Hello.Faszimádó Transzi vagyok..Ma este 22-06 óráig szexpartnereket keresek..Helyem van Szombathely mellett Nemeskoltán nálam..Olyan partnereket keresek akik szopatnának,bassznák a csillogó olajoss seggem... Többen is jöhettek..Lehugyozható is vagyok..Aktív,szexéhes férfiakat keresek akik használgatnának engem...Aki jönne az írjon.
Győrben szopnèk. Helyem van.
Sziasztok! Ma délután egy óra felé indulunk Szombathelyről Győrbe,út közben szívesen kalandoznánk!
Balatonmária-Marcali környékén két 50 éves pasihoz valaki? Közös farokverés?
Sziasztok!Mai napra keresek párt vagy bi pasit.Sokmindent kipróbálnék.Helyem van Veszprém és Győr között!Írjatok
Sziasztok! Soproni partnerekkel ismerkednék...akár hosszabb távra. Szívesen volnék egy házaspár kukkolója, házibarátja is.
Szombathelyen massziroznék erotikusan nőt. Kizárólag nőt. Hely 3s egyéb feltételek adottak
Sziasztok! Vigasztaló szexre vágyó férfiként keresek hölgyet! Diszkréció és hely adott! (Zalakaros)
Szia holnap délelőtt Győr és Móvár környékén van akki talizna
Szia holnap délelőtt Győr és Móvár környékén valaki talizna
Sziasztok, hétfő este találkoznánk hölggyel, illetve párral. Komáromban vagyunk, de Győrbe is átugrunk szívesen.
Sziasztok. Ma estére keresek programot. Pár vagy Nő?
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás vagy amit szeretnétek.
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Hello.Faszimádó Transzi vagyok..Ma este 22-06 óráig szexpartnereket keresek..Helyem van Szombathely mellett Nemeskoltán nálam..Olyan partnereket keresek akik szopatnának,bassznák a csillogó olajoss seggem... Többen is jöhettek..Lehugyozható is vagyok..Aktív,szexéhes férfiakat keresek akik használgatnának engem...Aki jönne az írjon.
Sziasztok!Ma estétől jövő vasárnapig keresek párt vagy bi pasit.Sokmindent kipróbálnék, fedezzünk fel új dolgokat.
Helyem van Veszprém és Győr között!Írjatok
Helyem van Veszprém és Győr között!Írjatok
Sziasztok! Kukkolható párt keresek! Pláne ha esetleg a hölgy terhes! 50 éves szombathelyi ff vagok
Sziasztok. Mi egy átlagos pár vagyunk. Szívesen ismerkednènk párokkal egymás előtti szex céljából aztán ami alakul
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Valaki Sopron környékén a glory holyt meg tudja oldani? Szívesen szopnék

vazelinator