Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Zalában keresek mára orál partnert
Szia.
Nekem van helyem ha gondolod írj rám privát üzenetben.
Zeg vonzáskörzetében és csend nyugalom madár csicsergés.
Séta akár napozás a réten stb .. (Ez egy válasz szexiszilvi45 üzenetére (ma 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:41
Nekem van helyem ha gondolod írj rám privát üzenetben.
Zeg vonzáskörzetében és csend nyugalom madár csicsergés.
Séta akár napozás a réten stb .. (Ez egy válasz szexiszilvi45 üzenetére (ma 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Zalaegerszeg környékén valaki nem tud esetleg olyan helyet ahol lehet napozni nudizni.
Vagy esetleg valaki valakik nem járnak ki a szabadba?
Zalaegerszeg környékén valaki nem tud esetleg olyan helyet ahol lehet napozni nudizni.
Sziasztok!
Ma 16 óra körül rapid tali Győr környékén?
Ma 16 óra körül rapid tali Győr környékén?
Ma esti órákban Győr Sopron környékén kalandoznék nővel, párral!
Ápolt 40+os pasi vagyok
Ápolt 40+os pasi vagyok
Sziasztok!
Intelligens, egészséges, és a végletekig perverz párként ismerkednénk olyan Győri (győr környéki) férfival, aki vevő volna minden jóra, a szó szoros értelmében.
Magunkról annyit, hogy viszonylag átlagosak vagyunk, férfi tagunk hetero, így a hölgy kényeztetése volna a fő szempont.
Intelligens, egészséges, és a végletekig perverz párként ismerkednénk olyan Győri (győr környéki) férfival, aki vevő volna minden jóra, a szó szoros értelmében.
Magunkról annyit, hogy viszonylag átlagosak vagyunk, férfi tagunk hetero, így a hölgy kényeztetése volna a fő szempont.
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes pasiként ismerkednék Berényben csatlakoznék párhoz kellemes időtöltéshez Erotikus játékokhoz Zala Somogy Vas megye
Kezdő bi pasiként keresek mára párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém és Győr kötött, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
Sziasztok.
Sziasztok! Balatoni nudis napozós hajókázáshoz keresem Hölgyek ,Párok társaságát

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok. Mai nap Sopronban kalandozna valaki vagy valakik? Szinte mindenre nyitott vagyok.
Üdv Sopron környékéről van itt valaki aki utazni tud aktív pl?
Sziasztok!Lenne-e esetleg olyan perverz Hölgyemény aki elkapna felcsatolhatóval egy 46é. análisan szűz pasit?Csak Nők érdekelnek.
Pasik kizárva!
Pasik kizárva!
Sziasztok!
Autós kaland most Győr? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Autós kaland most Győr? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok.
Nagykanizsa-Galambok-Zalakaros vonalon hölgyek - párok ma délután/este kalandozás, autós szex vagy kukkolás? Esetleg nudizás?
Nagykanizsa-Galambok-Zalakaros vonalon hölgyek - párok ma délután/este kalandozás, autós szex vagy kukkolás? Esetleg nudizás?
Sopronban ismerkednék
Sziasztok!Hölgy,pár ma Szombathelyen?Hely van!Privátban írjatok!
Ma estére keresünk hàrmas gabalyodàshoz férfi beszàllót, veszprém vàrmegye. Ha érdekel a dolog bàtran írj ràm
Zalában valakinek lenne kedve ismerkedni, talizni, hetero alapon? Nők, esetleg párok?