Sziasztok ! Martin vagyok 24 éves és szivesen megismerkednék veletek . Bi szexuálisnak mondanám magam és van egy kis tapasztalatom is fiuval és többesben egyaránt . Uni beállítottságúnak mondanám magam de eddig főleg passziv szerepben voltam . 173 cm magas vagyok 83 kg intim részeken szőrtelen . Ha fel keltettem az érdeklődéseteket akkor szivesen kuldök fényképet is . Ha valamit tudni szeretnétek még rólam nyugodtan kérdezzetek és válaszolok .
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Hosszú távon, keresek egy megbízható párt. Győr
Győrben valaki bekaphatná
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párra,hölggyell ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párra,hölggyell ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Sziasztok! Egy igényes, érett pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Keszthely-Fonyód környékén.
Bükfürdő 40 km-s térségében keresek kalandot.
Soproni aktív pasi van? Akinek helye is lenne
Sziasztok
Fiatal, sportos, inteligens úriemberként keresnék nőt vagy párt közös örömszerzésre, akár többeshez is csatlakoznék. Helyileg Szombathely, vas megye, de utazni is tudok. Képeket találtok a profilomba.
Fiatal, sportos, inteligens úriemberként keresnék nőt vagy párt közös örömszerzésre, akár többeshez is csatlakoznék. Helyileg Szombathely, vas megye, de utazni is tudok. Képeket találtok a profilomba.
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás vagy amit szeretnétek. Győr
Szopnék Sopronban hely kell és diszkréció
Sziasztok!
Holnap estére keresünk hellyel rendelkező ffi beszállót a hölgy örömére, Keszthely környékén.
Holnap estére keresünk hellyel rendelkező ffi beszállót a hölgy örömére, Keszthely környékén.
Ha esetleg valaki pasit is..bátran
(Ez egy válasz harry88 üzenetére (tegnap 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:30
(Ez egy válasz harry88 üzenetére (tegnap 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma (01.01) vagy holnap (01.02) estére keresünk csinos, fiatal párt négyes gabalyodásra Győr és környékén!
Üdv,
L,H
Ma (01.01) vagy holnap (01.02) estére keresünk csinos, fiatal párt négyes gabalyodásra Győr és környékén!
Üdv,
L,H
2026. január 9-től 12-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben a Vas megyei Bükön a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Sziasztok!
Üdv,
L,H
Üdv,
L,H
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok mai nap szívesen ismerkednek párral hölggyel kellemes kikapcsolódáshoz akár egy kis újévi autóskalandhoz vagy csak egy kis kellemes játszadozáshoz kiránduláshoz
Győr valami !?
Boldog új évet,
Hajnalban újévi kalandban benn lennék
Hajnalban újévi kalandban benn lennék
Sziasztok.
Ápolt, normális párhoz mennék ma este, akik fogadnának a hölgy örömére adatlapom szerint. Autós kaland is akár. Priviben írjatok.
Szép estét, BUÉK!
Ápolt, normális párhoz mennék ma este, akik fogadnának a hölgy örömére adatlapom szerint. Autós kaland is akár. Priviben írjatok.
Szép estét, BUÉK!

vazelinator

rdaneel