Üdvözlet Mindenkinek
Zala - Vas megyében keresem állandó Uralkodóm Férfi-Nö vagy Pár személyében
Igényes odaadó sub beállítottságú biszex férfiként keresem a határaim
Utazni,fogadni tudok
Zala - Vas megyében keresem állandó Uralkodóm Férfi-Nö vagy Pár személyében
Igényes odaadó sub beállítottságú biszex férfiként keresem a határaim
Utazni,fogadni tudok
Írtam
(Ez egy válasz Xander0 üzenetére (tegnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:56

Sziasztok! 20-on éves pár keres párt párcserés szexhez. Vagy szóló férfit harmadiknak Sopron Győr környékén. Max 55 éves korig. Csak olyanok írjanak akik mernek telefonon beszélni és később találkozni is! Az ország másik végéből légyszi ne!
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok párt keresünk egymás elötti szexre vagy ahogy alakul Győr környékén vagy tudj utazni.
Sziasztok irtunk.
(Ez egy válasz Xander0 üzenetére (tegnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:56

Sziasztok! 20-on éves pár keres párt párcserés szexhez. Vagy szóló férfit harmadiknak Sopron Győr környékén. Max 55 éves korig. Csak olyanok írjanak akik mernek telefonon beszélni és később találkozni is! Az ország másik végéből légyszi ne!
Marcali-Keszthely között két bi pasi megnézne párt szeretkezés közben.
Nagykanizsa környéken biszex part dugnek szopatnek duplan punciba keresek értelmes intelligens part szőrös puncit imadom apoltsag inteligencia Nyitotsag
sziasztok! 32 éves győri pasi keres magának alkalmi vagy állandó partnert. uni vagyok, részleteket üzenetben!
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van!

Valaki szabadtéri szex 23 éves passzív srac szopas is Okes! Szombathely
Sziasztok. Meglevő 2ff 1nő(bi) felállást bővítenénk 1 párral ahol szintén nő bi.
Szerda este lenne a találkozó. Részletekért keressetek üzenetbe.
Szerda este lenne a találkozó. Részletekért keressetek üzenetbe.
Sziasztok!
Kedden Valaki napközben?
Hely ok
Kedden Valaki napközben?
Hely ok
Sopronban
Hali pasik kedd nap közben pasit keresek a feleségem örömére lehet jelentkezni privátban
Holnap délelőtt valaki Nagykanizsa környékén?
Szia! Győrben vagy környékén nincs véletlenül kiéhezett nőcike aki kényeztetésre vágyik?
Párok is érdekelnek.

Párok is érdekelnek.
Ma este Sz.hely kőszeg valaki? 23 körüli időben?
Mosonmagyaróvár? Passzív vagyok.Ma tali? Kor,alkat mindegy. Számba, arcomra mehet. Oral, anal ok. Kor, alkat mindegy. Kocsidban, szabadban vagy nálad.