyéb izgalmas megoldások is érdekelnek.
Házaspárral ismerkednék Vas megyében. Valamennyi tapasztalatom van ilyen téren régebbről.
Egyéb izgalmas megoldások is érdekelnek.

Sziasztok! Kőszeg illetve környékén ismerkednék nővel! Priv üz.
Üdv!Június végi Horvátországi nyaraláshoz keresek megbízható hölgyet,esetleg barátnőket.Részletekért keress privátban!
Sziasztok,
Mindenki meghal, de nem mindenki él.....!!!
Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét keresem, mindenki számára kellemes, tabumentes, diszkrét időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres kapcsolatra!
Elhanyagolt feleség, magányos hölgy diszkrét partnere is lennék.
Privátban írj, ha megismernél!
Mindenki meghal, de nem mindenki él.....!!!

Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét keresem, mindenki számára kellemes, tabumentes, diszkrét időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres kapcsolatra!
Elhanyagolt feleség, magányos hölgy diszkrét partnere is lennék.
Privátban írj, ha megismernél!

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
sziasztok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak valami ujra vágysz irj. Én mindenben benevagyok. webcam titkos kapcsolat szerető.