Sziasztok! Egyik legjobb haverommal ismerkednénk egy nővel, aki szívesen benne lenne két 25 éves fiatal pasival, hármasban. Utazni tudnánk Vas megyében és Győr-Moson-Sopron megyében.
Ha netán lenne olyan nő, akinek lenne hozzá kedve, nyugodtan írjon. Őszintén megmondjuk, ha valaki esetleg nem igazán jönne be valamelyikünknek, de semmiképpen nem hagyjuk válasz nélkül a megkeresést. Őszinték és diszkrétek vagyunk.
Ha netán lenne olyan nő, akinek lenne hozzá kedve, nyugodtan írjon. Őszintén megmondjuk, ha valaki esetleg nem igazán jönne be valamelyikünknek, de semmiképpen nem hagyjuk válasz nélkül a megkeresést. Őszinték és diszkrétek vagyunk.
Sziasztok! Ma Nagykanizsán párhoz csatlakoznánk
Sziasztok. Holnapi napra Győrből szívesen meglátogatlak vagy találkozhatunk Győr +40 km távolság nem gond. Hölgy vagy pár előnyben de minden megoldás érdekel. Közös fürdő szauna. Ha felkeltettem az érdeklődését írjatok.
Olyan párt keresek ahol a nő felcsatolhatóssal magaévà tenne szívesen kipróbálnám én 34 f írj privátban ha érdekel benneteket Győr és környéke
Párral ismerkednék Sopronban.
Sziasztok Sárvári fürdőröl mi a veleményetek? Lehet ismerkedni párként érkeznénk.
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben. Hölgyet vagy párhoz csatlakoznék. Nem lennék hálátlan.
Helyileg győr
(Ez egy válasz Szetim27 üzenetére (ma 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:33
Sziasztok, most reggel valaki egy kolcsonos szopas faszverés, dugás? Bármi erdekel
Sziasztok, most reggel valaki egy kolcsonos szopas faszverés, dugás? Bármi erdekel
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Gyorben par holnap delutan?
szolokent csatlakoznek!
szolokent csatlakoznek!
hölgyet/párt kukkolnék, igény esetén be is szállnék. Szombathelyi vagyok, de a Sopron-Szhely-Zalaegerszeg autóvonal is megfelel
. Helyem Szombathelyen van
. Helyem Szombathelyen van
Sziasztok!Ma este keresek párt vagy bi pasit!Helyem van Zirc környékén!Írjatok
Ma este valaki? Helyemvan... Kezdő bi pasi?
Sziasztok ma este Nagykanizsán keresem hölgy vagy pár társaságát.
sziasztok párhoz vagy Nőhöz csatlakoznék
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Ápolt diszkrét ff 50 + os hölgyet keres kölcsönös örömökre ,puncinyalásra , laza cumizásra.
Vas v Zala megye.
Vas v Zala megye.
Sziasztok. Bábolnai termálba szaunázáshoz,és egyébhez partnerem keresem.

vazelinator

Eszti