Sziasztok!
Hét közbe, délután keresek partnert.
Szombathely környékén.
Hét közbe, délután keresek partnert.
Szombathely környékén.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely van!
Írjatok
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely van!
Írjatok
Este 9 után egy kis szex? Hölgyek? Szombathely. Helyem van
ma estefelé valaki?? kezdö bi pasi?? helyem van!!
Sziasztok. Sárváron nem akar mai nap folyamán hölgy, pár találkozni pasival?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok. Hölgyet szopatnék ma autóban, Tatabánya és 40km körzetében. Írj/írjatok.
De kár, mi csak fél 4 után leszünk ott
(Ez egy válasz kovacsandras üzenetére (tegnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Esetleg szerda 1 és 3 közöt Sopronba mi egy pár vagyunk
(Ez egy válasz jackthebunny üzenetére (2025. 10. 04. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 04. szombat 19:17

Sopronban keresek párt akár kukkoláshoz is, vagy teljesen nõi ruhás passzívot, én kezdõ kíváncsi aktív
Sziasztok!Lány, pár ma Sopronban??
Sziasztok! Sajnálom nekem szerdán csak délelőtt lenne jó!
(Ez egy válasz kovacsandras üzenetére (tegnap 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:31

Esetleg szerda 1 és 3 közti idő jó lenne neked pár ként érdedelne minket a dolog, helyed lenne?
Esetleg szerda 1 és 3 közti idő jó lenne neked pár ként érdedelne minket a dolog, helyed lenne?
(Ez egy válasz LoveSex6985 üzenetére (2025. 10. 04. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 04. szombat 09:40

Sziasztok! Vasárnap Sopron környékén egy kis kaland? Lányok párok jelentkezését várom írj nyugodtan a többit megbeszéljük sok mindenben benne vagyok! Szép napot mindenkinek!!

Partnert keresek. Hölgyet vagy párhoz csatlakoznék. Részletek privát üzenetben.
Sopronban keresek párt akár kukkoláshoz is, vagy teljesen nõi ruhás passzívot, én kezdõ kíváncsi aktív
Győrben leszopni valakit?
Írj
(Ez egy válasz kloislany25 üzenetére (2025. 10. 04. szombat 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 04. szombat 08:30

Sziasztok! Szingli, sportos, csajsziként keresek fiatal, vékony srácot, szálkást. Normális vagyok, de nagyon kiéhezett :P Írj nyugodtan, pusziii
Ismerkedjünk

Szia! Nem tudjuk mit hoz a jövő, de ha rám írsz, az adatlapomon...kideríthetjük.
(Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (2025. 10. 03. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 15:12

Mostanában mozgatja a fantáziámat, mi lenne ha egy határozott férfi leszopatná magát velem. Filmen tetszik a méretesebb sok spermát lövelő farok látványa. Tudom gyakorlatban minden más..... Ha lenne valaki aki partner lenne egy első alkalom átélésében várom jelentkezését. Most szombat este szívesen átélném ezt az élményt. Győr-Moson_Sopron, Vas vonzáskörzetében.
Érdeklődni szeretnék, hogy ki csábítaná el a feleségem?! Szívesen látnám másik pasival! Pápa Győr környéke!
Kezdő bi pasi vas megye? Helyem van...