Én azért lazán átnevezném az oldalt GoldenGay-re...
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Írjatok
Sziasztok ma estére keresek kezdő bi pasit! Vagy pàrt!! Helyen van!!!
Sziasztok.
Most délután Komárom - Gönyü közt szabadban talira keresnék..
Minden megbeszélés kérdése.
Most délután Komárom - Gönyü közt szabadban talira keresnék..
Minden megbeszélés kérdése.
Szép napot kívánok!Ápolt,sportos intelligens-igényes pasi vagyok,Győr-Zirc vonalon párral sexelnék a szabadban..
Sziasztok
Péntek estére keresünk egy vagy két srácot
Kizárólag víber elérhetőséggel ellátott levelekre válaszolunk.
Ha erősebb szerszámmal rendelkezel az nem hátrány 20-45 évesig keresünk
Részletek víberen
Szép napot
Péntek estére keresünk egy vagy két srácot
Kizárólag víber elérhetőséggel ellátott levelekre válaszolunk.
Ha erősebb szerszámmal rendelkezel az nem hátrány 20-45 évesig keresünk
Részletek víberen
Szép napot
Sziasztok! Keresek egy párt, akikkel kipróbalhatnám milyen kiverni egy másik pasinak, de csak a hölgy elött ! Szóló pasik ne! 49 éves szombathelyi ff vagyok, sajnos helyem nincsen!
Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyen van.

Zalaegerszeg és környékéről párral ismerkednék.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr
Sziasztok! Ma estére keresnénk pasit vagy párt adatlapunknak megfelelően! Csak olyanok írjanak akik komolyan is gondolják és mernek találkozni! Szép napot mindenkinek!

Valakinek most Győrben nincs kedve el elveztetni? Minden felállás érdekes lehet
sok jön és imádom amikor folyik!

Sziasztok!Szombathelyi vagy környékbeli Lányt/Nőt vagy Párt keresek.Aki peggingben jártas és megdugna a felcsatolhatójával.Pároknál csakis Hölgy aktivitás.Helyem van hozzá.
URAK nem érdekelnek.
URAK nem érdekelnek.
Sziasztok!
Írjatok
Írjatok
Sziasztok.
Hölgyet keresek akit kenyeztethetek. Akár pasija vagy férje előtt is. Győr és környéke.
Privátban írj kérlek. Köszönöm
Hölgyet keresek akit kenyeztethetek. Akár pasija vagy férje előtt is. Győr és környéke.
Privátban írj kérlek. Köszönöm
Sziasztok! Keresek egy párt, akikkel kipróbalhatnám milyen kiverni egy másik pasinak, de csak a hölgy elött ! Szóló pasik ne! 49 éves szombathelyi ff vagyok, sajnos helyem nincsen!
Sziasztok!Ma egy autós kaland vagy csak kukkolas Sopron és környékén!!Ha érdekel írj

Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz heretó alapon a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok.
Cuckold is érdekelne, tapasztalatom van.
Szombati nap helyem lesz.
Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz heretó alapon a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok.
Cuckold is érdekelne, tapasztalatom van.
Szombati nap helyem lesz.
Legyen szép napotok
Győrben keresek pasit aki egy pár hölgy tagjával szeretne több pasis felállásba részt venni (hely kellene) belső üzenetet várok
Sziasztok vissza mondás miatt keresnénk szombat estére 2 szóló pasit