Sziasztok
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömère
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömère
Faszimado Vas megyei Transzi vagyok.Szombathely mellett NEMESKOLTÁN lakom.Mai napon délután ki fekszek egy plédre csillogó olajossan és aki akarja rám verheti és lehugyozhat!Szopok és imádom ha kurogatják a seggemet!Többen is lehettek.. Átlátható kis ribancotok leszek..Jól nyelem a faszt és jól szét baszható a seggem..Éljétek ki magatokat rajtam..Aki jönne pár sört is hozhat úgy igazi kis ribanc vagyok és akár reggelig is használható vagyok..Írjon aki élvezni akár egy jót..
Sziasztok! Független pasi vagyok, ma délutánra, estére keresek kellemes időtöltésre partnert, partnereket Győrben! Akit érdekel kérem jelentkezzen privátban! Üdv
Sziasztok! Balatonmária-Keszthely környékén keresnék, a szabadidejüket itt töltő párt…
Sopronban ismerkednék, elsősorban intelligens párral.
Sziasztok!Ma vagy holnap délelőtt keresek lányt, párt Sopron és környékén akár csak kukkolás is vagy közös nudi! Írj privátban!

Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen vagy környékén?Hely van!Privátban írjatok!
Ha még aktuális akkor iri!
(Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (tegnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:34

MA nagy farku srác Sopron környékén akár autós kalandra? Barátnőm kényeztetésére.
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
Ismerkednek, passziv bi. Vasmegye

Sziasztok! Zalaegerszeg Keszthely térségében kezdő bi srác ismerkedne, írj privit

Párhoz csatlkoznàk Győrben én 33 f, imádok hosszasan nyalni és kényeztetni 18 meretemel és nem zarkozok el a dominánsabb (perverzebb) együttlétektol sem írj privátban ha érdekel benneteket
Szombathely és környékén keresünk férfi heteró alapon párt ma estére.
Sziasztok! 24 éves fiatal, diszkrét srácként keresem női partnerem kellemes órák eltöltésére, hosszútávon.
Párokkal is szívesen ismerkednék heteró alapon.
Sajnos nincs jogsim és saját helyem. Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve ha szükséges, akkor Szombathelyen tudok búvóhelyet foglalni. De másban is benne vagyok, például extrém helyek kipróbálásában.
Nincsenek nagy igényeim... Korban 18-55 éves korig bárkivel szívesen ismerkedem. Külsőre sincsenek nagy igényeim, hisz én sem vagyok egy kigyúrt, kockahasú srác... Nem zavar engem a duci testalkat. Inkább egy szép arc, ami számomra nyerő.
Ha netán lenne kedved ismerkedni egy odaadó, diszkrét, kedves fiatal sráccal, akkor keress bátran.
Párokkal is szívesen ismerkednék heteró alapon.
Sajnos nincs jogsim és saját helyem. Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve ha szükséges, akkor Szombathelyen tudok búvóhelyet foglalni. De másban is benne vagyok, például extrém helyek kipróbálásában.
Nincsenek nagy igényeim... Korban 18-55 éves korig bárkivel szívesen ismerkedem. Külsőre sincsenek nagy igényeim, hisz én sem vagyok egy kigyúrt, kockahasú srác... Nem zavar engem a duci testalkat. Inkább egy szép arc, ami számomra nyerő.
Ha netán lenne kedved ismerkedni egy odaadó, diszkrét, kedves fiatal sráccal, akkor keress bátran.

MA nagy farku srác Sopron környékén akár autós kalandra? Barátnőm kényeztetésére.
Hello.
Dunai nudis, napozós hajózáshoz lehet csatlakozni... ma délután.. estig.
Dunai nudis, napozós hajózáshoz lehet csatlakozni... ma délután.. estig.
Győr és Móvár környékén nagy méretű pasi, travi vagy pár többesre. Vasárnap estére hely van Győrben
Sziasztok .45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex, vagy amit szeretnétek. Győr
Nagykanizsa környéken biszex part dugnek szopatnek meretem 18/7
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Akár autós kaland Kovalter, Likócs, Püspökerdő?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Akár autós kaland Kovalter, Likócs, Püspökerdő?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok