Az igaz csak szakad az eső!
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (ma 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Sziasztok! Ápolt 50 + os hölgyet keresek kizárólag puncinyalásra. Diszkréció fontos.Vas V Zala megye
Marcali környékén kölcsönös farokverès?
Sziasztok. Csütörtökön délelőtt zalaegerszegen és környékén bi fiú , lány vagy pár? Csak házhoz tudok menni. 43 éves vagyok, fiú, enyhén molett
Ilyenkor a legjobb végre nincs az a dög meleg
(Ez egy válasz LoveSex6985 üzenetére (ma 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:16

Sziasztok! Szombat, Vasárnap Sopron környékén lány, pár egy autós kaland mivel elég rossz időt írnak! Akár csak kukolás oda vissza is!!
Keszthely környékén valaki ma ?
Sziasztok! Szombat, Vasárnap Sopron környékén lány, pár egy autós kaland mivel elég rossz időt írnak! Akár csak kukolás oda vissza is!!
Nem szervez valaki Vas megyében kisebb swinger bulit? Szívesen csatlakoznánk.
Sziasztok! Hölgy Szombathelyen? Helyem van, diszkréció adott.
Sziasztok!
Hétvégén egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Hétvégén egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz heretó alapon a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok, héten délelőtt helyem van.
Cuckold is érdekelne, tapasztalatom van.
Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz heretó alapon a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok, héten délelőtt helyem van.
Cuckold is érdekelne, tapasztalatom van.
Legyen szép napotok
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Sziasztok. Meglévő 3ast (2f 1n) felállást bővítenènk bi Nő tagú párral vagy szóló bi Nővel.
Győrben szopnèk. Helyem van.

13óra körül érek Győr környékére,erre az időpontra keresek kalandot. Aktív , határozott, ápolt, diszkrét pasi vagyok. 185/90, 18/5 intim méretű.. átutazóban vagyok, tehát nincs helyem. Első sorban, női rucis pasit keresek mindenre is. Másodsorban jöhetnek a passzív fiúk akik szeretnek hosszan kényeztetni.
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben
Faszimado Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom Nemeskoltán.Hétvégenként tömeges legecizésre és lehugyozásra férfiakat keresek.. Olyan férfiakat keresek akik körbeálva én középen beolajozva csillogóan egy pléden rám vernék és széthugyozna mindenki..Ha szeretsz alázni és szeretnél részt venni egy ilyen szabadtéri dologban akkor irj.Facebookon is elérhető vagyok.!
Sziasztok! 24 éves őszinte, diszkrét fiatal pasiként keresném partnerem, szimpátia esetén akár hosszútávra.
Elsősorban korombeli lánnyal szeretnék ismerkedni, de az idősebb nők is vonzanak (Max. 50 éves korig).
Ugyanígy pároknál is, szívesen ismerkednék elsősorban korombeli párral, de az idősebb pároktól sem riadok vissza.
Minőségi időtöltés a célom, nem pedig minél hamarabb végezni...
Sajnos jogsim és helyem nincs... Vonattal tudok utazni, Sopron-Szombathely vasútvonalon.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék számodra és lenne kedved egy fiatal pasival ismerkedni, esetleg találkozni és eltölteni egy kellemes időt, akkor nyugodtan írj és ismerkedjünk.
(Ha valaki nem tetszik, akkor is őszintén válaszolok, nem ghostolok senkit).
Elsősorban korombeli lánnyal szeretnék ismerkedni, de az idősebb nők is vonzanak (Max. 50 éves korig).
Ugyanígy pároknál is, szívesen ismerkednék elsősorban korombeli párral, de az idősebb pároktól sem riadok vissza.
Minőségi időtöltés a célom, nem pedig minél hamarabb végezni...
Sajnos jogsim és helyem nincs... Vonattal tudok utazni, Sopron-Szombathely vasútvonalon.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék számodra és lenne kedved egy fiatal pasival ismerkedni, esetleg találkozni és eltölteni egy kellemes időt, akkor nyugodtan írj és ismerkedjünk.
(Ha valaki nem tetszik, akkor is őszintén válaszolok, nem ghostolok senkit).