Párokkal szeretnék ismerkedni Zala Vas Győr Moson Sopron Veszprém esetleg Somogy megyéig lehet írni privibe
normális kedves kezdö bi pasit keresek!!! vas megye!!
Párhoz csatlkoznek a nő örömére én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott, imádok hosszasan nyalni és kényeztetni.....ha érdekel írj privátban
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Írhatok privibe?
(Ez egy válasz sárvári üzenetére (ma 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:16

Sárvár és környékén párommal /nő/, bármilyen hellyel rendelkező férfit keresünk hármashoz. Részleteket privátban megbeszéljük.
Sárvár és környékén párommal /nő/, bármilyen hellyel rendelkező férfit keresünk hármashoz. Részleteket privátban megbeszéljük.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Óvár?
Sziasztok!Vas megyében keresem azt a Lányt vagy Nőt aki felhúzna a felcsatolhatójára és alaposan megkefélné a még szűz hátsómat.Nagyon vágyom már arra,hogy a Női nem kénye kedve szerint uralkodjon rajtam a műfarkával.Szeretném megtapasztalni végre már milyen érzés így faszra húzva lenni.
Ismerkedős,nyaralásos összejövetelre keresnék fiatal( max 35!! ) igényes,helyes,az sem baj ha sportos vagy,pasit! A többi részletkérdés! Csak is fényképes jelentkezőket várok! Az sem baj ha van barátnőd,aki szintén nyitott lenne erre! Hozd Őt is!
Privát üzenetben keress!

Szopatnék, dugnék hölgyet, párt fiatal bi pasit.Privizz
Sziasztok! Zalakaros és környékén kinek lenne kedve kalandozni?? Privát keressetek!
Sziasztok! Zalakaros és környékén kinek lenne kedve kalandozni?? Privát keressetek!
Nyitott helyel rendelkező biszex part dugnek szopatnek duplan punciba meretem 18/7
Most Szombathelyen unatkozó nő?

Sziasztok!.
Ma ebédutánra keresnék. Nudizás, kukkolás, stb... Adatlapom szerint.
Ma ebédutánra keresnék. Nudizás, kukkolás, stb... Adatlapom szerint.
Sziasztok kedves párral ismerkednék kellemes időtöltéshez csatlakoznék minden jóra kedves ápolt diszkrét 38 éves pasi vagyok
Ismerkedős,nyaralásos összejövetelre keresnék fiatal( max 35!! ) igényes,helyes,az sem baj ha sportos vagy,pasit! A többi részletkérdés! Csak is fényképes jelentkezőket várok! Az sem baj ha van barátnőd,aki szintén nyitott lenne erre! Hozd Őt is!
Privát üzenetben keress!

Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Győr és Móvár környékén nagy méretű pasi, travi vagy pár többesre. Vasárnap estére hely van Győrben két fiú és egy fiatal sexi csaj vagyunk